Arama sonuçlarınız

1. Y

Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009) Çağlar Allah kolaylık versin.Heleki bizim izlerimizden gitmeye kalkarsanız yanınızda mutlaka bir aslan bulunsun.Yoksa kurda kuşa yem olursunuz. :D :D

2. Y

Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)

Ynt: Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009) Hısım geçmiş olsun.Ne yaptınız ya.Nasıl olduğunu anlatta aynı hatalara bizde düşmeyelim.
  3. Y

Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...

Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj... Hakılısın,belkide daha güzel olabilirdi.Atalarımızın bir sözü vardır ''El elden üstündür''diye.Bunada saygım var. Ama anladımki emeğe saygı konusunda farklı bakış açılarımız var. ;)

4. Y

Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj... Serdar ben ne seni nede bir başkasını kırmak niyetiyle yazmadım.Seninde iyi niyetini anlıyorum.Ben sana bu konuyu özelden bildirecektim.Sonra vazgeçtim buradan yazdım.Sebebine gelince; Ben aracımı garaj bölümüne koyduktan sonra.Hem...
  5. Y

Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj... Serdar'cım yanlış anlaşılma ve bilgilendirme olmasın diye açıklama yapıyorum.Garaj bölümünde benim aracı anlatırken tampon ve port bagajı kendim yaptığımı belirtmiştim. Yukarıdaki fotoğrafta görünen aracın (benim aracım) tampon ve...

6. Y

Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj... İbrahim,eşimin amcasının oğludur.O bu tür işler yapmasında çok baskımız oldu ve sonunda ikna edip yaptırdık.İlk Muratın tamponunu yaptı.Sonrasında Serdarın aracının tampon ve port bagajını yaptı.Eminimki devamıda gelecektir.Çümkü...

7. Y

Cherokee Xj Veya Zj 4.0 Araç Arıyorum

Ynt: Cherokee Xj Veya Zj 4.0 Araç Arıyorum Hayırlı olsun Mehmet.Allah kaza bela vermeden iyi ve bol çamurlu günlerde kullanmak nasib etsin.
  8. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009) Şile ve civarlarında herkes kralların sesini duymuş arkadaşlar.Duymayanlar için bidaha :D :D :D :D ;D
  9. Y

Bunlar Nasıl Birşeydir?

Nadir abi tam senin uzmanlık alanına giriyor bu canavarlar.

10. Y

Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009) Hakanım,arslan parçasına bişeymi dedin. :D :D İyi dinle. ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23634.new#new

11. Y

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Benimde çok hoşuma gitti.Ben bi ara bu konu üzerinde biraz çalışayım .Sistem gayet basit ve çok kullanışlı.
  12. Y

Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009)

Ynt: Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009) Rica ederim naci bey ne demek.Gözünüzü land bürümüş sizin..

13. Y

Ynt: Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009) Jeep galiba :)
  14. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009) Geziye katılan tün cj'lerin lastikleri çok iyiydi.Hepsinin üzerinde mt lastik vardı.Hatta hemen hemen hepsinde kilitde vardı.O görünen yerin çamuru çok kaygan ve cimlerlede birleşince buzdan hiçbir farkı yoktu.İnanın yürürken...
  15. Y

Gaziantep Off-Road Ekibi Tanışma Gezisi ( 25 Ocak 2009)

Ynt: Gaziantep Off-Road Ekibi Tanışma Gezisi ( 25 Ocak 2009) Göktuğ paylaşım ve memlekete virüsü fena halde kapmış yeni off-road'cular kazandırdığın için teşekkürler.Gezilerin devamını diliyoruz.

16. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009) Bir sonraki gezide kırmızının kulağına ismini ben söylerim üç defa. :D :D
  17. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009) Videonun birinde Uğur abinin konuşması çok komik.''Aaa kırmızı vardı o nerde hemen önümüzden gidiyodu çıktımı nerde o '' valla alemsin Uğur abi ya. Tuncayın kırmızı çoktaaan çıkmıştı halbuki.Hiç bir yerdede takılmadı günün en...
  18. Y

Ynt: Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009) Biz sahile geldiğimizde,siz gitmiştiniz.Ama kumlara attığınız imzalardan ve ayak izlerinizden Beter böceğin senin zj ve adem abinin zj nin izlerini tanıdım.Ama burada bir başka tanımadığım araç daha gelmiş iz bırakmış demiştim.Oda belli oldu...

19. Y

1989 Model Defender 110 (Satılık)

Ynt: 1989 Model Defender 110 (Satılık) Tanju bey; İlanlar bölümünde yönlendirme linki kabul edilmediğinden,yönlendirme linki silinmiştir.Aracın fotoğraflarını burayada yükleyebilirmisiniz.
  20. Y

Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009) Paylaşım için teşekkürler Hakan.Yine boş geçmemişiniz pazar gününü.Dökmüşünüz KURTlarınızı ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri