Arama sonuçlarınız

1. E:R:T

Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) KATILIMCI LİSTESİ --------------------------------------------------------------- 1- Erdal R. Tuna + 1 ( E:R:T) Taksim 2- İlhan Demirhan ( Demirkanilhan) 3- Osman Keyder ( E:R:T listesinden) Taksim 4- Bülent Çevik (Uzaydan...

2. E:R:T

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Son [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]
  3. E:R:T

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Birkaç tane daha

4. E:R:T

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]
  5. E:R:T

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]

6. E:R:T

7. E:R:T

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Teşekkürler. [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]
  8. E:R:T

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Evet. İmkanın olursa geleceğine eminim. Sevgiler.
  9. E:R:T

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Pınar dün gelmedim. Bari bu hafta sonu gel.

10. E:R:T

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Yaaa kel deme. Bak alınıyorum. Üstüme almayayım diyorum ama olmuyor.

11. E:R:T

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Kusura bakma sevgili İlhan 1 numarayı ben almıştım. Seni 2. sıraya yazıyorum. KATILIMCI LİSTESİ -------------------------------------------------------- 1- Erdal R. Tuna ( E:R:T) Taksim 2- İlhan Demirhan ( Demirkanilhan) 3-...
  12. E:R:T

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hakan önlemini aldı.

13. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Arkadaşlar, Dün "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı oldu. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18192.0 İstanbul Trekking grubundan da arkadaşlar vardı. Bilginize.
  14. E:R:T

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Merhaba Aslı, Aramıza hoşgeldin. Hangi şehirde oturduğunu yazmamışsın. Ben İstanbul'da oturduğunu varsayarak sana bir iki bilgi vermek isterim. jeep'in olmasa da Off-Road gezilerine katılma imkanın var. Boş olan jeeplere arkadaşları alıyoruz. Bu zevki...
  15. E:R:T

Aralık Ayında Avrupa Gezisi Tavsiyeleri?

Ynt: Aralık Ayında Avrupa Gezisi Tavsiyeleri? Kalktığı ile ilgili bir bilgim yok. Ama sen araştırdığına göre doğrudur.

16. E:R:T

Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Çok güzel fotoğraflar. Teşekkürler.
  17. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merak ve Heyecanla Bekliyorum. Ben listeyi şimdiden açayım bari KATILIMCI LİSTESİ ------------------------------------------------------------- 1- Erdal R. Tuna (E:R:T) + 1 veya 2 ( 3 de olabilir)
  18. E:R:T

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Umarım Stikerlar içeriden yapışan türden dir.

19. E:R:T

Aralık Ayında Avrupa Gezisi Tavsiyeleri?

Ynt: Aralık Ayında Avrupa Gezisi Tavsiyeleri? Bence Münih için 2 - 3 gün yeterlidir. Sonrasında ise tabii ki Prag ama vize alman lazım. Prag'a gidersen aman yankesicilere dikkat et. 2. Olarak Salzburg olabilir. 3. olarak ise Stuttgard. Bunlar benim düşüncem. Münih'de nerede kalacaksın?
  20. E:R:T

Baba ve Oğul...

Ynt: Baba ve Oğul... Araştırmaya başladım bile. Bende iyi olduklarını umarım. Sevgiler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri