Arama sonuçlarınız

1. C

CN Tower 24 Saat

Ynt: CN Tower 24 Saat harika yapmış tebrikler açıkcası..

2. C

Her Şey İstemekle Başlar!

Ynt: Her Şey İstemekle Başlar! yaq harika bunlar ah babam bi alsa bana almazki
  3. C

MB Actros

Ynt: MB Actros nadir abi yaq unimoga zor biniyom buna nasıl uzanarak bincez hayret amabindikten sonrada inmeyi düşünesi gelmiyo insanın çünki güsel araç yüksek görüş açısı her yönden pozitif

4. C

İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) e o zaman bu araçları daha yakından bilirsiniz sevindim açıkcası mutlaka sölerim..
  5. C

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) babam şöförlüğünü yapıyor unimoqun antalyadaki işletmede çalışıyor bol bol daqlara gider bazen benide götürür..

6. C

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) çok teşekkür ederim nadir abi babamda orman teşkilatında çalıştığı için merak etmiştim.

7. C

Rusya

Ynt: Rusya ne öyle orası yhaq hayret
  8. C

Uçaklarda Kuş Hasarı

Ynt: Uçaklarda Kuş Hasarı ne hasar açmışlar be
  9. C

Vinç Kazası

Ynt: Vinç Kazası bu dengesini tam sağlayamamış ondan dolayı yatmış başka neden olabilirkiq..

10. C

BMW

Ynt: BMW yazık olmuş be kesin maaşları ödenmemiştir..

11. C

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) nadir abi kaça aldı ankaradaki ormanın depolarında çok varmış..
  12. C

Unimog

Ynt: Unimog bunun aynısını babam kullanıyor ama onun ki.. nadir abinin aracı gibi halatlı yani 2 adet var bu unimoglardan o öndeki zirai ilaçlamada değil işmakinaların vb. vidalarını sökmek için kullanılıyor yani bi nevi dev kompresör iyi bişey

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,143
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri