Arama sonuçlarınız

1. hilüxcü osi

Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um [img]

2. hilüxcü osi

Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

[b] uzun sürelerden sonra aranıza dönmekten çok mutluyum.har ne kadar farklı markalar ile denemeler yaptıysamda nikim olan hilüxcü osi ile burda tekrardan olmak çok güzel bi duygu.daha önce de bi hilüx almıştım ama o tam acemiliğime denk gelmişti sanırım.aylarca araba ile uğraşmıştım.ve sonunda...
  3. hilüxcü osi

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... merhabalar.bende orjinal sis farlarını bulmuştum(servisten) ama almadım.sanırım o zaman biraz pahalı gelmişti bana. sonra 2 adet 25 tl ye sarı renkli sis farı aldım.onuda sıradan bi aksesuarcıdan almıştım.bulması gayet kolay.ama iyi ışık veriyordu...

4. hilüxcü osi

2003 L200 Muhtelif Yağ Kaçakları

Ynt: 2003 L200 Muhtelif Yağ Kaçakları [b] öncelikle çok geçmiş olsun ve aracınız tekrar hayırlı olsun.öncede söylediğim gibi çok güzel bir araba aldınız. aracınıza yaptığınız bakımlar ise gerçekten önemli aksamlar.debriyaj seti , trigiyer seti bunlar nerdeyse 150 bin km sorunsuz götürecek...
  5. hilüxcü osi

2003 L200 Muhtelif Yağ Kaçakları

Ynt: 2003 L200 Muhtelif Yağ Kaçakları [b] öncelikle aracınız hayırlı olsun.çok güzel bir marka aldınız.güle güle kullanıın. bahsettiğiniz şeyler son derece kolay.size çok önemli bir tavsiyede bulunmak istiyorum.deyiştirmiş olduğunuz keçeler yan sanayi deyil orjinali olursa kafanız ilerleyen...

6. hilüxcü osi

Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum aradığım araç 4x2 bir pikap.sizi çok iyi anlıyorum belkide vermiş olduğunuz rakam çok iyidir ama şuan için peşin para satıp peşin para ile almak benim için daha mantıklı. evet internette gerçekten dolandırıcılar var ama şunuda...

7. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum kesinlikle geçici bi heves olamaz.çok kısa zamanda çok yönünü keşfettim.mesala önce turbonun sesinin bu kadar güzel olabileceği aklıma gelmemişti ama şimdi camlar açıkken resmen cezbediyor.motor sesi yok gibi bişey zaten.bu...
  8. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum inanın yardımcı olabilmeyi çok isterdim ama şuan için elimden bişey gelmiyor.inş aracınızı bir an önce satarsınız ve aracım size nasip olur.. tekrarlıyorum inşş size nasip olur.gerçekten bunu çok istiyorum.hevesiniz içinizde...
  9. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum sizi tanımıyorum ama inşallah aracım iyi birisine nasip olur. pejo 307 benim işimi görmez.ben bu aracı sattıktan sonra 4x2 ısuzu dmax toyota hilüx yada yine mıtsubishi alacam.yani benim aracım 4x2 de olsa yine çift kabin olması...

10. hilüxcü osi

bu araç için yorum ve önerilerinizi bekliyorum

Ynt: bu araç için yorum ve önerilerinizi bekliyorum [b] araç hakkında detaylı bilgi alamadığım için ibreyi ford ranger xlt 4x4 e çevirdik.artı ve eksileri var iki aracında ama ford ranger xlt de hiç fena deyil.şayet bende önce mazda b-2500 4x4 kullandım.zaten mazda ve ford birebir aynı.bu aracı...

11. hilüxcü osi

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? [b] güzel resimler olduğunu düşünerek paylaşmak istedim.... [img]
  12. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [img]

13. hilüxcü osi

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? [img] aracımda bu .
  14. hilüxcü osi

Ynt: bu araç için yorum ve önerilerinizi bekliyorum ben daha fazla yorum olur diye bekliyodum ama beklediğim malesef olmadı. parayı ayarladık sayılır ama bu araç için karar veremiyoruz.tercihimiz ya ford ranger xlt olacak yada bu araç olacak.rangerde ekstra olarak abs - sürücü ve yolcu hava...
  15. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum hiç bir sıkıntı yok çok şükür.tek bi sıkıntı var oda araç çok yüksek geldi.özellikle annem ve eşim inip binerken çok zorlanıyor.illa satılması gerekmiyor ama satılırsada başka bi düşüncem var.iki araba.biri yine 4x4 diyeride...

16. hilüxcü osi

Pick-up'ı Olanlara Kötü Haber

Ynt: Pick-up'ı Olanlara Kötü Haber durum mıtsubishi ve rangercılar harici sanırım kötü.ama şu bir gerçekki kimse sıfır çıkarken bir çelik jantı bile orjinal olmayan 4x2 sıfır toyotaya 70 binlira vermez. uygulama belki olur ama uzun yıllar sonra olacağını sanıyorum.k-2 belgeside çıkalı yıllar...
  17. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum çok çok teşekkür ederim.daha iyisi sizin olur inşallah.bende inanın bu aracı almak için bayağı yoruldum.20 gün boyunca aracın sahibi ile telefonda konuştum. her konuşmam en az yarım saat.herşeyde anlaşıyoduk ama pazarlık bi türlü...
  18. hilüxcü osi

Ynt: bu araç için yorum ve önerilerinizi bekliyorum emsali az olan bu araç için servisin çok sağlıklı bir bilgi verebilceğini pek düşünmüyorum.tabiki yinede kazasını belasını atarını öterini varsaki eğer söylerler. aslında böyle şeylerde en doğru bilgiyi kullanıcılardan alırız.tabi buda bu...

19. hilüxcü osi

Ynt: bu araç için yorum ve önerilerinizi bekliyorum [b] merhabalar.sizden yine bi konu için yardım istemek zorunda kaldım.resimdeki görünen aracı dayıma almak için maddi olarak hazırlık yapmaktayız.araç mıtsubishi magnum 99 model ve 4x4.araçta klima hidrolik dreksiyon merkezi kilit otomatik cam...
  20. hilüxcü osi

http://www.sahibinden.com/magnum_4x4_turunun_ilk_ornegi-41WQQaXQQ20397266WQQpXQQdisplayitem [img]

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri