Arama sonuçlarınız

1. jargondeath

Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım)

Ynt: Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım) Beyenilmesi hoş kılar yapılanı ama asıl anlatılası o anki duygular.

2. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) DynamicPhoto HDR Trial                                                              www.mediachance.com DynamicPhoto HDR Trial                                                              www.mediachance.com DynamicPhoto HDR Trial                       ...
  3. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)

4. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Yorumlara teşekkürü bir borç bilirim. Elimden geldiğince çektiklerimin arasından gözüme hoş gelenleri paylaşıyorum. Elbette beyenmeyenlerde oluyordur. Eleştrilerini yazarlarsa çok sevinirim . Ben fotoğraf çekmeyi bilmeyen ama öğrenmeye çalışan biriyim...
  5. jargondeath

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Fatih Üstad merhaba, Sanırım şimdi düzeldi

6. jargondeath

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Ferdane hanım izninizle bir fotoğraf keranizi HDR tekniğiyle düzenledim yalnız belirtirseniz görüşünüzü hemen sileyim. Fotoğrafın orjinali ferdane hanıma aitdir. Üzerinde HDR ( Çakma) tekniği kullanıldıı. Bu konuda kendisinden...

7. jargondeath

Ankara Parkları III

Ynt: Ankara Parkları III Benide şaşırtdı çiçekler. Cinslerini bilmediğim bu çiçekler arsızmış en erken açan çiçeklerdenmiş. Murat Üstad konuşalım bu mevzuyu bu çekilenler sırasında makinada makro ayarında yeni bir şey fark ettim. İşine yarar sanırım. Yeni karelerde görüşmek üzere 2-3...
  8. jargondeath

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese Merhabalar. Dağa tepeye tırmanmayınca. Pazar günü parkları arşınladım bir arkadaşımla . Bunlarda deklanşörüme takılanlar. Paylaşmak istedim. Hayırlı haftalar hayırlı mesailer. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25894.new#new
  9. jargondeath

Ankara Parkları III

Ynt: Ankara Parkları III

10. jargondeath

Ankara Parkları III

11. jargondeath

Ankara Parkları III

12. jargondeath

Ankara Parkları III

Doyamadım ben bu parklara her gittiğime yeni karelerle dönmeye çalışıyorum. Baharın İlk çiçekleri, tomurcukları ve farklı açılarıyla sizlerleyim. Çiçeklerin fotoğraf adeti fazla ama kıyamadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Fotoğraf gezisinde bana eşlik edip destek veren eden kardeşim ( Anne...

13. jargondeath

Ankara Kalesi

Ynt: Ankara Kalesi Pompis hanım, İlgi ve alakaya teşekkürler. Nice karelerde görüşmek ümidiyle.
  14. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş hanım normalde elbette arıycaz ama; Yeri bilmiyoruzki kaybolduk yada biliyoruz doğada tarif zor yeri anlatırken zorlanıcaz o yüzden bu birime mesaj atılıp kordinatlar veya 3 aşagı 5 yukarı kordinat bilgisi alınırsa telefonu şarjınıda verimli...
  15. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ahmet üstadın söylemi bugün haberturk.com da haber olarakta verildi. Ahmet üstad bilgi için ayrıca teşekkürler. http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/131193-Turkcellden-Neredeyim-servisi.aspx

16. jargondeath

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Zerrin ne kusuru yahu. Dağ sanırım orda durur :) Amca iğlessin eski sağlığına kavussunda hayırlısıyla. Allah bizlerede sağlık versin inşAllah daha sonra gideriz ne yapalım. Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
  17. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Sevgiler saygılar sunarım.
  18. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Kişisel galerimdede sizlerle paylaştığım İki kare daha. Daha önce bu başlığa normal hallerinide eklemiştim. Görmiyenler için yeni. Görenler için ise pişti. DynamicPhoto HDR Trial...

19. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yalnız şöyle bir durum var. Eskisi gibi arada takılıp bekleme yok. Daha az veri aktarımı olduğu için şıkır şıkır açılıyor sayfalar. Sadece gözümüz alışmadığından farklı geliyor. İlk böyle görsek sorun olmazdı ama hafızamz en son kayıtla uyuşmadığı için...
  20. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Yorumlara teşekkürler. Daha nice karerlerde buluşmak üzere

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.