Arama sonuçlarınız

1. teginalp

1988 model pajero 2.6

Ynt: 1988 model pajero 2.6 öncelikle aramıza hoş geldiniz. En önemli aşamayı atlamışsın. Ve sonunda kararını vermissin. ve kararın bana göre güzel. BEn o kararı yaklaşık olarak 6 aydır veremedim. Bakmış olduğun araç senin için uygun. en azından kalabalık aileni rahatça alabilir. O araç iyi mi...

2. teginalp

satilik niva ariyorum

Ynt: satilik niva ariyorum kardeş geçen sene modifiye ettiğim neredeyse eksiği olmayan ladamı mecburiyetten satmıştım. eğer güvenilir ve temiz bir lada arıyorsan benim sattığım adam satıyormuş.. bugün ilanlarda gördüm. Garip olan hala benim ilan verirken koydugum resimleri kullanıyor :)...
  3. teginalp

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Aracı site sakinlerimizden biri almış herhalde. Şuan vasıta ilanları bölümünde 15.500 e satıyor. Hayırlı uğurlu olsun diyelim. bu arada arkadaşlar ses çıkmaz oldu. Yeni araç alan satan yok mu? Pajero larda son durum nedir? benim birkaç favori ilanım var...

4. teginalp

Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI

Ynt: Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI Alan satan hayrını görsün arkadaşlar. Sayın tb2nch bey size de geçmiş olsun diyelim. Yeni alınan bir aracın daha yerine ulaşmadan arıza yapması kötü bir durum. İnsanın zoruna gider. Dediğiniz gibi almak isteyen gelir bakar, beğenirse alır. Mal...
  5. teginalp

Lada Niva 2006 Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2006 Modifikasyon aracınız hayırlı olsun . güzel olmuş. Sadece bir önerim olacak. Nacizane nivamı zamanında (satmadan önce :) ) modifiye etmiştim. yükseltmeden sonra kullanmış olduğum lastik ebadının kasıntı anlarında çamurluğa sürtmemesi için çamurluk uçlarının törpülenmesi...

6. teginalp

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 Arkadaşlar bu aralar araç rüyama girmiyor. ;D Ya işlerin çok fazla yoğun olduğundan yada aracı ökkeş bey kendisi kullanacak. Başka ihtimal vermiyorum. Hayırlısı olsun diyorum. Aracı yine yaptırında satarken o şekilde de satılır. Hem Antep ekibi bu aralar zayıf...

7. teginalp

Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI

Ynt: Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI sayın tb2nch aracı satın mı aldınız? eğer aldıda yaptırdıysanız eyvallah. yoksa bu araç istanbulda Şahin otomotivde 11.750 tl ye satılıyordu. Alacak arkadaşlara aracın masrafları hakkında bilgi verebilir misiniz?
  8. teginalp

MERHABALAR

Ynt: MERHABALAR Öncelikle aramıza hoş geldin kardeş. sitede aradığın hemen hemen her şeyi bulabileceğini söyleyebilirim. Çok tecrübeli arkadaşlarında bu konuda sana fikir verebilirler. Ancak kanaatimce öncelikli olarak aracı hangi amaçla kullanacağınız konusu öne çıkıyor. Yani ne kadar...
  9. teginalp

Muayene ve Motor Numarası Sorunsalı

Ynt: Muayene ve Motor Numarası Sorunsalı "Sorunsal" güzel kelime valla :) İnşallah sorununda çözümünü kolayca bulursunuz... Kusura bakma kardeş başlıktaki kelime hoşuma gitti. Konunu meşgul etmek istemezdim. Tekrar özür diliyorum.

10. teginalp

88 Model Defender

Ynt: 88 Model Defender Olgun kardeş. Öncelikle aracına herkes istediği fiyatı yazabilir. Aracın fiyatının o parayı eder veya etmez olması değil önemli olan. Asıl önemli olan Gezenbilir üyelerinin bir aile gibi olmasıdır. Burada herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olur. Bunuz sizde...

11. teginalp

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 sadece uydu anteni mi? bence Kumandayla kullanmamda Ökkeş beyden kaynaklanmışşş. :) şimdi anlaşıldı rüyanın içeriği.. Baştan söylese göktuğ hocam. Bende sabahtan beri rüya tabirlerinden bakıyordum.. ;)
  12. teginalp

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 Göktuğ bey onu bunu bilmemde şu araç satılsada rahat bir uyku uyusam. :) Gece yine rüyamda gördüm. Bu sefer bayağı bir kalabalık önünde aracla tepelere çıkıyodum. Ayrıca üstünde de şu uydu antenleri gibi bir anten vardı. onu da anlayamadım ne olduğunu.. Sonra aracı...

13. teginalp

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 valla param olsa durmayacaktaaa. işte parasızlık.. :) İnşallah değerini bilen birine nasip olur..
  14. teginalp

88 Model Defender

Ynt: 88 Model Defender Ama tersten özel fiyat.... :)
  15. teginalp

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 Bu aralar sayısal oynuyorum. Oynamayana çıkmıyormuş :) bende oynamaya karar verdim. Hiçbirşeyde gözüm yok. Mercedes G yanımda olsun yeter. Takipteyimmmm

16. teginalp

bu hafta 2 arkadaş kendi aramızda bir gezi yaptık

Ynt: bu hafta 2 arkadaş kendi aramızda bir gezi yaptık Çok geçmiş olsun Murat kardeş, Zaten görünce anladım o yüzden sordum. Aynı senin girdiğin gibi bir alana girmiştim ladayla. Çok zorlanmıştım. Sen yoldan çıkmasan belki gidebilirdin. Ancak yoldan çıktığın için gidememişsindir. Bende yoldan...
  17. teginalp

2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti?

Ynt: 2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti? Tek sıkıntısı yakıt diye biliyorum. Ortalamanın üzerinde yaktığı konusunda fikir beyan edenler olmuştu. Ancak şimdiye kadar kullandın mı , tecrüben var mıdiye sorarsan Maaalesef hayır :)
  18. teginalp

bu hafta 2 arkadaş kendi aramızda bir gezi yaptık

Ynt: bu hafta 2 arkadaş kendi aramızda bir gezi yaptık Murat slm, Sen iki arkadaş derken iki arkadaş iki araba olarak düşünmüştüm. Meğer iki arkadaş ve bir emektar dağ keçisi lada varmış. Sende benim gibi cesaretlisin herhalde. bende ladam varken tek arabayla böyle dağlara sürüyodum. Bazen...

19. teginalp

2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.?

Ynt: 2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.? Ben iş icabı ığdıra sık geliyorum. Babanızla tanışmıştık. Bizim oradaki Distribütörün bilgisayar işi için. Bikaç kez gelmiştim sizin dükkana. Babanlada arabalardan konuşmuştuk. Hatta Ağrı Özel harekatın yanında bir lr 110 vardı. Onu...
  20. teginalp

2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.?

Ynt: 2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.? Bilgiler için tşk ederim Murat bey, Önemseyip cevap vermeniz bile güzel. Sanırım kamp yerine araçla dahi çıkılıyor diye biliyorum. Dedimya aslında meraklıyımdır tırmanışa. Ama şimdiye kadar tırmandığım en yüksek yer doğa gezilerinde veya av...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,146
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

Geri