Arama sonuçlarınız

1. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen) (Çiçek Fotoğrafları)

Ynt: Güzeller Değil mi? (Çiçek Fotoğrafları) çiçekler bitmeeezzz:))

2. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) bugünkü geziden....
  3. gezgen

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) gene güzel kareler tabiattan...bitmeyen bir kaynak..:)) elinize sağlık İsmail Bey.:)

4. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Sonbahar geldi bizlere iş çıktı..siz işe çıkmışsınız bile..güzel bir işçilik olmuş...elinize sağlık..:))
  5. gezgen

Kişisel Galeri (Pentaks)

Ynt: Kişisel Galeri (Pentaks) teknik açıdan bir sorun yok..yalnızca kadrajda şöyle olsaydı...bakan ön planda tercüme eden biraz gerisinde olsaydı diyorum..tabii bu o ortamın şartları nedir bilmem...bu haliyle tercüman sanki bir işaret yapıyor ama ....hizaya geçin lan der gibi...mesela dillsiz...

6. gezgen

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? gülmeden esprili bişey yazayım dediim..ama gülmekten bişey yazamadım...:) hay allah çok yaşa emi...:)

7. gezgen

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? çadırın içinden bahsediliyor...:) rüzgarsız ve ayaz gecelerde birisi de dışarda pervaneyi yelpazeler ...evet mantıklı...:)
  8. gezgen

Kişisel Galeri (Pentaks)

Ynt: Kişisel Galeri (Pentaks) hımmm...bide alçakgönüllük ekleyeyim..:)
  9. gezgen

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? evet katılıyorum....Doğada olmanın normal yaşama göre tabii ki bazı zorlukları olacaktır...üşümekte buna dahil..bazen tabii..ev konforunda doğa yaşamı isteyen tam donanımlı bir karavan alır olay biter...veye kıurarsın aile boyu bir...

10. gezgen

Kişisel Galeri (Pentaks)

Ynt: Kişisel Galeri (Pentaks) Bu da sizdeki kabiliyeti gösterir...:)

11. gezgen

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder herkes üzerine alınmasın latifedir..! Balık yendikten sonra bir süre beklermiş ne zaman üzerime rakı dökecekler diye...dökülmeyincede şöyle dermiş..'' Ulan gene beni bir inek yedi galiba'' :))) Rakı kararında ve adam gibi adamlarla içilirse her derde...
  12. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen)

13. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen)
  14. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) bugün biraz dolaştık..
  15. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) burda da var böyle yerler ...bir ara takılmıştım...çok güzel bir atmosfer..türküler......istekler filan...:)))

16. gezgen

Kişisel Galeri (Pentaks)

Ynt: Kişisel Galeri (Pentaks) güzel bir ''pan'' tekniği...:))))
  17. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) teşekkür ederim Cevdet bey...o tarafların renkleri daha güzeldir de imkan ve fırsat meselesi...selamlar..
  18. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) BİRAZ DA SONBAHAR....

19. gezgen

Kişisel Galeri (Pentaks)

Ynt: Kişisel Galeri (Pentaks) merhaba....ilk karelerden 1-5-6-7 jpg.ler güzelller....son yüklediğiniz sera konulu fotolardan 2 jpeg.nolu olanı bilhassa güzel...diğerlerinde özellikle yapmadıysanız alan derinliği sorunu var gibi...:) Ben de şehirlerin görünmeyen yüzlerini yansıtırım...
  20. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) 4x4 değil ama..... güzel şeyler bazen fedakarlık gerektiriyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri