Arama sonuçlarınız

1. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

Ynt: İşte Yeni L200 [img]

2. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

büyük bir hevesle ama bi o kadar da tedirginlikle(otomatik olduğu için) aldığımız ama kısa sürede tedirginliğimizin yerini güzel düşüncelere bıraktığı yeni l 200 ümüzün fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim.aracı aldığımda standarta yakındı ufak tefek eklemeler yaptım.eklemeler ufak tefek...
  3. hilüxcü osi

2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi abi resimlere ve videolara baktım gerçektende çok güzel çok eğlenceli olmuş.ben bu resimlerden sonra artık resim yükleyemem :) bizimki alfaltta çekilmiş olacağından pek güzel olacağını sanmıyorum ;)

4. hilüxcü osi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi araçta görüntüye önem veren biriyim.henüz daha işlerini bitiremedim.ama size söz yarın akşama fotoları eklerim.tabi konuyu açan arkadaşa ayıp olmassa.görüntü için bazı çalışmalar yaptım ve yarın akşama biter düye düşünüyorum.dilerim bu eklemeleri sizlerde...
  5. hilüxcü osi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi [img]

6. hilüxcü osi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi 1 hafta önce aldığım, yeni kasa 2007 model otomatik vites 4x4 aracım ile uzun yol yakıt tüketimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. öncelik ile araçta 4 kişi ve bagajda 300 kg civarı eşya vardı. mersin denizli arası gidiş dönüş 1700 km civarı sadece uzun yol...

7. hilüxcü osi

Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ALLAH herkese nasip etsin.çok uzun zamandır merak ettiğim test etmek istediğim bi araçtı.şimdiye kadar şehir içi uzun yol 2500 km civarı yol yaptım.biri benden bu araçlar için not vermemi istese en az...
  8. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um aracı 16 bine sattım.herkesin iyi dilekleri için sonsuz teşekkür ediyorum.bu arada giden gitti artık elimdeki ile eylenmeye bakıyorum.zarar ettim ama az ettim.satmadan full bakım yaptırdım.bin lira civarı mekaniğe masraf ettim.yeni l 200...
  9. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um merhabalar.ben mersinliyim.ama aracı adanadan almıştım.aracı çok yakın bi dostum gördü ve çok aşırı ısrar edince bende satmak zorunda kaldım.ticari olarak araba alım satımı yapan biriyim.ama gel gelelim bu arabayı kullanmak için almıştım.ama...

10. hilüxcü osi

mıtsubishi magnum 2003-2006 mı? L 200 2007-2008 mi ? (4x4)

Ynt: mıtsubishi magnum 2003-2006 mı? L 200 2007-2008 mi ? (4x4) evet bencede kesinlikle kasılmadan asfalt yolda ilerlemesi ve hatta yüksek hızlara çıkabilmesi çok güzel bi özellik.2 tane eski kasa magnum kullandım ama hiç denemedim öyle seri 4x4 te iken yüksek hıza çıkmayı.bi kaç defa 90 km...

11. hilüxcü osi

Ynt: mıtsubishi magnum 2003-2006 mı? L 200 2007-2008 mi ? (4x4) merhabalar cihat abi.evet abi eski kasalar hakkında yeterli bilgiye sahibim ama yeni kasa hakkında bi bilgim yok.100 de 50 arazide dediğim ağır arazi şartları deyil hafif çamur dere geçişleri veya hafif kar.yani yeni kasada olsa...
  12. hilüxcü osi

merhabalar gezenbilirci saygı değer büyüklerim.her başım sıkıştığında çare bulan forumcu büyüklerim yine sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.yakın zaman içinde amcamın oğluna mıtsubishi l 200 almayı düşünüyoruz.4x4 tabiki.manuel vites olması şartı ile.daha doğrusu l 200 almayı düşünüyorduk 2007...

13. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um beyazı tek seven benim sanıyodum, anladım ki başka sevenlerde varmış...
  14. hilüxcü osi

2007 ve sonrası 4x4 L200 arıyorum...

Ynt: 2007 ve sonrası 4x4 L200 arıyorum... merhabalar hocam.bizde amcamın oğlu için bayadır arıyoruz eli ayağı düzgün bi l 200 ama malesef daha bulamadık.bizimki manuel vites kazasız ve açık renk olması tercihli.kilometresi 80 bini geçmemiş arazide kullanılmamış veya az kullanılmış sağında...
  15. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um kısa bi aradan sonra tekrar burdayım.iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.işte aracımın en son hali.saygılar hürmetler.... [img]

16. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um çok teşekkürler çok saolun .ALLAH herkese nasip etsin....tüm isteyenin benim aracımdan daha güzel bi aracı olur inşallah.
  17. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um sanırım bi yanlış anlama yada yanlış anlatma oldu.aracım şuan satlık deyil.sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz.tabi şuan deyil ama bir gün mutlaka olacak. ama eğer bir gün satlık olursa sizinde dediğiniz gibi tek temennimiz iyi birilerine...
  18. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um evet herşeyin hayırlısı.inşallah en az 6 ay binerim diyorum.yanısırada şunu eklemeden geçemiyorum.bu araç bende 6 ay kalırsa sanırm baya baya bi deyişime uğrar. biraz deyişim yaptık zaten biraz daha yapalım sonra gelsin resimler ,,,,,, ;)

19. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um ilk önce çok teşekkür ederim.çok saolun.satlık ilan konusuna gelincede kesinlikle kesin bi cvp vermem.yarın ne olacağını ALLAH bilir.bide sanırım biraz maymun iştahlı biriyim.aynı arabayı belli bi süre kullandıktan sonra sıkılıyorum.hep...
  20. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um ufak tefek deyişikliklere başladık.eklemeler oldukca yeni resimler gelecek.uğraşmak güzel şeyde bişey farkettim aksesuar işi sanırım biraz fazlaca pahalı :( şimdilik arka demiri kestirdim,4 tekere tozluk taktırdım, yan basamağımın birinin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri