Arama sonuçlarınız

1. mysteriousman

Difransiyel kilit Yardım

Ynt: Difransiyel kilit Yardım İkitellide bi arkadaş var atilla o da şuan araştırıyorum diyor ama sizlerin tecrübelerinizden yaralanmak isterim , Kendime bir yol belirlemek adına

2. mysteriousman

Difransiyel kilit Yardım

Ynt: Difransiyel kilit Yardım Bi arkadaş bana özelden ulaştı dana 44 C diyor ama ........yani benzer foto bulamadım !!! Bu konuda kimse yardımcı olamayacakmı bana :(
  3. mysteriousman

Difransiyel kilit Yardım

Merhaba Acemiliğimi her şekilde belli etmeliyim :D 96 model zj'min arka difransiyeli için kilit aramaktayım , Kilit çok ama ben hala bu difransiyelin ne olduğunu çözemedim.Benim dif. aşagıdaki foto çözüm bulamassam heralde dana 44 e dönecem gibi geriyo ........ Help Me ...

4. mysteriousman

1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)

Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012) KATILIYORUM GÜZEL ŞEYLER OLACAK
  5. mysteriousman

Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012) Sponsorlar hazır ,Belli olmaz belki yarın belki yarından yakın yapacaz, gerekli izinlerin çıkması bekleniyor. Sivası biliyon abi tek arabaydım fazla kasamadım geri dönüş yolu için , Narlıdada 2 kupa aldık ama :D

6. mysteriousman

Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012) Yok Yok Maraştan kupa almak farz oldu artık :D:D:D

7. mysteriousman

2012 Jeep Rubicon Sahara

Hayırlı olsun Can toyotanda güzeldi ama !! bakalım artık Toyotayı hangi talipli alacak :)
  8. mysteriousman

Sivas - Gürün Gökpınar Gölü Off Road Gezisi (22 Ocak 2012)

Teşekkür ettik aynı duygular bizler içinde geçerlidir. En yakın zamanda görüşmek dileği ile
  9. mysteriousman

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri Söylenenleri yaptım arkadaşlar Önce sigortacımdan "2007 yılı motorlu taşıtlar vergisi tutarına esas olan kasko sigortası değeri bildirim formu" nu doldurup onayalamsını istedim. Onayladıktan belgeyi aldıktan sonra Vergi dairesine...

10. mysteriousman

SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

Ynt: SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ Vinç ile ilgili ne düşünüyorsun marka olarak ?

11. mysteriousman

Valla herkez de bi iş yoğunluğu ve benim ameliyat olmam dan dolayı pek fazla çıkamıyoruz, Yakında aktif olunacak :D
  12. mysteriousman

Güzel gezi olmuş arkadaşlar tebrikler orda olmak isterdik :(

13. mysteriousman

SunRoof

Ynt: SunRoof Ahhh Ahhh yarama parmak bastınız arkadaşlar .........Sunroof sorunu artık kronik hastalıkalardan bi tanesiymiş İlk farketmem biraz üzücü oldu , sunroof ve perdem kapalıydı arabamı yıkamaya verdim tertemiz olmuştu e tabi bende şık bi şekilde arabayı almaya gittim , Sen...
  14. mysteriousman

Sinyal kolunun arkasındaki kol ne işe yarar?

Ynt: Sinyal kolunun arkasındaki kol ne işe yarar? Evet bende senin gibi düşündüm ama sonra sora sora bulduk tabi arkadaşın dediği gibi direksiyon ayarı içinmiş....Bendeki sabit ama öyleymiş işte :D
  15. mysteriousman

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler Açıkcası km en düşük olanı tercih etmekte yarar olduğunu düşünüyorum. 98 model 88.000km deki (istanbul) araba çok diri duruyor.Ama fiyat sanki pazarlık payı fazlaca var gibi .....

16. mysteriousman

Zj İçin Sticker

Merhaba Belki konuyu yanlış yere açtım ama En çok zj kullanıcısını burada bulacağımı düşünüyorum. Evet gelelim konumuza 96 Model siyah zj için sizlerin uyguladığı veya yapmayı düşündüğünüz sticker tavsiyelerinize ihtiyacım var. Belki benim gibi sticker konusunda yardıma ihtiyacı olan kişileride...
  17. mysteriousman

ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi Geçen hafta kadıköy tarafındayken bu araç yanımdan geçti , bendede zj var ama hayran olmamak elde değil yakından görmenizi tavsiye ederim , Maşallah diyelim nazarım değer sonra allah muhafaza :)
  18. mysteriousman

Telefon tavsiyesi

Ynt: Telefon tavsiyesi nasıl yükleniyor acaba

19. mysteriousman

RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR...

Ynt: RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR... ön arka çelik tampon acilen :)) kırmaya başlarsan için sızlar bak demedi deme
  20. mysteriousman

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı allah kolaylık versin takip

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz