Arama sonuçlarınız

1. mysteriousman

3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011) abi gelmek için çaba gösteriyor herkes , duyduğum kadarıyla göktug abi desotoya atıp gelecekmiş bizlerde bi kamyona atıp gelmek için uğraşıyoruz , yani antep offrodu bırakmadı :)

2. mysteriousman

Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011) Pazar günü Bayram dolayısıyla sivastayım. Bakalım pist çalışmaları ne alemde :))
  3. mysteriousman

ABS Lambası

Ynt: ABS Lambası zj lerdede mi aynı yolu izlemek gerek ? bilgisayara bağlayınca sorun bulunuyormu ?

4. mysteriousman

zj için mercekli zenon far

Ynt: zj için mercekli zenon far VALLA KAÇ AYDIR TAKİPTEYİM ARTIK ÇATLADIM YAZACAM :):):):) KİMSE ALMADI HERALDE FOTO BEKLEYE BEKLEYE BİR HAL OLDUM :):):)
  5. mysteriousman

Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor ellerine sağlık ; hepsini bir nefeste okusum desem yalan olmaz , ama sende baya bi uğraşmıssın zor işler canavar bi makina olmuş bu aralar zj mi cj mi diye atıp tutarken beni cj yölendirecek gibi duruyorsun :):)

6. mysteriousman

Bir Keçinin Yenilenmesi

Ynt: Bir Keçinin Yenilenmesi kolay gelsin kardes ....Sabır işi sadece kaporta yapacan heralde ?

7. mysteriousman

MAROFF ve GAZOFF Narlı Off-Road Oyunları Duyurusu (23-24 Temmuz 2011)

Ynt: MAROFF ve GAZOFF Narlı Off-Road Oyunları Duyurusu (23-24 Temmuz 2011) Emeği geçen herkese teşekkür güzel bir organizasyondu.
  8. mysteriousman

Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011) TAKİP ;)
  9. mysteriousman

MAROFF ve GAZOFF Narlı Off-Road Oyunları Duyurusu (23-24 Temmuz 2011)

Ynt: MAROFF ve GAZOFF Narlı Off-Road Oyunları Duyurusu (23-24 Temmuz 2011) Takip

10. mysteriousman

Lada Niva' ya Sorento Jantı Takılabilir mi ?

Ynt: Lada Niva' ya Sorento Jantı Takılabilir mi ? açıkçası bende sorento jantı almak için araştırmalar yapıyorum ama lastikler konusunda hala kararsızım :( şu an ok 144 olması ve 5 cm yükseltme olmasına rağmen çok dik yerlerde sürtüyor .... yani anlayacağınız jant tamamda lastikte hala...

11. mysteriousman

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları Nacizane Bu da benim araç herkez eklemiş bende kıskandım ekliyeyim dedim :))
  12. mysteriousman

Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu

Ynt: Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu Aynen motor gücü harici lada ya kimse laf söyleyemez ; her acidan mantıklı dusunen bı kisi bu secimi zaten yapar :) yapamayanlarada saygı duymak lazım

13. mysteriousman

Ynt: Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu O is biraz uzun sürecek gibi :) ama bu arada ladayla uğraşmak çok zevkli her türlü modifiyeyi ve aksesuarı kaldırıyor o yüzden sattıktan sonra yine lada diyorum
  14. mysteriousman

Ynt: Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu HEMEN YAKALANDIK YANİ :D SATIŞA ÇIKARMAMDAKİ AMAÇ SADECE YENİ BİR LADA ALIP MOTORYLA UGRAŞMAK İÇİN AKLIMDAKİ ŞU ; YURT DIŞINDAN Bİ MOTOR GETİRİP ONU TAKACAM . PEKİ NEDEN BU ARACI SATIYORSN O MOTORU BUNA MONTE ET DİYECEKSİNİZ AMA BU ARACIN MOTORU ÇOK...
  15. mysteriousman

Ynt: Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu Ben teşekkür ederim

16. mysteriousman

Ynt: Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu Gerçekten güzel duruyor jant suzukiye benziyor ama lastikler hakkında bilgim yok Bide bendeki sıkıntı çamurluklar kırakıra bi hal oldular artık bu fotodaki gibi sökebilirim
  17. mysteriousman

Ynt: Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu :) Artık ben aracı paylaştım sizlere Bana fikirlerinizi sunarsanız sevinirim *** Ofsetli jant konusuna gelirsek açıkcası kararsız kaldım bi kaç arkadaş daha söyledi ama kafamdaki soru işareti şu şanki çekişi etkiler gibi geliyo , ama ofsetli jantı...
  18. mysteriousman

Ynt: Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu 3

19. mysteriousman

Ynt: Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu 2
  20. mysteriousman

Ynt: Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu 1

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN