Arama sonuçlarınız

1. hilüxcü osi

Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [b] çok şükür gittim geldim ankaraya.dün almak üzereyim diyordum bugün aldım getirdim mersine.araç çok titiz kullanılmış hiç yorulmamış bir araç. daha önce toyota hilüx 4x4 mazda b-2500 4x4 gibi araçlar kullandım.son kullandığım...

2. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [img]
  3. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum bu aracı alabilmek için bu kadar güzel bi arabayı sattım. [img]

4. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum teşekkür ederim.yarın bu saatte ALLAH tan bi manilik olmassa haber vermiş olurum.hayırlısı ile sağ salim bi gidip geleyim.
  5. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum ben mersinliyim.nasipse telefonda hayırlaştık.bu gece saat 12 de ankara otobüsüne 5 litre şalgam ve 1 kilo cezerye ile birlikte yola çıkıyorum ;D bi aksilik olmassa yarın bu saate mersine gelmiş olurum tekrar.size daha detaylıda...

6. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum evet mete abi 1 ay kadar bir uzun pazarlık dönemi geçirdik. 23,500 e de inene kadar inan 100 tl lik telefon ile konuştum. evet arka kasaya fiber kapalı kasa üstü 2 bin.4 lastik 1 bin. yani neresinden bakarsan bak 3 binlira...

7. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum fiyatı 23,500. fiyatı biraz fazla gibi görünüyor ama işte araçtada biraz fazlalık var.mesala arkası kapalı en az bin tl 4 lastik sıfır bin tl badigart trigiyer bakımları falan bin tl yani araçta emsallerine göre 3 binlira gibi...
  8. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum imkanımı geçiyor abi yoksa yolladığınız araçta çok mantıklı.ilan tarihi biraz eski ama belkide duruyodur hala.
  9. hilüxcü osi

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum [b] ayrıca bu araç hakkında bilgi ve tecrübelerinize dayarakta bilgi verirseniz çok memnun olurum.aracın genel görüntüsü nasıl.ve magnum genel olarak memnun edici bi araba mıdır.

10. hilüxcü osi

11. hilüxcü osi

12. hilüxcü osi

13. hilüxcü osi

[b] araç 2003 model mıtsubishi magnum 4x4.araçta boya hatta çizik bile söz konusu deyilmiş.araç araziye girmemiş.113 bin km de. trigiyer dahil tüm bakımları yeni yapılmış.4 lastik sıfır.1 kuruş masrafı yokmuş.kesinlikle arazide kullanılmamış.arakası kapalı.kasa içinde badigart var.ön tampon...
  14. hilüxcü osi

Hilux Hakkında Bilgi

Ynt: Hilux Hakkında Bilgi arazide 13-15 litre arası şehir içi 9-11 litre arası uzun yolda da 7.5- 9.5 litre arası 100 km de mazot yakar. niva- toyota hilüx-suzuki samurai-mazda b-2500 ve şimdede mıtsubishi kullanmak üzereyim.arazide en az suzuki yakar sonra niva. ama eğer 4x4 bir pikap...
  15. hilüxcü osi

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... [img]

16. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... [img]
  17. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... çok az avans ayarını yükselttireyim dedim.aracım bi harika oldu.tam gaz yaptığımda resmen şahlanıyor. [img]
  18. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... işte yeni resimler.mazdaya git gide bağlanmaya başladım.herşeyi iyi.çok konforlu ve çok süratli bi araba.alalı 4 bin km yaptım ve henüz 1 ay oldu.1 ay içinde her geçen gün dahada sevdim aracımı.herkese tavsiye ederim.yakıtıda bir 4x4 pikaba göre...

19. hilüxcü osi

Mazda 4x4 Pickupların Arazi Performansı Nedir ?

Ynt: Mazda 4x4 Pickupların Arazi Performansı Nedir ? [img]
  20. hilüxcü osi

Mazda 4x4 Pickupların Arazi Performansı Nedir ?

Ynt: Mazda 4x4 Pickupların Arazi Performansı Nedir ? [b] doğru seçilen lastik , arkaya uygulanacak olan belirli bi miktar ağırlık ve mekanik olarakta çok küçük deyişikler ile offrod tarzı rahatlıkla kullanılabileceğini düşünüyorum.zaten 100 de 100 jeep sınıfında olan araçlar bile mekanik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri