Arama sonuçlarınız

1. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla Bey benim basamak buna çok benziyordu. Rahat kayması için yılda bir kere kızaklarına gres yağı sürüyordum çok iyi oluyordu. Siz birşey sürecek misiniz?

2. zentoz

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Burak Bey bende sizin gibi düşünenlerdenim. Bütçem el verdiği müddetçe...
  3. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Size de iyi yıllar. Teşekkürler

4. zentoz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Özür diliyorum bir frekans karışıklığı oldu. Sessizce aradan çekiliyorum :)
  5. zentoz

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Amanın tekrar mı Hayııırrrr :) :)

6. zentoz

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Benim karavanımda Elektrulux üç sistem vardı. Onun rahatlığını hiç birşeye değişmem. Ama fiyat olarak biraz yüksekler. Bu bir dezavantaj. Avrupa'da ikinci ellerini bulmak mümkün onlar bütçeyi de zorlamıyor...

7. zentoz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Bende nacizane fikrimi söylemek istiyorum. öncelikle çizimler çok güzel olmuş emeğinize elinize sağlık. Acaba diye düşündüm. O kadar yer kalıyorsa mutfak oturma gurubu arkasına L şeklinde konabilir mi? O zaman belki yerden biraz daha tasarruf...
  8. zentoz

Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)

Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür) Herkese iyi temennıleri için çok teşkkürler. Allah cümlemizin çoluğuna çocuğuna, akrabasına uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. Özgür
  9. zentoz

Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)

Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür) Burak Bey teşekkürler. Umarım önümüzdeki dönemde yeni karavanımıza kavuşacağız. Karavanımız bizim için çok hayırlara vesile oldu. İlk sattığımızda bizde üzüldük ama şimdi uğraş alanımız biraz değişti. Biraz önce Levent Abi (buralpdi) mesaj atmış...

10. zentoz

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet) Hayırlı olsun. Duyduğuma göre Kış Lastiği bulmak şu sıralar Türkiye'de bayağı zormuş...

11. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Kolaylıkla bitirmenizi, güzel gezilerde kullanmanızı temenni ederim. Hayırlı olsun...
  12. zentoz

Maltepe sahil elden gidiyor!!!

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! İşte bu konuda çok haklısınız en son meteorolojinin yerine dikilen gökdelenleri görünce şok olmuştum. Ben Kadiköylüyüm. Çocukluğumuzda öğretmenlerimiz oraya gezi düzenlerlerdi. Benim de hep hatıralarımdaydı. Htta o alanda ilkokuldayken piknik bile yapmıştık...

13. zentoz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Minderleri sabitlemek için cırt cırt da kullanılabilir. Fikir olarak eklemek istedim. Güzel olmuş
  14. zentoz

Maltepe sahil elden gidiyor!!!

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! Fransa'ya 4 yıl önce yerleşmiş biri olarak ne yazıkki her İstanbul'a geldiğimde, doğduğum ve büyüdüğüm aynı zamanda aşık olduğum bu şehri daha da çirkinleşmiş ve berbat halde buluyorum... Artık ne yazıkki buradaki yabancı arkadaşlarım da bunu anlamış olacak...
  15. zentoz

İKİNCİ BAHAR

Ynt: İKİNCİ BAHAR Hayırlı olsun. Başlamak bitirmenin yarısıdır. Kolaylıklar dilerim Özgür

16. zentoz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla Bey nacizane bir görüş. Hazır dikim devam ederken plastik kafalıklara da aynı kumaştan bir kılıf dikerlerse benim düşüncem güzel olur.
  17. zentoz

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Allah bizde bu kadar uzun ve sağlıklı bir ömür bahşeder inşallah. Başınız sağolsun, sabırlar dilerim...
  18. zentoz

Çekme Karavanda Güneş Paneli Montajı

Ynt: Çekme Karavanda Güneş Paneli Montajı Mustafa Bey sizde birkaç videosu vardı koyabilirseniz daha aydınlatıcı olur sanırsam

19. zentoz

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Çok güzel görüntüler. Karavanla gitmediniz sanırım?
  20. zentoz

Çekme Karavanda Güneş Paneli Montajı

Ynt: Çekme Karavanda Güneş Paneli Montajı Mustafa Bey unutmadığınız için çok teşekkür ederim. Mutlu oldum. ;D Bu güne bugün ben tam 10 günlük babayım. Kızımız Asya Allah'ın izniyle sağlıcakla dünyaya geldi. Uykusuz gecelerimiz başladı ama bu büyük bir mutlulukmuş. İyi bir karavancı olarak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri