Arama sonuçlarınız

1. hilüxcü osi

Ranger std xlt thunder hi rider fark

Ynt: Ranger std xlt thunder hi rider fark hocam hani bizim 4x4 nerde. darıldım vallaha. [img]

2. hilüxcü osi

ranger cilerden yorum bekliyorum

Ynt: ranger cilerden yorum bekliyorum resimdeki aracı yeni aldım.mazda b-2500 4x4. aracım 2004 model ve 100 bin kmde.aracım sürekli olarak tek kişi tarafından kullanılmış.ayrıca kesinlikle araziye girmemiş.sahibinin söylediğine göre 100 metre bile araziye girmedim,, sorsan arazi vitesini...
  3. hilüxcü osi

Ynt: ranger cilerden yorum bekliyorum [img]

4. hilüxcü osi

5. hilüxcü osi

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 [img]

6. hilüxcü osi

Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum araç ruhsatta arazi taşıtı olarak geçiyodu ama ben devri alıp adıma yeni ruhsat çıkınca kamyonet yazılmış. nasıl oldu anlamadım.benden önceki sahibinin adına iken arazi taşıtı yazıyodu ama şimdi kamyonet yazmışlar.sanırm bi yanlışlık...

7. hilüxcü osi

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... teşekkür ederim çok çok saolun. evet aracım bana fazlası ile yeter.şimdilik öyle görünüyor. ben çiftciyim aynı zamanda da avcı. aracı ofrod ta deyilde bahçeye gidiş gelişlerde ve avda kullanacam.bahçeden gelirken aracın 5 kişi içine 5 kişi arkasına...
  8. hilüxcü osi

Diferansiyel kilidi

Ynt: Diferansiyel kilidi bende yeni bi mazdacı olarak bu araçların 4x4 lerinin nasıl çalıştığını ne şekilde bi sistem olduğunu falan biraz araştırdım. sonra internetten bi yazıda.bu araçlarda yani 4x4 mazdalarda sınırlı kaydırmalı defransiyel diye bi sistem olduğunu öğrendim.nasıl bi sistem...
  9. hilüxcü osi

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum teşekkür ederim sefa abi çok saol. aslında diyer aracım kalacaktı ama baktım tampon işi hallolmuyor bende kökten hallettim ;D

10. hilüxcü osi

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum teşekkür ederim çok saolun. evet diri bi araç.hatta şimdi yani son hali dahada diri oldu.önünü 3 cm yükselttirdim daha hoş oldu. araç 101 bin km de.aracı sürekli tek kişi kullanmış.63 yaşında bi amcamız.aynı zamanda ilk sahibi.onla...

11. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... çok teşekkür ederim çok saolun. evet kesinlikle haklısınız ticari olarak fazlasıyla yeterli bi araç.. ofrodd olarakta şöyle söyliyeyim.lada niva suzuki samurai mıtsubishi pejero kadar arazi performansı çok iyi olmasada emsalleri ile kıyasladığımızda 1...
  12. hilüxcü osi

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum ben toyota 4x4 aldım sattım şimdi yeni bi araba aldım mazda 4x4 darısı olmayanlara isşallah. [img]

13. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... [img]
  14. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... [img]
  15. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... bide şu konuya değinmeden edemiyecem. eski aracım toyota hilüxü (1987) muaneden zor geçirmiştim ve bayağıda huzursuz olmuştum. zor geçmemin sebebleri ise; aracın şase numarası net okunmamış, arka denge limitörü düşmüş yada çıkarılmış bide bi türlü düzen...

16. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... çok saolun
  17. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... lastikler oldukca büyük.265-75-15 ama önünü yükselttirecem. magnum güzel bi araba diye biliyorum ama şimdilik mazda ilede herşey yolunda. mesala sınırlı kaydırmalı defransiyel sistemi varmış bende yeni öğrendim. bir nevi defransiyel kilidi gibi. belki...
  18. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

19. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... teşekkür ederim çok saolun. fotoları ekledim dilerim beğenirsiniz.
  20. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... teşekkür ederim sedat abi çok saol.evet abi güzel bi araba gibi şimdilik. biraz daha aksesuarla sanırım dahada güzel olacak.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri