Arama sonuçlarınız

1. jargondeath

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Liste son hali ; [attachment=1]

2. jargondeath

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Onurum merhaba umarım herşey yolundadır. Pazartesi günü sanıyorum ondan. Düzeltdim sevgiler. Bu arada geçen sefer geride kalıp yanlış yola sapan ekipte bende vardım. Bir dahaki sefere kısa metrajlı bir film...
  3. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Eren üstad merhaba, Can yetişicek o zaman etkinliğe değilmi ?

4. jargondeath

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... radyatör
  5. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Uzun bir aradan sonra yeniden ekibi topluyoruz sanırım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

6. jargondeath

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Nice '' 300 '' üncü sayfalara. Günaydınlar olsun. Herkese huzurlu ve verimli mesailer dilerim. İzinlilere hayırlı istirahatler. Kendinize dikkat edin

7. jargondeath

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... Jargondeath : Aslında 1998 yılında fransızca-türkçe bir sözlükte karşıma çıkan jargon kelimesi çok hoşuma gitmiş devamındada son hali olan jargondeath halini almıştı. Bir dönem bilgisayar oyunlarındada kullandığım nickname daha sonralarında mail...
  8. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Tripodla çalışmak gerek birde makinemin uygunluğunu denemedim hiç belkide elde edebilirim. Olmadı bu haftasonu bir tripod emanet edineyimde birde aslını yapmaya çalışalım. Bu işide çözerse kötü fotolarımın hepsinden ben sorumluyum makinemlede uzun süreli bir barış...
  9. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Sorma makine elimden geldiğince yanımdaydı ama durmak ve zaman ayırmak gerekiyordu. Durduğumuz noktalardada olmadı olamadı. Sadece treboluda durduğumuzda alışveriş yapmak için 6 kare fotoğraf almışım hepsi aynı anın kareleri olduğu için sadece birini kullandım...

10. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Yorumlara teşekkürler. Daha nice karerlerde buluşmak üzere. Kullanılan teknik Hdr ama orjinal hdr yapımında aynı fotoğraf karesi alt değer standart değer ve üst değerlerde çekilip bir program yardımıyla birleştirilmesine verilen isimdir. Açılımı : High definition...

11. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)
  12. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Allah rahmet eylesin. Allah ailesi, sevdikleri ve geride kalanlarına sabır nasip eylesin...

13. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Üstad bir saniye gps siz şehir geocachingi bana ait bir fikir lütfen :) buyrun linki : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15262.0
  14. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Karadeniz / Trabzon / Tirebolu / Güneş yeniden doğmak için batıyor.
  15. jargondeath

Ankara / Ahlatlıbel Fotoğrafları

Ynt: Ankara / Ahlatlıbel Fotoğrafları

16. jargondeath

Ynt: Ankara / Ahlatlıbel Fotoğrafları
  17. jargondeath

Gene evde bunalıp kendimi sokaklara vurduğum bir gün ve makinemin deklanşörüne takılanlar.
  18. jargondeath

Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Bir iki tane fulu fotoğraf var kıyamadığım için onlarıda ekledim.

19. jargondeath

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)
  20. jargondeath

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Nacizane Canon A590 Is makinemin deklanşörüne takılan karaler. Üst model ve farklı üst segment makinelerin yanında ışıksız ortamlarda oda elinden geleni yapmaya çalıştı :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.