Arama sonuçlarınız

1. arif06

Defender Konsol Kendi Tasarımım Ve İmalatım:)))

Ynt: Defender Konsol Kendi Tasarımım Ve İmalatım:))) selamlar yeniden:)defenderin gögüs haftaya kaldı montaj işi..bu arada da koltuklara el attık..orjinal koltuklara göre bunlar bayağı rahat oldu:)

2. arif06

Ankara Offroad Organizasyonu

Ynt: Ankara Offroad Organizasyonu saat 13.00 den sonra uğramak isterim şaşmazda nerdesiniz?tanışmış oluruz hem
  3. arif06

Ankara Offroad Organizasyonu

Ynt: Ankara Offroad Organizasyonu bende bu başlığın sonunda ankarada bi organizasyon olacak diyerek heveslenmiştim..nasip lurda organizasyon olursa katılmak isterim bende.

4. arif06

Ynt: Defender Konsol Kendi Tasarımım Ve İmalatım:))) selamlar..konsolun kaplama sırası geldi yoğun çalıştığımdan çok zaman ayıramıyorum..siyah deri, fırçalanmış alüminyum efektli film vs fikirlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum:)
  5. arif06

17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp konuyu takip ediyorum..aslında işlerimi ayarlayabilsem benim içinde çok güzel olur.haftasonundan sonra netleştiririm galiba..bu arada Ankara'dan geleceğim becerebilirsem ,aracım var netleştiği taktirde Ankaradan geraber gidilebilir diye düşündüm.sevgiyle kalın

6. arif06

Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla... güzel iş çıkacak belli..kolay gelsin size :)

7. arif06

Ynt: Defender Konsol Kendi Tasarımım Ve İmalatım:))) teşekkür ederim..azcık bi işi kaldı sonra kaplamaya gidecek ve ıvır zıvırlar montajlanacak..bittiğinde resimlerini paylaşırım sizlerle
  8. arif06

Ynt: Defender Konsol Kendi Tasarımım Ve İmalatım:))) Bu arada açılı duran aslında teyp oluyor,göstergeler tam 90 derece ile bakıyor içeriye,ekran yaklaşık 15-20 derece açıyla tavana doğru bakıyor..
  9. arif06

Ynt: Defender Konsol Kendi Tasarımım Ve İmalatım:))) saatleri görmek sıkıntı yaratmıyor açı çok fazla değil denedim onu.vites koluda aynı şekilde 1.3,5 viteslerde yaklaşık en yakın durumda arada 8-9 cm mesafe kalıyor.swiç konusunda haklısınız kesinlikle daha hoş olur bi arkadaşa aldırdım oda...

10. arif06

Ynt: Defender Konsol Kendi Tasarımım Ve İmalatım:))) devamı..

11. arif06

foruma sık sık giremiyorum ama defenderde değişime fırsat buldukça devam ediyorum.birkaç fotoğraf paylaşmak istedim..ön gögüste çalışma yapıyorum navigasyon/dvd li ekranın ve diğer düğmelerin yerlerini açtım..yuvarlak iki göstergenin arasındaki boşluğa ise iç/dış ısı ölçer, lastik basınçı ,akü...
  12. arif06

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Dilekhan EKŞİ Doğum Tarihi ve Yeri: 1980 - Ankara/beypazarı Memleket: Ankara Semt: Eryaman İlgi Alanı: Arazi araçları, olta balıkçılığı, motorsporları..özellikle motosiklet(motosiklet sürüş eğitmeniyim) LAND ROVER DEFENDER 300 TDİ Read more...

13. arif06

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) Teşekkür ederim.Asfalt zeminde şehir içinde 4x4 pek işinize yaramıyor açıkcası..ben fazlası ile memnunum.sizinde bahsettiğiniz gibi zaten şaft dönmüyor hareketi arazi kutusundan kesiyor sistem.4x2 de yakıt ekonomisi ve seriliği de cabası (300 tdi )
  14. arif06

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Ankara'da bi tanıdığımda römork var vito minibüsle kullanıyor.kendi yaptırdı.fiat doblo kargonun kupasını kestirip.metalik gri.fiyatı hakkında bilgim yok .ilginizi çekerse irtibat telefonu veririm.
  15. arif06

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) seçimler dolayısıyla uzun zamandır foruma giremiyordum..selamlar.elimde araçla ilgili hiç işinize yarayacak parça yok malesef..Ama ihtiyacınız olan parça olursa Ankara dan temin konusunda yardımcı olabilirim ancak.klolay gelsin

16. arif06

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) teşekkür ederim..
  17. arif06

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) 4x4 geçmek için malesef araçtan inip her iki ön tekerin göbeğindeki düğmeyi çevirmeniz gerekiyor..Ama bu çok sorun olmuyor aslına bakarsanız yani 20 saniyenizi alıyor toplamda..:)Ben sistemin bir dezavantajını görmedim,4x2 de kontrol sıkıntısı...
  18. arif06

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) bence o yaştaki bir bebeği riske etmeye değmez..nacizhane görüşümdür. ???

19. arif06

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) Bugün aracı aldığım umut beyle biraz araç hakkında konuştuk..kendileri Ankara otokar yetkili servisi ön tekerden kumandalı mekanizma ön difi arazi şanzumanından boşa çıkarıyormuş dediğine yada anladığıma göre..
  20. arif06

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Önce eşşeğimi kaybettim üzüldüm..sonra buldum sevindim.:))))Akşam iş çıkışı bir sürpriz oldu cumartesi günü yapılan organizasyonda görevli değilim:)))yani geliyorum.geliyorum....Arkadaşlar tekrarlıyorum Ankara'dan yada Ankara'ya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri