Arama sonuçlarınız

1. E:R:T

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sevgili Pınar, Bu hafta imkan olur ise size fon yaptırmaya gelmek istiyorum. Röfle yakışırmı sence? [attachment=1]

2. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Murat, Arzu ettiğiniz taktirde ben ilgilenebilirim. Şişli Belediye bana yakın. Telefon ile bilgi almak çok zor. Gitmek lazım. Sevgiler, Erdal
  3. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. 29 Ekim 2008 tarihinde çalışanlar var, çalışmayanlar var, bir de belli olmayanlar var. Sevgili Hakan bana yanılmıyorsam çalışıp çalışmadığının belli olmadığını söylemişti. Bu tarih de bir aktivite yapabilirmiyiz...

4. E:R:T

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Atlamadan önce lütfen buraya bakın. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17584.80 Sevgiler, Erdal R. Tuna
  5. E:R:T

Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Bu arada sevgili İlhan'ın da mailine ihtiyacım var. Bülent, annesi sana emanet etmişti sen bilirsin. Nihan, sana mailini vermedi mi?

6. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Sevgili Nihan ve Bülent, Sizin e-mail adresleriniz bende yok. Size gönderecek mail'lerim var. Sevgiler. erdal.r.tuna@gmail.com

7. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) [attachment=1]
  8. E:R:T

Trophy Antrenmanı ve Tanışma Toplantısı Etap Belirleme Gezisi (18-19 Ekim 2008)

Ynt: Trophy Antrenmanı ve Tanışma Toplantısı Etap Belirleme Gezisi (18-19 Ekim 2008) Tek kelime ile ifade etmek gerekirse; Harika... Bizde oradaydık. Çok güzel bir gün geçirdik. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17584.80
  9. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Sağol Canım. Pazartesi stresinden kurtulur kurtulmaz göndereceğim. Sevgiler

10. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Büyüteç ile baktım. Hiç bir kırışıklık yok. Gayet formdasınız ailece.

11. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) İşin olursa Mert bizle yanlız olarak gelebilecek tecrübede. Benim iki oğlum var. 15 -16 yaşlarındalar. Onlar daha yürümeyi bilmez iken beraberce bir sürü seyahat ve kamp yaptım. 3 erkek olarak. Yani bana güvenebilirsin. Karşında...
  12. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Uzun saç da sana çok yakışıyormuş.

13. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) GEZİNİN EN KÜÇÜĞÜ İLE EN BÜYÜĞÜ [attachment=1] [attachment=2] ELLERİNE SAĞLIK NİHAN [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5]
  14. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Harika bir gündü. Hem doğanın içinde olmak hem de sizleri tanımak dan dolayı çok mutlu oldum. Hepinize Sevgiler. Erdal Not: Acil olarak bir başka gezi düzenlensin lütfen.
  15. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

16. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Merhaba Arkadaşlar, Başka iptaller olsa da program gerçekleşecek değil mi? Sevgiler,
  17. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) KATILIM LİSTESİ 1- Pınar Karaçar ( + 1) 2- Şener Kurtuluş(+1) 3- Bülent Bölük 4- Aytaç Sönmez 5- Sevda (evda) +1 6- Sevgi (milim) 7- Bülent Çevik 8- M.Bahadır Deniz 9- Seda IŞIKEL 10- Gökhan Poyraz 11- İlhan Dağdemir...
  18. E:R:T

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Herkese İyi Günler, Üç gündür grip olduğum için kesin kayıt yaptıramadım. Yarın ki durumuma göre kayıt yaptıracağım. Gelmeyi çok arzu ediyorum. Bu arada merak ettim. Geçmiş senelerde Ağva Kurudere Şelaleleri'ndeTrekking yapıldı mı...

19. E:R:T

Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

Ynt: Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008) Gerçekten harika fotoğraflar. Ellerinize sağlık. Acaba benim araç oralardan geçer mi?
  20. E:R:T

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Kaç kişi veya araçlık gruplara izin almak gerekiyormuş bilginiz var mı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri