Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)
abi gelmek için çaba gösteriyor herkes , duyduğum kadarıyla göktug abi desotoya atıp gelecekmiş bizlerde bi kamyona atıp gelmek için uğraşıyoruz , yani antep offrodu bırakmadı :)
Ynt: zj için mercekli zenon far
VALLA KAÇ AYDIR TAKİPTEYİM ARTIK ÇATLADIM YAZACAM :):):):)
KİMSE ALMADI HERALDE FOTO BEKLEYE BEKLEYE BİR HAL OLDUM :):):)
Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor
ellerine sağlık ;
hepsini bir nefeste okusum desem yalan olmaz , ama sende baya bi uğraşmıssın zor işler
canavar bi makina olmuş
bu aralar zj mi cj mi diye atıp tutarken beni cj yölendirecek gibi duruyorsun :):)
Ynt: Lada Niva' ya Sorento Jantı Takılabilir mi ?
açıkçası bende sorento jantı almak için araştırmalar yapıyorum ama lastikler konusunda hala kararsızım :(
şu an ok 144 olması ve 5 cm yükseltme olmasına rağmen çok dik yerlerde sürtüyor .... yani anlayacağınız jant tamamda lastikte hala...
Ynt: Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu
Aynen motor gücü harici lada ya kimse laf söyleyemez ; her acidan mantıklı dusunen bı kisi bu secimi zaten yapar :) yapamayanlarada saygı duymak lazım
O is biraz uzun sürecek gibi :)
ama bu arada ladayla uğraşmak çok zevkli her türlü modifiyeyi ve aksesuarı kaldırıyor o yüzden sattıktan sonra yine lada diyorum
HEMEN YAKALANDIK YANİ :D
SATIŞA ÇIKARMAMDAKİ AMAÇ SADECE YENİ BİR LADA ALIP MOTORYLA UGRAŞMAK İÇİN AKLIMDAKİ ŞU ; YURT DIŞINDAN Bİ MOTOR GETİRİP ONU TAKACAM . PEKİ NEDEN BU ARACI SATIYORSN O MOTORU BUNA MONTE ET DİYECEKSİNİZ AMA BU ARACIN MOTORU ÇOK...
Gerçekten güzel duruyor
jant suzukiye benziyor ama lastikler hakkında bilgim yok
Bide bendeki sıkıntı çamurluklar kırakıra bi hal oldular artık bu fotodaki gibi sökebilirim
:)
Artık ben aracı paylaştım sizlere
Bana fikirlerinizi sunarsanız sevinirim
*** Ofsetli jant konusuna gelirsek açıkcası kararsız kaldım bi kaç arkadaş daha söyledi ama kafamdaki soru işareti şu şanki çekişi etkiler gibi geliyo , ama ofsetli jantı...