Arama sonuçlarınız

1. vedatsen94

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Aynen öyle, birde dediğiniz gibi ayın 15'i gibi kesin bir liste çıkarmak gerek.

2. vedatsen94

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Geç olsun güç olmasın :) Ayrıca hiçbişey için geç değildir. Hoşgeldiniz.
  3. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Konuyla ilgili olmanız çok sevindirici, bende öyle düşünüyordum. İlk gün kesin kalırız, diğer günler çadırımızı atıp doğanın kucağında uyumayı düşünürüm :) Daha sonra haberleşip buluşuruz. Gibi düşüncelerim var...

4. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Açıklamanız yeterince açıklayıcı olmuş, ama bence pansiyon fiyatları yüksek ve pansiyonda biraz sık kalıyoruz, birde ta bursadan geleceğimi hesaba katarsak maliyet zorlayabilir. Marmara bölgesinden geziye katılacak biri...
  5. vedatsen94

Doğru Çanta Seçiminde Önerileriniz

Ynt: Doğru Çanta Seçiminde Önerileriniz Sitenize ait olan üyeliğimin eposta adresiyle size bir boş mail attım. Alışverişimi sizden yapıcam şimdiden hayırlı olsun. Saygılar.

6. vedatsen94

Ynt: Doğru Çanta Seçiminde Önerileriniz Gezenbilir.com'un Sporcum.com ile olan anlaşması hala geçerlimi, sanırım belirli miktarda indirimler yapılıyordu. Alışverişlerimi size yönlendirmem için geçerli bi sebep olur.

7. vedatsen94

Ynt: Doğru Çanta Seçiminde Önerileriniz İlginize teşekkürler. Büyük ihtimalle Bobcat'tan yana kullanacağım tercihimi.
  8. vedatsen94

Ynt: Doğru Çanta Seçiminde Önerileriniz Biliyorum bilmesine fakat ve lakin, Panther ve Bobcat'in fiyatları arasında bayağa fark var. Şimdi şöyle bi bakarsak, bobcat'te hava alabilen serin sırt sistemi var, ki hemen hemen en önemli özelliği bu. ve Hidrasyon sistemi uyumlu. Yani panther ile...
  9. vedatsen94

Ynt: Doğru Çanta Seçiminde Önerileriniz Vallahi bobcat aklıma yattı, iç hacmi genişmi, iyi yönleri iyi güzelde birde kötü tecrübeleriniz var ise yazarmısınız ?

10. vedatsen94

Yeni bir, en az 60 lt lik çanta alma düşüncem var. Bütçem 100-250 tl arası. Benim baktıklarım, Loap MIWOK 50+10 http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=29&alt_kat_id=381&id=8907#sekme OUTDOORS Alpine PRO 60...

11. vedatsen94

Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı

Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı Turunuzun tüm resimlerine baktım, mükemmel vakit geçirmişsiniz. Eşsiz karadenizin tadına varmışsınız. Resimlerde çok güzel. Saygılar.
  12. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... 8 ağustostaki rota seçeneklerinizi bekliyoruz. Gezinin etkinlikler kısmına taşınması için neler yapmamız gerekiyor.

13. vedatsen94

Satılık Dağcılık Malzemeleri (Kaan Kutay)

Ynt: Satılık Dağcılık Malzemeleri (Kaan Kutay) Geç olsun güç olmasın dedik ama :D
  14. vedatsen94

Dağcılığa İlk Adımlar ve Öneriler

Ynt: Dağcılığa İlk Adımlar ve Öneriler Temel dağcılık malzemelerini bu konu altında inceleyebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20.0 Eğer malzemeleriniz yoksa ve edinmek istiyorsanız ise sitemizin üyelerinin satışları burada, http://www.gezenbilir.com/index.php?board=216.0...
  15. vedatsen94

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Muazzam bilgiler. Teşekkürler.

16. vedatsen94

Satılık Çeşitli Outdoor Ürünler (Paracord/Çanta/Giysi/Camelbak vs.)

Ynt: Satılık Çeşitli Outdoor Ürünler (Paracord/Çanta/Giysi/Camelbak vs.) Elinize bot geçerse haberim olursa sevinirim.
  17. vedatsen94

Satılık Nikon D40+18-55 lens ve full kutu içeriği(8000 shutterda)

Ynt: Satılık Nikon D40+18-55 lens ve full kutu içeriği(8000 shutterda) Çok güzel ürün, çok güzel fiyat, hayırlı satışlar.
  18. vedatsen94

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) http://www.youtube.com/watch?v=rEXo4YjPUMI&feature=share Kesinlikle dinlenmeli :D :D :D

19. vedatsen94

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bu hayallerinizden hiç vazgeçmeyin inşallah. Etkinlik resimlerinizi ve yazılarınızı merakla bekliyoruz. Hoşgeldiniz.
  20. vedatsen94

2. El Dağcılık Çantası - ALIM

Ynt: 2. El Dağcılık Çantası - ALIM Çantayı inceledim. Fiyat teklifimi özelden yaptım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri