Arama sonuçlarınız

1. arif06

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Kafayı yiyeceğim valla az kaldı..belediye'de çalışmanın dezavantajları..haftasonu büyük ihtimalle yapılacak bi seçim çalışmasında görevliyim..:( büyük ihtimalle gelemiyorum.

2. arif06

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) Ayrıntıları çalışma prensibini öğrenip sizinle paylaşayım..
  3. arif06

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) scooter asfaltta iyide orman yolu çamurlu ise elinizde tahta çubuklarla 5 saat teker /çamurluk arasını temizlemekle uğraşırsınız haberinin olsun..tecrübe ile sabit:)))))

4. arif06

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) :)))
  5. arif06

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) 4x2 moduna dediğiniz gibi ön hub sistemi,teker göbeğindeki kapağın altında on/off şeklinde bir düğme ile yapılıyor..hareketi ön şafttan kesiyor asıl mekanizma sanırım şanzımanda,bağlantısı var-diff içinde..4x2 modunda sessiz daha seri davranıyor,tabiki yakıt...

6. arif06

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) teşekkür ederim hepinize..Temenniler karşılıklı:))

7. arif06

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) teşekkür ederim..:)
  8. arif06

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Doğru ya...:(
  9. arif06

İlk mesajımda da bahsettiğim uzun aramalar sonunda aldığım aracım birkaç fotoyu paylaşmak istedim..300 tdi.. rn 380 şanzuman 2" yükseltme kiti.vinç,Ön diff ayırıcı(4x4-4x2 ) çok fena mutluyum..Atölyemizde ön panel yeniden tasarlanacak discovery elekt. koltuk ve otomatik şanzuman takılacak..

10. arif06

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Yanımızda olta getirsek balık tutacak mekan olurmu ki?Ben Yedigöllere daha önce gitmedim de??

11. arif06

Defender 300 Tdi Almak Üzereyim..

Ynt: Defender 300 Tdi Almak Üzereyim.. 4x2-4x4 yapılmış durumda zaten yani istersek 4x2 ye alınıyor,denerim kontrol sıkıntısı çekersem önleri boşaltmam artık diye düşünüyorum.Otomatik şanzumanı Hüseyin usta yapacak uygun zamanı kolluyorum..şanzumanı aldık ama biraz bekleyecek galiba..bir süre...
  12. arif06

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? selam..:) 100 cc cuo motordan tutunda cbf 500,fzs1000 vsvs bisürü motorum oldu.şimdi ybr 125 ve honda cbf 150 var..doğu hariç tekerimin değmediği yer kalmadı dersem abartmış olmam.cbf ile geçen yaz mersin izmir bodrum istanbul kütahya antalya'yı gezdim bu yaz gezilerimi...

13. arif06

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım Hocam gerçekten çok üzüldüm..geçmiş olsun,umarım en kısa sürede ziyansız belasız olarak bulunur aracınız.
  14. arif06

Bu arada benim iki tane ismim var birisi Arif diğeri Dilekhan....hangisi kolayınıza geliyorsa:))
  15. arif06

Katılım Listesi 1. Efe Karaismailoğlu... 3 kişi.. İstanbul 2. Murat Albayrak.........3 kişi.. Kdz Ereğli 3. Sedat Akkaya...........1 kişi...Kdz Ereğli 4. Çiğdem Avcı.............1 kişi...Ankara 5. Adnan Akgün............3 kişi. .Kdz Ereğli 6. Murat Keskin............4 kişi.. Kdz Ereğli 7. Cihan...

16. arif06

:)) Ben getiririm getirmesine de şarkı söylemeye başladığımda ağzımı ellerimi bağlayıp arabaya kilitlemez siniz değil mi??
  17. arif06

Ateşbaşında lazım olur diye gitarımı da getirsem mi acaba???Yoksa millet kafa mı dinlese:))
  18. arif06

Kampa gelirken özellikle getirin yanınıza alın dediğiniz bişeyler varmı?

19. arif06

tabiki..ben Ankara merkezde oturuyorum..Eskişehir'den gelecek Ali bey ve çiğdem hanım beraber gidebiliriz memnun olurum araç 11 kişilik zaten:))haberleşiliz kolay gelsin..
  20. arif06

Saygı ve selamlar..Eğer işlerimi ayarlayabilirsem bende Ankara'dan Katılmak istiyorum.Beypazarlıyım,Ankara'dan önce Beypazarı (site sakini Tansu YÜNSEL arkadaşımdır onuda kandirabilirsem getireceğim:))oradan karagöl üzeri yedigöllere geçiş yapacağım.Hem sizlerle tanışmış hemde defenderle ilk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri