Arama sonuçlarınız

1. mysteriousman

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) ...

2. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Ramazan ayını dolu bir şekilde geçirdik.... öncelikle kaportacıdaki işler göktug abinin cj yapan aynı kişi olduğundan "şuradan kesilecek , buradan kesilecek" gibi konuşmalara girmedik, ustamız hemen soydu ve kesim işlemlerine başladı.
  3. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) ...

4. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) aracımızın ilk hallerinden fotolar
  5. mysteriousman

Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri

Ynt: Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri KIZ KALESİNİN YANINDA MAVİ KIZ ÇADIR KAMPI VAR GÜZEL BİR YER , KARAVAN İLE GİDİLDİĞİNDE ELEKTRİK İHTİYACINIZA KARŞILIK VEREBİLİYORLAR. AYRICA KIZ KALESİNİN KALABALIĞINDAN SOYUTLANMIŞ BİR BÖLGE ETRAFINDA TARİHİ HARABELER VE AĞAÇTAN BAŞKA...

6. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) zaten banada cesareti veren göktuğ abi oldu o olmasaydı imkanı yok tek başıma yapamazdım zaten :D

7. mysteriousman

Merhaba Arkadaşlar Off road sevdamız 2008 yılında Gaziantep’te çamurlara bulanmış arazi araçlarını görünce başladı çocuk gibi “bende geleceğim bana da araba alalım” diye diye gruba katıldık, ilk olarak “Caner daha acemisin sana hem uygun hem de parçası rahat bulunan bir araç alalım, kendi...
  8. mysteriousman

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. 96 zj benim araç benzinli 28 lt gösteriyor ekran ???
  9. mysteriousman

çıkma parça

Ynt: çıkma parça ;D

10. mysteriousman

çıkma parça

Ynt: çıkma parça mert senden önce davrandım mustafa abiyle görüştüm bagaj perdesi bende ;D yarın kargoya veriliyor.

11. mysteriousman

çıkma parça

Ynt: çıkma parça var sa düello yaparız sorun yok ;D
  12. mysteriousman

lpg yi söktürdüm

Ynt: lpg yi söktürdüm al bendende o kadar , arada kaldım ama fiyatları araştırıncada artık benzinden vazgeçemeyecem gibi geliyor.

13. mysteriousman

çıkma parça

Ynt: çıkma parça evet Bağaj perdesi ;D
  14. mysteriousman

ani direksiyon çevirmesinde direksiyon kitlemesi

Ynt: ani direksiyon çevirmesinde direksiyon kitlemesi yuh artık nasıl bir kafa çalışma mantığıdır anlamadım. Lan geri zekalı adam bu araç can taşıyor nasıl böyle bi şey düşünür ve yaparsın aklım almıyor. Dostum sana da geçmiş olsun gerçekten büyük tehlike atlatmışssın, allah muhafaza çok kötü...
  15. mysteriousman

Grand Cherokee arka difransiyel kilidi Yukon marka

Ynt: Grand Cherokee arka difransiyel kilidi Yukon marka Ne demek ben teşekkür ederim.

16. mysteriousman

Ynt: Grand Cherokee arka difransiyel kilidi Yukon marka Aynı dedeğim gibi aks kırılacak kırılacak gibi ses çıkıyordu izlediğim videolardada çok şükür öyle bi şeyle karşılaşmadım. Benim lsd de bozuktu :D heralde pul sesine alıştık bazı sesler vızırtı geliyor.
  17. mysteriousman

Ynt: Grand Cherokee arka difransiyel kilidi Yukon marka Açıkcası ses beklediğimden az çıktı. İzlediğim videolar beni biraz korkuttu , videolarda düz yolda giderken bile "tıkır tıkır" ses geliyordu Ama takıldıktan sonra 90 derecelik dönüşlerde ve U dönüşleri haricinde ses geldiğini duymadım ...
  18. mysteriousman

Ynt: Grand Cherokee arka difransiyel kilidi Yukon marka Evet deneme imkanım oldu ,kusura bakmayın işlerimin yoğunluğundan dolayı forma fazla giremedim aracı ağır ve çamurlu parkurda denedim ve gerçekten %100 fark etti sürekli takıldığım yerlerde low a atarken bu kilidin sayesinde atma gereği...

19. mysteriousman

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor göründüğü gibi hiç kolay değil , ben geçen hafta gördüm aracı lastikler benim arabam kadardı :D onları çevirmek için harici bir motor lazım bence :D
  20. mysteriousman

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ Bi maliyet alabilirmiyiz ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri