Arama sonuçlarınız

1. E:R:T

Baba ve Oğul...

Ynt: Baba ve Oğul... Sevgili Esra, Bir anda eski bir ağabeyim aklıma geldi. Onunda spastik bir oğlu vardı. Karısı terk etti gitti. Bir banka da müdürdü. İş hayatını bıraktı ve kendini oğluna adadı. O da inanılmaz şeyler yapmıştı. Bana hep uğrarlardı. 10 senedir hiç haber alamadım. Yaşam bana...

2. E:R:T

Aralık Ayında Avrupa Gezisi Tavsiyeleri?

Ynt: Aralık Ayında Avrupa Gezisi Tavsiyeleri? Merhaba Sunshine, Münih-Prag-Viyana düşünürsen sana yardımcı olabilirim. Her sene şubat ayında Münih'e gidiyorum. Bir iki defa da Prag'a gittim. Münih Prag arası çok uzuk değil. Sabah çıkıp öğleden sonra orada oluyorsun. Münih de sana çok yardımcı...
  3. E:R:T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldin Kaan

4. E:R:T

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) :D
  5. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Jeep'imin fotoğrafından anlaşılacağı gibi ben daha çok kampcıyim. Jeepimde herzaman olanlar; Çadır, uyku tulumu, mat, masa, sandalye, kuru gıda, konserve, ocak, mangal, tencere, tava, tabak, çatal vs.

6. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok memnun olurum. Geçenler de ilk defa bu tarz bir etkinliğe katıldım. İnan bana Off-Road dan daha keyifli geldi. Heyecanla yeni bir gezi olmasını bekliyorum.

7. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın, Sayenizde kilo alacağız.
  8. E:R:T

Komik Bir İlan

Ynt: Komik Bir İlan Çok güldürdün beni bu lafınla.
  9. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Halen inşaat mühendisi. Kuzenim olur kendileri. Benim adımın ortasındaki R. nın anlamıda Rasih. (Büyükler öyle uygun görmüş) İzmir küçük yer, herkes birbirini tanır. Ama öyle ama böyle. Sevgiler.

10. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çooooooook teşekkür ederim. Aşağıdaki fotoğraftaki en sol da duran kişiyi tanıyormusunuz

11. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Murat, Gevrek ve İzmir'in o güzel tulum peynirini görünce anılarım canlanıyor. İstanbul doğumlu olmama ve 1986 dan beri İstanbul'da yaşamama rağmen kendimi hep İzmir'li hissettim. Alsancak'da senelerce oturdum. Tüm arkadaşlarım ve akrabalarım...
  12. E:R:T

Delikanlı Dalgıç :)

Ynt: Delikanlı Dalgıç :) Bir an gözlerimin önüne geldi bu delikanlı dalgıç tiplemesi. Bir de fotoğrafı olsaymış .......

13. E:R:T

Martılar Neden Denizin Üzerinde Uçuyor Anladım

Ynt: Martılar Neden Denizin Üzerinde Uçuyor Anladım Yazın için teşekkürler. Erdal
  14. E:R:T

Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Sevgili İlhan seni burada görmek çok hoşuma gitti. Hoşgeldin. Erdal
  15. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

16. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kusura bakmayın 2 çekeri atlamışım. Düzeltiyorum. 2 teker, 3 çeker, 4 çeker ve pedalına güvenen var ise tek çeker. Herkes gelebilir.
  17. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sevgili Hakan http://picasaweb.google.com/hakanozkay sayfasından Yedigöler2008 fotoğraflarına baktım. Neler kaçırmışım neler. Bir orkestra kurabiliriz. Kiralık bir Piyano bulabilirsem size eşlik ederim. Taşıma işi biraz zor olacak ama .........
  18. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu hafta sonu Şile de Off-Road cular buluşacaklar. Arabasında yeri olanlar aracı olmayanlarıda alacaklar. Bir liste var eğer 4x4 aracınız yok ise aracı olmayanlar bölümüne adınızı yazabilirsiniz veya Şile'ye kadar kendi aracınızla gelip kamp yerine bir...

19. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Asıl teşekkür bizden.
  20. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler