Arama sonuçlarınız

1. arif06

Defender 300 Tdi Almak Üzereyim..

Ynt: Defender 300 Tdi Almak Üzereyim.. Umarım öyle olur..Bu arada şubat 15-16 da kamp varmış..inşallah ayarlayabilirsem gelmeyi istiyorum.:))

2. arif06

Ynt: Defender 300 Tdi Almak Üzereyim.. Ben Ankara'dan pazarlıkla 1650 tl ye Aldım Şanzımanı.. Önleri boşa çıkaran düzenek teker göbeğinde ki kapağı açıp on-off şeklinde çevrilerek çalışıyor.. mekanik yani.Ciddi yakıt ekonomisi sağlıyormuş.
  3. arif06

Ynt: Defender 300 Tdi Almak Üzereyim.. otomatik daha konforlu daha rahat başkada bir saebebi yok..hüseyin usta ile görüşemek için aradım fakat yurtdışındaymış,telefondaki usta almam gereken şanzımanı da söyledi bulduk aldık..normalde 2,5 düz dizel planlıyorduk sırf şanzıman değişşikliği için...

4. arif06

Ynt: Defender 300 Tdi Almak Üzereyim.. kaporasını verdim bu hafta aracın satışını alacağım.otomatik vites konusunda kimse yorum yapmamış:(
  5. arif06

hepinize selamlar saygılar sunuyorum.. Bir aylık defender arama maceram pazartesi günü sanırım bitecek..ilan sitelerini altüst etmeme rağmen aradığım aracı tesadüf eseri buldum..bu konuda fikir ve görüşleriniz de benim için çok önemli..Araç 1987 model ingiliz defender 300 tdi.Ankara otokar...

6. arif06

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İsmim Dilekhan Ankara'lıyım ve burada yaşıyorum.34 yaşındayım ve kamuda görevliyim.Kamp,Dalış,amatör balıkçılık,mekanik(hobby amaçlı atölyemiz var..trike motosiklet,bisikler buggy vsvs tasarlayıp yapıyoruz)müzik hobilerim arasında...potansiyel defender...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri