Arama sonuçlarınız

1. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)

2. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

3. jargondeath

Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :)

Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :) Bende iştirak etmeye çalışıcam ama zaman konusu belli değil. Kerim üstad gibi bende çay'a yetişirim sanıyorum. Görüşmek üzere.

4. jargondeath

Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek

Ynt: Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek İstediğiniz her türde veriyi siteye ekleyebilirsiniz kurallara uygun olduğu sürece. :) Sadece formatların uygun olması gerekiyor.
  5. jargondeath

17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz

Ynt: 17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz Herkese merhaba, Ben fatih şayet etliğe yada etliğe yakın bir noktaya kadar gelinirse ordan zerrinlere kadar benim araçta 4 kişilik yer var. Haberiniz olsun. Amaç rahatsızlık vermekten çok zerrinin ( Ceranus ) Ankarada...

6. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

7. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Bu partinin ''10'' adet fotoğrafı 5. Sayfanın sonunda görülebilir.
  8. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

9. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Göze çarpmayan yakından güzeller :)

10. jargondeath

Bir Rüya: Olimpos / Antalya

Ynt: Bir Rüya: Olimpos / Antalya Düzenleme sürenin dolması sebebi ile fotoğrafların üstüne anlatımlarını yazamıyorum. '' 4 '' fotoğraf setinin anlatımı; Tarihin içinden geçip denize kadar uzanan ırmak. Denize girdikten sonrası duş almak için ideal. Aralarda dağlardan gelen ırmak...

11. jargondeath

Ynt: Bir Rüya: Olimpos / Antalya
  12. jargondeath

13. jargondeath

14. jargondeath

Ynt: Bir Rüya: Olimpos / Antalya Hikayenin devamı daha süper devam ediyim. Öncesinde Yanartaşın ortamından biraz bahsedelim. Yanartaş doğalgaz ve oksijenin birleştiği essiz manzaralı akşam görülmeden keşfettim denilmiycek bir yer. Tam yanında bulunan sandığım kadarıyla mabet yada tapınak...
  15. jargondeath

Ynt: Bir Rüya: Olimpos / Antalya Sabah kalktığımda yeni çadır komşularımla sohpet etme fırsatım oldu. Nerden nereye sorusu çadırçı için cevaplar ve sorular bırakırmış onuda bu gezide öğrendik. ( Gidilmesi gereken yerler yada gidilmemesi gereken yerler hakkında ) Yanartaşda konutuğumuz...

16. jargondeath

Ynt: Bir Rüya: Olimpos / Antalya Olimpos sahili Kayalıklar sebebi ile 14:00 da batan güneş sahili tam olarak 19:00 da terkediyordu. Seslerin içinde sessizlik Kurumak ( Ağacın ucundaki doğal şekilde oluşan geğik figürü ilgi çekici ) Gün batımı ve sen Bir tepeden olimpos koyu
  17. jargondeath

Tatilim çeşitli sebeplerden ani ve hızlı bir şekilde önümde belirdi. Yol arkadaşlarıma tekliflerim ne yazzıkki acil çıkış sebebiyle olmusuzdu. Gene yalnız düşücektik yollara. Orasımı burasımı şurasımı derken. Rotayı Dayım 'ında tavsiyesiyle sadece adını ve ortamını kulaktan duyduğum olimposa...
  18. jargondeath

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) Herkese merhaba ben fatih, Cumartesi mesaim gereği sabahki çıkışa yetişemiyorum. Cumartesi Öğleden sonra çıkan yada pazar günü günü birlik giden araçlarda durum nedir bilgi verirseniz sevinirim.

19. jargondeath

Forumda Haberder Edilmek İstemediğim Mesajlar

Ynt: Forumda Haberder Edilmek İstemediğim Mesajlar Sorun bugün itibari ile kendiliğinden çözüldü gibi gözüküyor. İlgi alaka ve çözüm için teşekkürler. :)
  20. jargondeath

Hasan Dağı Zirve Tırmanışı Duyurusu (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Hasan Dağı Zirve Tırmanışı Duyurusu (11-12 Temmuz 2009) Bende yola düşenlerdenim bu etlinlik için. Eksiklerimi 1-2 haftadır toparlıyordum. Bakalım neleri unutmuşum almayı onlarıda gelince paylaşalım. Bakalım bizleri neler bekliyor. Kalın sağlıcakla :) İyi kötü günlerimiz oldu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri