Arama sonuçlarınız

1. hilüxcü osi

2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz?

Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz? lütfen navaranın üstünlüğünü düşünenler linkteki vidyoyu izlesinler.navara fiatından dolayı ve heybetinden dolayı insanlara çok üst düzey bi araçmış gibi geliyor ama kullananların tecrübelerine dayanarak , 1997 yılından beridir olan arka...

2. hilüxcü osi

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 iki aracıda kullandığınızda farkedeceklerinizden birisi şu.ranger 110 beygir olmasına rağmen yani magnumdan 5 beygir daha düşük olmasına rağmen ani hızlanması raıngerden biraz daha düşük.yani rangerin sollamaları veya ani hızlanmaları magnuma göre bi artı.ama inanın...
  3. hilüxcü osi

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 sanırım en sağlıklı en cvbı her ikisinide kullananlar verecektir.yoksa tek marka kullananlar direk olarak ellerindekini tavsiye edecekler diye düşünüyorum.ama şuda var önemli olan sizin hangisini begendiğiniz.sonuçta bu arabaları alıpta hergün ağır ofroad yapmayacaksınız...

4. hilüxcü osi

Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz? maşallah çok güzel araç.elimde 2007 model yeni kasa 4x4 l200 olmasına rağmen bu sınıfta en çok begendiğim kasa ve model 2006 model mıtsubushi magnumlardır.bambaşka bi aseleti ve duruşu var gerçektende.dururken bile sanki bi sağlamlık...
  5. hilüxcü osi

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 sanırım ben bu konuya uzun uzun cvp verdim.magnumun enjöktör memelerini deyiştirdikten sonra mazdanın da fordun da mıtsubishininde aralarında nerdeyse fark olmadığını bizzat gördüm tecrübe ettim....

6. hilüxcü osi

Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz? cihat abicim yüksek musadenle bu konuya bende bi cvp yazmak istiyorum :) bahsetmiş olduğunuz iki araçtan hem kullandım hem aldım sattım.elimden nissan navara harici hemen her model geçti.önce direk söyleyeceğim şuki bahsetmiş olduğunuz...

7. hilüxcü osi

2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi santairas isimili yeni üyemiz öz amcamın oğludur.araçlarımız ikiside 2007 onun ki manuel vites.ölçümleri beraber yapıyoruz.bu son gelen zamlarla 280 kuruş çok iyi gerçektende.ayrıca onunda çok çok iyi ve düzgün bi aracı var.forum kurallarını bilmediği için...
  8. hilüxcü osi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi mete abi bu ralliartı nerden ve en ucuza nasıl temin edeceğiz??? ve gerçek anlamda yakıtı ve performansı etkiliyormu??? sence buna gerek varmı abi ???
  9. hilüxcü osi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi satma satma cihat abicim.senin araban bi başka güzel.senin araban orjinal çift renk.biz şimdi o hale getireceğiz diye neler yapıyoruz.en hakiki dijital klima senin arabanda.sonraaa kabin içi malzeme kalite farkı hep iki araçta hoşuma gitmiştir.birisi...

10. hilüxcü osi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi şimdi mümkün deyil derken abi lastiklerden dolayı falanmı yoksa başka bi mekanik sıkıntıdan dolaymı mümkün deyil. bu arada benim lastikler 245-75-17

11. hilüxcü osi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi mete abi ben uzun yolda en çok 7.1 e düştü.aracımda 4 kişi bagajda 300 kg civarı yük vardı.ama hızım 90 ve eltındaydı.yani belki uzun bi süre 80 civarı bile gitmişimdir. kesin olarak inandığım bi nokta var.araçta iki kişi ve bagajda 100 kilo civarı eşya...
  12. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 çok çok teşekkür ederim.çok saolun.evet navara hariç hemen hemen hepsini kullandım sayılır.navarada fiyatından deyilde nedense pek hoşuma gitmiyor.ama açıksa bi kaç günlüğünede olsa onuda kullanmak isterim.hatta uygun fiyatlı bulursam sırf tecrübe olsun diye alıp kullanıp...

13. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 küçük bi yanlışlıkla aynı resmi iki defa yüklemişim.bakma zahmetinde bulunarak gözlerini boş yere yoduğum tüm forumculardan özür dilerim :(
  14. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 [img]
  15. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 iyi dileğiniz için çok teşekkür ederim.sanırım hemşeriyiz :D sis lambası düşünüyorum ama şuara deyil.kötüleri var fiyatı uygun iyileri dünya para.biraz bekleyip iyi bişey takmak istiyorum.kesinlikle iyi duracağına eminim.siislere bide siyah deri ile kapattıkmı tamamdır...

16. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 samimi olduğunu belirtmesen de ben senin her daim samimiyetine inanıyorum abi. yaa cihat abi otomatik almakla sanırım kötü ettim. artık bundan sonra manuel bi arabaya nasıl binerim şimdi kara kara onu düşünüyorum. ışıklardan 2 ile kalkıp biraz gittikten sonra d ye bi...
  17. hilüxcü osi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi cihat abicim resimleri yeni başlık altında detaylı olarak paylaştım. yakıt konusunda da hem yol bilgisayarını hemde babadan kalma yöntemleri kullanıyorum nerdeyse sapma pek yapmıyor cihat abi.resimlere yorumlarını hevesle bekliyorum abi.
  18. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 yorumunuz için çok teşekkür ederim.daha güzeli tüm isteyenlerin olsun inşallah. amblemi ilk önce bende kırmızı düşünmüştüm öylede yaptık ama sonra kırmızı aracın başka hiç biyerinde olmayınca sanırım biraz sırıttı gibi oldu sonra turuncu yaptık... bende sizin gibi ilk önce...

19. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 bu arada 2 günde tamamı şehir içi 110 km yaptım ve çok sakin olmamakla birlikte geneli sakine yakındı.ve işte şehir içi ölçümlerim... [img]
  20. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 farlara sinyallere ve arka stopların çevresine krom set taktık gerçekten orjinal gibi durdu.(fiyatıda az biraz uygun olsa daha güzel olacak ama ) kasa içindeki sert fiberden yapılı çanta inanın çok kullanışlı.anahtarlı ve çok ağır bi yapısı var.tek kişi yerinden dahi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri