Arama sonuçlarınız

1. hilüxcü osi

2010 Toyota 4 Runner

Ynt: 2010 toyota 4 runner şehir için iyi ama arazide iyi olur gibi durmuyor hiç . ayrıca ön farlar hariç görüntü güzel gibi.

2. hilüxcü osi

Mazda 4x4 Pickupların Arazi Performansı Nedir ?

Ynt: Mazda 4x4 Pickupların Arazi Performansı Nedir ? 1 ay önce bende bu soruyu soruyordum kendi kendime.ama şimdi gördüm ve anladımki gayet iyi. almış olduğum 2004 model mazda 4x4 aracım ile kar çamur ve dere geçişi yaptım.araç arazide de asfaltta olduğu gibi çok başarılı.tek şart var arkaya...
  3. hilüxcü osi

Mazda B2500 100.000 Km. Bakımı...

Ynt: Mazda B2500 100.000 Km. Bakımı... malüm zaman kış olduğu için bizde çiftci olduğumuz için mahsül yani hasat zamanı deyil.işin şimdilik idare yönünü tercih ediyorum.usta enjöktör memelerini nasıl yaparız dedim.benimde çok iyi tanıdığım bi pompacıya gönderdi.söktürdüm.100 de 90 ömrü gitmiş...

4. hilüxcü osi

Mazda B2500 100.000 Km. Bakımı...

Ynt: Mazda B2500 100.000 Km. Bakımı... merhabalar sanırım tam yerine geldiniz.aynı şey benimde başımda.benim aracım 2004 model mazda b-2500 4x4.şuan 101 bin kmde. yapılması gerekenler. *trigiyer kayışı deyişecek.(aynı zamanda klimanın ve hidrolik dreksiyonun kayışınıda deyiştirmenizi...
  5. hilüxcü osi

Sakarya'da Bir Hilux

Ynt: Sakarya'da Bir Hilux yolda kalmak istemiyorsan, ufak tefek şeylerden aracın bi yerlerini kırmak istemiyorsan tek çözüm var oda hilüx hilüx hilüx. yoluna kurban hilüx olsun 5 fazla olsun. iyi günlerde kullanın güzel araba maşallah.

6. hilüxcü osi

Naçizane Bir Hilux'de Bursa'dan,Sevgili Toyotacılar..

Ynt: Naçizane Bir Hilux'de Bursa'dan,Sevgili Toyotacılar.. hayırlı olsun.ALLAH masrafsız kazasız binmeyi nasip etsin.araçla ilgili bi sorun olursa paylaşırsanız elimizden geleni yaparız. 1 ay kadar önce bendede vardı sattım.bayağıda toparlayıp masraf etmiştim ne --nerede var kaça var bayağı...

7. hilüxcü osi

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 herkesi bilmem ama bizim arabalara bu sır gibi saklanan katkıdan şart :o :o :o olmadı dediğim gibi bi dizel 4x4 taksi idare edecez artık 8)
  8. hilüxcü osi

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 yakıt katkısı olsa yakıta faydası olma olasılığı var ama ;;;;;; yağ katkısı nasıl olurda yakıta katkı sağlar anlamadım doğrusu.mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır ama.acaba motorun içindeki ekipmanların çalışmasınımı kolaylaştırıyor.
  9. hilüxcü osi

Eski Kasa L200?

Ynt: Eski Kasa L200? +1 yüzde yüz katılıyorum ve bende normal mazot kullanıyorum.

10. hilüxcü osi

Eski Kasa L200?

Ynt: Eski Kasa L200? bu ne büyük aşk bu ne ızdırap.... :D :D :D

11. hilüxcü osi

Eski Kasa L200?

Ynt: Eski Kasa L200? abi mazdanın dreksiyonunda tıkırtı yok istersen deyişebiliriz :D :D :D
  12. hilüxcü osi

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... çok çok teşekkür ederim çok saolun.darısı tüm almak isteyipte alamayanların başına.

13. hilüxcü osi

Eski Kasa L200?

Ynt: Eski Kasa L200? hayırlı uğurlu olsun abi en iyisini yapmışsın.bende mıtsubishi magnum alacaktım 2004-2005 ama nasipte mazda b-2500 varmışş. bende çok güzel bi karar verip en doğru olanı yapmışsın.inan sen o 26 bin kmdeki magnumu eskitemessin.tekrar tekrar hayırlı olsun. gelirken kmde ne...
  14. hilüxcü osi

Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum teşekkür ederim çok saolun....
  15. hilüxcü osi

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum [img]

16. hilüxcü osi

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum bencede :) :) :)
  17. hilüxcü osi

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 bizim araçlar zaten az yakıyodu şimdi iyce az yakar artık ;D olmadı 4x4 bi dizel taksi alacaz ;)
  18. hilüxcü osi

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... [img]

19. hilüxcü osi

ranger cilerden yorum bekliyorum

Ynt: ranger cilerden yorum bekliyorum yorumunuz için teşekkürler.çok saolun. anladığım kadarı ile sehir halindeyken aracı 4x2 den 4x4 e alabiliyoruz.peki almadan öncemi dreksiyonun solundaki düğmeye basacaz yoksa 4x4 e sehir halindeyken direk küçük vitesi kullanarak alabilirmiyiz. bu arada...
  20. hilüxcü osi

Ranger std xlt thunder hi rider fark

Ynt: Ranger std xlt thunder hi rider fark [img]

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz