Arama sonuçlarınız

1. F

Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama suriye neymiş boyle yahu mısırın gizemini silip supurdu bu topraklarda mistisizm var bu topraklarda özgürlük var esen çöl rüzgarlarının sıcaklığında çünkü içilen her mırra tanısılan her insan :)

2. F

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama palmyra konyaya alisik olduumdan pek yabanci gelmedi ama umarim ki kozacım ekleyecein dier fotoğraflarda o antik kenti goreceğiz :) o nasil kahvalti su yemek resimlerini eklemeyin artik gozunuzu seviim aciktim burda...
  3. F

Elif Aslan (Kişisel Fotoğraf Galerisi)

Ynt: Elif Aslan (Kişisel Fotoğraf Galerisi) fotoğraflar mükemmel elif teşekkürler kelimeler yetmiyor inan tarife :)

4. F

Antik Likya Yol Çizgilerine Takılı Özgür Pedallar

Ynt: Antik Likya Yol Çizgilerine Takılı Özgür Pedallar gokturk oncelikle aramıza hosgeldin likya yolunu ilk ogrendigim gunun uzerinden yıllar gecti arkadaşım dostum metin yeğin'in ntv icin hazirladigi pazar sabahlari cikan belgeselde izlerdim ve ta o zamandan kafaya koymustum e işin icine...
  5. F

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama algılayıp secerim gercekten pek bir hakikatli konustunuz efendim euheueheuhuhuh ;) :D

6. F

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama suriyeye gidemesek de kiyisina kadar geldik be kozam yaklasik 4 yildir sırf yemekleri icin antakya'ya bir daha gidecem diodum hala da diorum :)))

7. F

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama hala gezi kismina gelemedik koza bambina sultan :D arap yemekleri tapan bir restaurantta mahsur kaldıgınızdan şüphelenmeye başladım ben, ne guzel fotoğraflardır onlar öyle :D
  8. F

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama fotoğrafların devamını bekliyoruz hatta hic bitmesin ;)
  9. F

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama çarşaflar çok yakismis e ne de olsa hazirlik yapmak lazim artik yakinda bizde de yeni moda olcak ya :D :D :D sedat paşamın da duruşu değişmiş vala sağında solunda hurileri heheheh :D

10. F

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama demiş de olabilirim ispatlayamazsınız net'icede :D :D :D

11. F

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama ole bişey demedim bir kere sayın amina hanımefendi ben yalnıza fotograflarınızın da fena olmadığından bir emek sarfiyatı neticesinde olusturludugundan bahsetmek istemistimdi :P
  12. F

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama bambina'nın resimler de fena deilmis :P

13. F

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama Kozacım, aplam fotoğraflar çok güzel gerçekten sen bu işi kapmışsın tebriklerimi naçizane bir hediye olarak kabul etmeni niyaz eyliyorum :) öte yandan belirtmem gereken bir diğer husus da fotoğraflar ile maceranın bir...
  14. F

simdi cikip ilk ucaga binip gidecem adana antakya suriye ne varsa sırf su yemekler icin yiyenbilir olmus direk :))) siz lezzetleri tatmaya mi gittiniz gezmeye mi ben annamadi zaten :D
  15. F

offf super olmus yaf simdiii 1. 2.ben neden orada değildim o tampon bolgede bir an once hep birlikte bir kez daha gitmemiz lazim suriyeye, 3.macera diye buna denir devamını görmeye kalbim müsade etmemekte kozacım :) 4.dostlarım kardeşlerim ne güzel macera yaşamışlar gezmişler...

16. F

Allahuzun ömürler versin hakkaten anneanneye koza aplam :) 106 hic gostermio ama yaf cidden bak, bu arada kendimi suan surie oncesi adanada gezerken buldum hep birlikte bi daha gidicez ona gore :D:D:D
  17. F

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kantar
  18. F

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... leman

19. F

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... tuz
  20. F

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... gebe :D