Arama sonuçlarınız

1. jargondeath

Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi Duyuru (29 Mart 2009)

Ynt: Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi Duyuru (29 Mart 2009) Teşekkür ederim. Zerrin ve çiğdem uzunda olmuştu görüşmeyeli bu fırsatı kaçırmak istemezdim. Dersleri çok biriktirdim ve az zamanım kaldı hafta içide motive olup işten geldikten sonra bakamıyorum. Kısmet ilerleyen...

2. jargondeath

Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009) Sınavım olması sebebi ile aranızda olamıycam. Keyifli, sağlıklı, eğlenceli bir etkinlik olur inşAllah. Bizlerlede gelince fotoğrafları paylaşırsanır. Belki bizde gitmiş kadar oluruz :)
  3. jargondeath

Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi Duyuru (29 Mart 2009)

Ynt: Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi Duyuru (29 Mart 2009) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22888.0 Bir önceki etkinlik fotoğraflarınada bakarsanız yaş kartelası ortada :) yalnız bu fotoğraflar biraz karlı ve buzlu zamanı açısından. Gittiğinizde herhalde eser kalmamış...

4. jargondeath

Ankara Parkları IV ( Karlı )

Ynt: Ankara Parkları IV ( Karlı ) Saygılar sevgiler sunarım. Ellerim ayaklarım hazırlıksız çıkmam sebebi ile kimi zaman üşüdü ama biraz olsun sizlerden günün stresini alabildiyse değdi demektir. Çektiklerim Ankarada yürüme mesafesinde bu güzelliklerin arada ziyaret edilmesi içindir.
  5. jargondeath

Ynt: Ankara Parkları IV ( Karlı ) Yorumlara teşekkürler. Yanlışlarım malum yeni olmam ve eğitimini almamdan dolayı çok. Bu yüzden yapıcı eleştrileride bekliyorum. ilgi ve alakaya teşekkürler. Işığınız bol olsun. Yeni fotoğraflarda buluşmak üzere.

6. jargondeath

Ynt: Ankara Parkları IV ( Karlı ) Çakma Hdrelerimiz. DynamicPhoto HDR Trial                                                                www.mediachance.com DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com DynamicPhoto HDR...

7. jargondeath

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Gene dağlara taşlara gidemedik kendimizi parklara verdik. bu sefer karda vardı. Seyreyleyin bakalım beyenicekmisin. Işığınız bol olsun. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27162
  8. jargondeath

Ynt: Ankara Parkları IV ( Karlı ) Çakma Hdr ler yolda :)
  9. jargondeath

Ynt: Ankara Parkları IV ( Karlı )

10. jargondeath

Ynt: Ankara Parkları IV ( Karlı ) Yansımalar Bu fotoğraf terstir :)

11. jargondeath

Ynt: Ankara Parkları IV ( Karlı ) İki damla göz yaşı Taçlanmak
  12. jargondeath

Ynt: Ankara Parkları IV ( Karlı ) Devamı var demiştim. Ortaya karışık devam ediyor. İyi seyirler. Işığınız bol olsun.

13. jargondeath

Ynt: Ankara Parkları IV ( Karlı ) Ayaklarım şişmiş akşama kadar. Suda dinlendireyim bari . Kim daha hızlı çıksın ortaya 3 2 1 . Başla Bu karda kışda ekmek süper oldu. Konuşmada ye şimdi diğeleri gelicek :)
  14. jargondeath

Ynt: Ankara Parkları IV ( Karlı ) Risk almak Yeniden toprağa Denizi özleyenlere :) Tedirgin bekleyiş
  15. jargondeath

İlk partide ortaya karışıklar gelsin ilerde çakma hdr lerimiz gelir. Gönüller şenlensin. Yüzlerden tebessüm eksik olmasın. Işığınız bol olsun.

16. jargondeath

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese merhaba bu haftada dağa, taşa, yeşile yada ormana gidemeyince şehir merkezlerindeki parkarı keşfetmeye devam ettim. Bakın bakalım beyenicekmisiniz. Ankaranın farklı bir köşesi dikmen vadisi :) İyi seyirler...
  17. jargondeath

Ankara Dikmen Vadisi

Ynt: Ankara Dikmen vadisi DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com DynamicPhoto HDR Trial...
  18. jargondeath

Ankara Dikmen Vadisi

Ynt: Ankara Dikmen vadisi DynamicPhoto HDR Trial                                                                www.mediachance.com DynamicPhoto HDR Trial                                                                www.mediachance.com DynamicPhoto HDR Trial                         ...

19. jargondeath

Ankara Dikmen Vadisi

Ynt: Ankara Dikmen vadisi
  20. jargondeath

Ankara Dikmen Vadisi

Aslında paylaşmak istemediğim pek hoşuma gitmeyen fotoğraflar çektim haftasonu. Hataların çoğu bendeydi ve çekememden kaynaklı bir çok fotoğraf elemeden geçemedi. bunlarda bence kötünün iyileri ve çekilmiş olmaları sebebi ile paylaşmak istedim. Ne yazıkki her karenin köşesine bir beton parçası...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri