Arama sonuçlarınız

1. E:R:T

Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) İyi günler, Ne zamana kadar haber vermem gerekir?

2. E:R:T

13.10.2008 Hürriyet Gazetesi "Yasaklayın" başlıklı haber

Ynt: 13.10.2008 Hürriyet Gazetesi "Yasaklayın" başlıklı haber YASAKLAR Yasak koymak beceriksiz yöneticilerin kolay çözümleridir. Önlem almak, eğitmek yerine yasak koymak. Size sigara yasakları ile ilgili başımdan geçen kısa bir hikaye anlatmak isterim. Evden dönüştürdüğüm ufak bir otelim...
  3. E:R:T

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Burası Türkiye hiç belli olmaz. YASAK koymayı çok seven idarecilerin merkezi. Yasak koyararken detay düşünmezler. İlk önce yasaklar koyulur, sonra itirazlar karşısında düzeltmeler yapılır.

4. E:R:T

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Umarım bu geziyi yasaklamazlar. 13.10.2008 tarihli Hürriyet gazetesinde çıkan haberi görmeyenler lütfen aşağıdaki linki ziyaret edin. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17680.0
  5. E:R:T

13.10.2008 Hürriyet Gazetesi "Yasaklayın" başlıklı haber

Ne diyelim [attachment=1]

6. E:R:T

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Teşekkür ederim. Sevgilerle, Erdal R. Tuna

7. E:R:T

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Yeni üye olmam sebebi bir iki sorum olacak. 1- Tanıtım Kartı Gezenbilir üyelerinin birbirlerini daha çabuk tanımaları ve hitap edebilmeleri için yaka kartları ( İpli olanlardan ) olup olmadığını bilmiyorum...
  8. E:R:T

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Merhaba Yasiko, Beni yanıltan konu başlığı oldu. Uyarın için teşekkürler. Ben çok eski karavancıyım, babam da Türkiye'nin en eski karavancısıydı. Hatta Edirne'den karavan ile yurtdışına çıkan ilk Türk olma şansını buldu. Bunları yazmamın sebebi...
  9. E:R:T

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Bu siteye bir göz atmanızı tavsiye ederim http://www.earthroamer.com/

10. E:R:T

Esat Edin'in ve Ailesinin Başına Gelen Talihsiz Olayın Nedenleri

Ynt: Esat Edin'in ve Ailesinin Başına Gelen Talihsiz Olayın Nedenleri Evet kamp sahibi Hızırı ben de tanırım. Ailesi ile iyi niyetli olarak güzel bir yer yapmış ve bizim gibi doğa severlere canla başla hizmet veriyor. Kendisine de allah kolaylık versin.

11. E:R:T

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) * Aracı Olanlar 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +1 - Kocaeli 03- Faruk Bedir (frkbdr) +2 - Anadolu yakası 04- Mert Kiğılı (Deep) - Avrupa Yakası 05- Levent Baştepe...
  12. E:R:T

Esat Edin'in ve Ailesinin Başına Gelen Talihsiz Olayın Nedenleri

Ynt: Esat Edin'in ve Ailesinin Başına Gelen Talihsiz Olayın Nedenleri Aynı yerde ben de iki oğlum ile kamp yaptım. Elektrik üretmek için bir set çekerek bayağı büyük bir bölümde su biriktirmişler. Bu setin yıkılması ile oluşan anafor, ne olduğunu anlamadan almış götürmüş güzelim insanları...

13. E:R:T

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Takvimime kayıt ettim. Görüşmek üzere.
  14. E:R:T

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Ben Erdal R. Tuna. Otellerden bıkmış bir otelciyim. Her fırsatta şehirden kaçıyorum. Jeep'im de her zaman gezilere hazırdır. [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4]
  15. E:R:T

Üyeler Bölümü

Ynt: Üyeler Bölümü Murat Bey, Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Böyle bir bölüm olduğuna memnun oldum. Artık üyelik statümün artmasını sağlamak kaldı.

16. E:R:T

Üyeler Bölümü

Ana Sayfa / Mesajlarım / Profil / Takvim vs. vs. bölümünde Üyeler diye bir bölüm olsa, bu bölümde İsim, Soyad, Semt, Şehir, Araç, Hobi, Gezdikleri yerler gibi haneler olsa. Daha iyi olmaz mı?
  17. E:R:T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Tam bana göre bir site. Ne istersem var. Kuruculara ve bu siteyi geliştiren herkese teşekkür ederim. Umarım benim de katkılarım olur. Sevgiler, Erdal R. Tuna

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri