Arama sonuçlarınız

1. hilüxcü osi

Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [b] günler geçiyor ve ben magnuma her geçen an biraz daha alışıp biraz daha bağlanıyorum.çok beğenerek ve keyf alarak kullanıyorum.çok rahat bi araba.4x4 lerin ve 4x2 lerin her modelini kullanmış biri olarak (navara hariç)...

2. hilüxcü osi

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 çok teşekkürler çok saolun
  3. hilüxcü osi

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 çok teşekür ederim.çok saolun. tüm iyi dilekleriniz herkes için geçerli olur inşallah.

4. hilüxcü osi

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 vallaha ben 2004 mazda 4x4 ümü satıp 2003 mıusibishi magnum 4x4 aldım.yok mazda çok yakar yok ford çok yakar diyorlar ama inanın alakası yok.magnum rangerden de mazdadan da çok yakıyor.tabi diyer aksamlarına şimdilik bişey diyemem ama yakıtta kesinlikle mıtsubishi fazla...
  5. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum çok teşekkür ederim murat abi.bende özelden yolladığın msjı okumadan direk burdaki msjlara cvp yazmıştım abi.sanırım ufak bi yanlışlık oldu.neyseki çözüldü. evet abi ben 2003 kırmızı olanı aldım.seninde dediğin gibi çok...

6. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum çok teşekkür ederim.çok saolun ... içime sindi çok şükür. bu arada haklısınız çok yakar çok kaçar ;D ;D ;D tek yapmam gereken depoyu fulleyince km yi sfırlayıp ne yakıyo diye hesabını tutmamak...

7. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [b] Talha bey çok çok teşekkür ederim.çok saolun.dilerim cenabı ALLAH tüm gönlünden isteyipte almak isteyipte alamayanlarada nasip eder inşallah.cenabı ALLAH kimseyi gördüğünden geri bırakmasın ve kimseyi zalime muhtaç etmesin...
  8. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum murat abi sen 99 modelini 20 bine satmıştın.şimdi nasıl olurda 2003 model 110 binde bu kadar bakımlı yeni lastiğinden kasa üstü kapalı fiberine kadar herşey olan bi arabanın fiyatı yüksek olur ??? sonra ben bir sürü araba...
  9. hilüxcü osi

Toyota Hilux (1987) Hakkında Bilgiler

Ynt: Toyota Hilux (1987) Hakkında Bilgiler bahsettiğiniz aracı biliyorum.zaten 2005 te turbo motor toyotada yoktu.yani aracın motoru standart.kendi fikrim arazili bi arabada turbo olmadığı kanımca daha iyi.en azından yok toz çekti toz aldı ikide bir hava filresi tıkandı derdiniz olmaz.ama...

10. hilüxcü osi

Toyota Hilux (1987) Hakkında Bilgiler

Ynt: Toyota Hilux (1987) Hakkında Bilgiler selamlar.bende 5 ay kadar önce 1987 model 4x4 hilüx aldım.epey masraf ettim ama sonra makaslı oluşundan, şehir içide kullanmam gerekli olduğu için hidrolik dreksiyon olmayışından bi birazda görüntüsünün kötü olsuşundan dolayı aracıma ısınamayarak...

11. hilüxcü osi

Camlı Kabin Kapağım Kırıldı

Ynt: Camlı Kabin Kapağım Kırıldı çok geçmiş olsun.inş en kısa zamanda çözersiniz.
  12. hilüxcü osi

Mersin'deki Mitsubishi 4x4 Magnumcular Lütfen Yardım

Ynt: Mersin'deki Mitsubishi 4x4 Magnumcular Lütfen Yardım teşekkür ederim.yolum düşerse yanınızada uğrarım.

13. hilüxcü osi

Mersin'deki Mitsubishi 4x4 Magnumcular Lütfen Yardım

Ynt: Mersin'deki Mitsubishi 4x4 Magnumcular Lütfen Yardım [b] bu aracı aldım.2003 model magnum 4x4.[img]
  14. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [b] ilk bakışta araca fazla para veriyorum gibi gelmişti.yani 23500 fazla gibi gelmişti ama araçtada kayda değer fazlalıklar var.mesala arka fiber kapalı kabin çok iyi yerde yaptırılmış akdeniz fibersanda adana.4 lastiği takılalı...
  15. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [b] herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.herkes iyi dilekleri için çok saolsun.kendimle beraber sizlerinde kazasız belasız sürüşler yapmanızı dilerim. aracı biraz daha tanımak için heyecanla mersin trafiğine de girdim.daha bugün...

16. hilüxcü osi

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? merhabalar bende bugün mıtsubishi aldım ama buraya kendimi nasıl eklerim bilmyiroum.bilen bi arkadaş yardımcı olursa çok memnun olurum. ben gerekli bilgileri vereyim biri beni buraya eklesin lütfen. [b] osman şahin ince(osi) mıtsubishi l 200 magnum...
  17. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [b] çok saolun çok teşekkür ederim.inşallah hayırlı olur.
  18. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [img] [b] buda mazdanın ve aynısı olan rangerin motor aksamı.

19. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [img][b] bu magnumun motor aksamı
  20. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [b] taksi gibi duruyordu ama magnum daha sert daha kışkırtıcı daha yırtıcı daha çok jepe benziyor.çift renk oluşu ap ayrı bişey.kullanım konforu olarak birbirine benziyor. ama mazda da hiç fena deyildi.defransiyel kilidi olması...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri