Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO
Emre abi bu gün yine lastikleri değiştim üzerindekileri sabah taktırdım ama büyük geldi şimdi taşlamayla sürten davlumbazları kesicem taktığım 265/75/16 nankang n889 mudstar. Nasıl durmuş? tabi bu arada 8 cm çakma getle yükseltme var.
[quote author=erenilgezdi link=topic=85779.msg1132564#msg1132564 date=13
ya iþte sorun o zaten benim bildiðim tek get güvenli elektronik ticaret. :-[ bu iþlerden anlýyairi ile yapmak lazým.Olmazsa zaten yapýþcam damast'ýn paçasýna 8)
[/quo
Ben dün kendi arabami...
Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012)
Emre abi, Levent abi ve Hüseyin abi İyi Dilekleriniz için sonsuz teşekkürler Allah cümlemizinkini analı babalı ve bahtı açık büyütsün hepinize saygılar...
14 Mayısta bir oğlum dünyaya geldi :D Bu nedenle eşim katılamıyor. Ama ben mutlaka aranızda olacağım, yolun bana çok uzak olması nedeni ile yeğenim bana eşlik edecek yani 2 yetişkin katılacağız Teşekkürler.
12 - 13 Mayıs tarihinde 19 Mayıs bayram kutlamaları dahilinde Samsun'da Samoff kulübünün düzenlediği Offroad oyunları var bende katılıyorum eğer o güne yetişirse bomba olur valla Levent abi
Şahsi fikrim opel logosunun hiç olmaması birde Türk bayrağını yukarı doğru değilde sağtarafa doğru bakıtsak yani düz sizce nasıl olur.