Arama sonuçlarınız

1. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Üstad teşekkürler. çereveleri ve boyutlandırmayı faststoneresize ile yapıyorum linki ve anlatımı bura mevcut : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21635.0 Düşünmedim değil bir iki çalışmamda oldu ama istediğim gibi olmadığı için kullanmıyorum. imzasız daha...

2. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Aman efendim nice üstadlar bu sanata gönül ve hayatlarını adayan sanatçılar varken. Fotoğraf serüvenüne yeni başlamış benmi ? Genede yorumunuz ve davetiniz için teşekkür ederim. Yolumuz düşerse elbette. Sınavlarım sebebi ile kendimi dağlara taşlara bir süre daha...
  3. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Teşekkür ederim ilgi ve alaka için. her karede kadrajmı ve tekniğimi ileri taşımaya çalışıyorum. Sizlerinde beyenilerini sunması üretimlerimize inanıp daha sıkı çalışmamazı sağlıyor. Sizleri daha güzel karelerde buluşturmak ümidiyle.

4. jargondeath

Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) Onurum sorma ogün yemek konusunda baya sınırları zorladık. Sağolsun bunda Adnan abinin ve diğer yemek sponsorlarının tekrar tekrar emeklerine teşekkür etmeden geçmiycem. Abi niye laf diycem yemek buldun ye dayak buldun firar önünmüze kadar gelmiş...
  5. jargondeath

Forumda Haberder Edilmek İstemediğim Mesajlar

Ynt: Forumda Haberder Edilmek İstemediğim Mesajlar Üstad merhaba Naber ? Nasıl keyifler ? Demek sende uzun bir zaman önce barıştın bu durumla ha üstad. Ben ne diyorum en son biliyomusun gülü (gezenbilir.com) seven dikenine (ufak tefek hatalarına) katlanır. diyorum başkada bir şey demiyorum...

6. jargondeath

Ynt: Forumda Haberder Edilmek İstemediğim Mesajlar Şimdi sorun çözülmedi. Zaten benim ve gezenbilircilerinde kabullendiği bir hata oluncada . Bunla geçmiş olsun diyelim :) Ben nasıl bir çözüm buldum en son onu bari paylaşıyım.   '' Sizin mesajlarınıza 4 yeni cevap yazıldı '' diyince üst sağda...

7. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Şimdilik bunlar çekimlerde çok fire var bunlar uçuz kurtulanlar :( Dön bakalım koca dünya sen döndükçe bizim vizöre neler takılıcak bakalım ? :)
  8. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) İki cezalı ; Suçundan utanmış yüzünü saklıyor. Gene olsa gene yaparım cezamıda paşa paşa çekerim bakışı :)
  9. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Hayata uçundan tutunmak

10. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Köşeye sıkışmak.

11. jargondeath

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) Efe Üstad ellerine ve gözlerine sağlık. Teşekkür ederiz.  Son bölümdeki yorumlarda ayrı bir güzel olmuş yalnız.  :) :)
  12. jargondeath

Kişisel Galeri (tgba)

Ynt: Kişisel Galeri (tgba) Makine marka ve modeli nedir acaba ? Gözlerinize sağlık. Yeni çalışmaları bekliyoruz. Işığınız istediğiniz gibi olsun.

13. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Doğru yoldayım demekki size duygularımı aktarmayı başarmışım. Ama daha çok çalışmam gerek çok :) Yorumlarınız için teşekkür ederim. Asıl eleştrileri bekliyorum. Işığınız istediğiniz gibi olsun. ( Benimde sıkça kullandığım ışığınız bol olsun terimini uzundur...
  14. jargondeath

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) Onurum Adnan abinin eline kimse su dökemez. Heleki yemek konusunda tecrübeyle sabit. benim daha çok çalışmam lazım çok. Tenks :)
  15. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Özgürlüğü kucaklamak Sırtını güneşe yaslamak Ormanda yalnız gezen bir güzel

16. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Bolu / Yedigöller / 18-19.04.2009 Yarın gene doğcaksın ve ben seni görücem değilmi ? Ben sana yandım
  17. jargondeath

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) Abi nasıl unutum bimiyorum tadı damağımda kalmış ama ismini unutmuşum. fotoğraflarda görünce hatırladım ama benden önce ekledin listeye :) Bir ara esprisi olmadıda değil yorumlar eleştirler geldi ama bir yandada ne bulsak sildik süpürdük. :)
  18. jargondeath

Ynt: Forumda Haberder Edilmek İstemediğim Mesajlar Merhaba emine hanım, Tekrar tekrar çeşitli şekillerde denemelerim ne yazıkki başarısız kaldı. Cevap gelicektir sanırım. bakalım nasıl bir çözüm bulucaz.

19. jargondeath

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) Yemek listesi Eksik kalmasın atladığım varsa ekliyelim :) 1. Saç kavurma ( Adnan abi ) 2. Köfte ( Ramizden hazır ) ( Efe abi ve sinem hanım ) 3. Özel soslu tavuk but ve kanat ( Efe abi ve sinem hanım ) 4. Güveçte Suçuklu yumurta ( Adnan abi...
  20. jargondeath

Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım)

Ynt: Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım) Teşekkür ederim. Işığınız bol olsun.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.