Arama sonuçlarınız

1. jargondeath

Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009) Güzel kalpleriniz ve güzel gözlerinizin beni öyle görmesi beni çok memnun etti. Çok teşekkür ederim. Çiğdeminde dediği gibi kamp alanlarında en saf hallerimizle tanıştık birbirlerimizle ortak bir paydamız vardı doğa sevgisi ve...

2. jargondeath

Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009) Bende gelemiyceğimi sanıyordum bir anda oldu işte. Biliyorsun benim espriler biraz soğuk :) sıçak havada ekibe iyi gelir umuduyla cenem düştü :) sohpet ve muhabbet ekibe Ankarann yaz sıcağını unutturunca . Bende sohpete daldım. yoksa...
  3. jargondeath

Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009) Bende en roterli gelip sohpete en son katılanım. Nasıl oldu bende bilmiyorum. Normalde buluşmaya gelme ihtimalim çok düşüktü. Asker arkadaşım şehir dışından gelmiş beni görmek içinde vakit ayırmıştı. Buluştuk normalde 24:00 de otobüsü...

4. jargondeath

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) Maç sonucu ; Doğa : 1 - Yürüyüşçüler : 0 Kazanan : Marketçi ( onca tişört eşofman ve bilimum malzemeyi bir an tükettiği için :) Genede onada burdan bir teşekkür. fırsatçılık yapmayıp malzemelerin ulaşılır fiyatlardan sattığı için. sonundada tabiki...
  5. jargondeath

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) Kerim abi senide bu gezide görmek bizi sevindiricekti ama sanırım ailnein yeni üyesi baya oyalıyor sizleri. Allah sağlık ve kolaylıklar versin inşAllah. Görüşmek üzere Zevkle nice etkinlklerde görüşmek ümidiyle Gördüklerimizi söylüyoruz alper...

6. jargondeath

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) Teşekkür ederim Emrah hocam düzelttim. Görüşmek üzere

7. jargondeath

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) Sevgiler saygılar sunarım Emrah hocam . Ben fatih ; Kaç gündür iş yerinden apar topar alıp bileğinin ağrısına rağmen sırf ben esksiklerimi tamamlıyayım diye mağza mağza benle dolaşıp sonunda 2 parçayı zorla aldıran ( İyide oldu tabi yoksa bir...
  8. jargondeath

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Pek fazla fotoğraf çekemedim. Ama çoğu fotoğraf makinesinde olmadığını düşündüğüm hüzünlü gün batımını ve 1-2 kareyi paylaşmak istedim.
  9. jargondeath

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) Süpriz olsun süpriz ne kadar anlatsakta o güzelliği görmek gerek anlatmayla olmaz. :) son gittiğimizde donmuşdu bakalım yazın bizi nasıl bir manzara karşılıycak.

10. jargondeath

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) Şimdi ışık dağına gidicez yürüye yürüye alçalıcaz yolun sonu göletçikmi ?

11. jargondeath

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Adnan abi, organik çileklere, sucuklu yumurtaya, Mangalda ağır ağır pişmiş Lüfere, Güler yüzüne ( Allah soldurmasın ) ve bayılarak yediğim Kestane ballı muzlu kivili tatlıya teker teker teşekkür eder. Ellerinden öperim...
  12. jargondeath

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) Vedat üstad teşekkür ederim. Çok çekemedik bu sefer hayır olsun bakalım. Olurmu üstad bu bir ekip işi kaç kişi gidilirse o kadar kişi dönülür hayırlısıyla . En yavaş tempoyu belirler yada mola sürelerini :) tadıda orda ya tempo...

13. jargondeath

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) İnatçı ağaç :) Sağ altda '' can '' diğer taraftada ekibin yemek molası verdiği tepe Ekibin ben ve can hariç göremediği çeşmenin üstündeki tepenin yan açısı Kimsede olmayan yürüyüş grubunun ''tamamının'' tripodla...
  14. jargondeath

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) Her tarafta o kadar güzel çiçekler vardıki şaşırdım kaldım çekimde az oldu :( 2 güzel takılmış genede kadrajıma buyrun :)
  15. jargondeath

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) Herkese merhaba, Ben fatih ( Bu gezi için nickname: Son tepe :) ) can 'ım sağolsun benide çekmiş :) Tanıştığımız, tanışmadığımız, konuştuğumuz, konuşmadığımız, yol boyu bir şeyler paylaştığımız, paylaşmadığımız kendi...

16. jargondeath

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009) Aman efenim o mutluluk aylar sonra gene doğada olduğum için bana ait olucak . Zaten 1-2 etkinlik kaçırdım sınavlar sebebiyle. Sınavlarımı geçen hafta sonu itibariyle atlattım notlar açıklanıncaya kadar etkinliklere devam...
  17. jargondeath

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009) 01- Zerrin Yiğiter / Akköprü 08:05 02- Necla AZÇETİN / Atakule 07:45 03- Mehmet Ekim / Atakule 07.45 04- Hakan Bala / Kuğulu Park 07.50 05- Hacer ATLAR / Göksu parkı 08:20 06-...
  18. jargondeath

Ankara - Elmadağ - Akçaali Köyü Doğa Yürüyüşü (24 Mayıs 2009)

Ynt: Ankara - Elmadağ - Akçaali Köyü Doğa Yürüyüşü (24 Mayıs 2009) Paylaşım için teşekkürler. Fotoğraf çekenlerin paylaşanların elleri gözleri dert görmesin.

19. jargondeath

13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: 13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009) Üstad tebrik eder. Zirvelerinin devamını dilerim. Memleketime geçen seneden beri görememiştim karelerin bazırında gitmiş kadar oldum. Ayrıca gidilmesi gereken yerleride öğrendik :) Oralı olupta gitmediğimiz yada bilmediğimiz. Onun...
  20. jargondeath

Eğirdir

Ynt: Eğirdir İki fotoğrafta benden gelsin, Altınkum plajı Can ada ve adanın aynı zamanda eğirdirinde bir kısmının gözüktüğü el yapımı gözlemeler yiyebileceğiniz bir noktadan eğirdir manzarası :) 04-10-2008 tarihinde çektiğim fotoğraflar. Daha çok var gölle ilgili fotoğraf ama başlığı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri