Arama sonuçlarınız

1. mysteriousman

4.7 ile 3.7 arasında sıkıştım kaldım....

Ynt: 4.7 ile 3.7 arasında sıkıştım kaldım.... aynı soruları 2 haftadır atıp tutuyorum. Bende eşime alacam, bütçe 26-28 arası, ve tek korkum vergi eski model alıp vergidenmi kurtulayım yoksa daha genç alıp yakıta mı yükleneyim ??????

2. mysteriousman

liberty hakında bilgi

Arkadaşlar eşim için liberty almaya karar verdim. Kendisi günlük kullanacak ama uzun soluklu gezilerde ben kullanmayı düşünüyorum , 2.8 crd ile 3.7 arasında kaldım sizlere vede kullanan arkadaşlara sesleniyorum hangisi ? yakıtları tüketimleri nasıl ? kronik arızaları var mı ? bakım...
  3. mysteriousman

liberty hakında bilgi

Arkadaşlar eşim için liberty almaya karar verdim. Kendisi günlük kullanacak ama uzun soluklu gezilerde ben kullanmayı düşünüyorum , 2.8 crd ile 3.7 arasında kaldım sizlere vede kullanan arkadaşlara sesleniyorum hangisi ? yakıtları tüketimleri nasıl ? kronik arızaları var mı ? bakım...

4. mysteriousman

Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş Teşekkür ederim ederim. Biz daha arabayı ayağa kaldıramadık ama araç birleştirir birleştirmez ilk müracaatımsınız :D
  5. mysteriousman

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) ...

6. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) kaporta işlemleri

7. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Şase kumlamaya girdi ve hemen epoksi boyası vuruldu
  8. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Hastalıktı, şehir dışı seyahetleriydi derken pek ilgilenemedik ama artık ivme kazanmamız lazım
  9. mysteriousman

Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş ELLERİNE SAĞLIK HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇALIŞMALAR ARAÇLARIN RENK ŞEÇİMİNDE ÇOK ETKİLİ OLUR BU YÖNTEM ...SÜPER VALLA :D

10. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) en güzel teklif bogger lar oldu bi düşünecem :D

11. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Yoksa 38 mi atalım abi ?
  12. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) ayna mahruti 43/8 oldu arazi kabiliyeti arttı diyelim. Son hızım düşecek , yakıt sarfiyatı biraz artacak ama olsun arazi kabiliyeti artacak :D

13. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) yok abi o şekilde verdi bişey olmaz olursa gönder yenisiyle değişeyim dedi :D
  14. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Doğrudur Rauf usta Giresun mu Trabzon mu ordan bi yerden alacağım demişti kısmet banaymış. Bende Gaziantep'e getirince benzinle temizlettirdim sıfır gibi oldu :) ama amortisörün birinde hafif bir eğiklik var :D Dif ler scout oldu, zor...
  15. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Heralde ramazanın ortalarıydı , Ankara'ya verdiğimiz siparişlerin hazır olduğu haberi geldi ve hemen ilkhafta sonu Ankara'ya kaçtım :) difransiyeller hazırdı, saolsun Rauf usta bana çıkma bir kit bulmuştu diğer ıvır zıfır parçalarıda...

16. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Teşekkür ederim. Allah hepimize bu işlerle uğraştığımız için sabır versin.
  17. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) evet kit uygulanacak. Lastik olarak 35 i geçmeyi planlamıyorum 35 olacak yani, açıkcası tabiki ilerki günler neyi gösterir bilemeyiz :)
  18. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Kesme biçme işlemlerini tamamladıktan sonra sıra geldi kupayı ayırmada, kupa ayrıldıktan sonra alta çıkan çürüklerin onarılması (mekanik keşifler ve şaseyi şaseciye gönderme işlemleri)

19. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) ..
  20. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri