Arama sonuçlarınız

1. teginalp

bu hafta 2 arkadaş kendi aramızda bir gezi yaptık

Ynt: bu hafta 2 arkadaş kendi aramızda bir gezi yaptık Heyecanla bekliyorum videoların devamını murat kardeşim. Allah nasip eder beraberde gezeriz olmassa. Gerçi ben şuanda bizim memleketten daha da soğuk olan bi yerdeyim. Yani şansıma sıcak memlekete yine gidemedik. Biliyosun şu anda...

2. teginalp

2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.?

Ynt: 2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.? Tarık slm, Oğlak işi varsa bende sana eşlik ederim :) Neredeyse her ay 2-3 kere yanından geçiyorum Muhteşem Ağrı dağının. Ama biz dağcı değiliz. Normal vatandaşta tırmana biliyormu? Sadece karşılamakla kalmaz olmazsa bizde çıkarız :)...
  3. teginalp

bu hafta 2 arkadaş kendi aramızda bir gezi yaptık

Ynt: bu hafta 2 arkadaş kendi aramızda bir gezi yaptık Güzel gezi olduğuna eminim. Ancak sadece araç içerisinden görüntü var :) Sanırım kardan dolayı aşağıya inmeyi pek tercih etmediniz :) Araçta bulunan lastikler neydi. zincir var mıydı? Görüntüleride sadece yolu gördüğümüz için Sivasa...

4. teginalp

lada kaportada çürük

Ynt: lada kaportada çürük Taha beye katılıyorum. Lada ların en büyük sorunu kaporta çürüğüdür. Tadilat tabiki yapılır. Ancak lada nivaların şasesi bizzat kaportasıdır. Yani o yüzden şase yerine geçen aksamların iyi kontrol edilmesi gerekir. Yani ayrıca şase yoktur. Bilginiz olsun.
  5. teginalp

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 Tşk ederim Göktuğ bey. Bilgiler güzell. Resimler de güzeell. Araç kaçmayacak araç. sizlerrinde ticarii amaç gütmediğini biliyorum. Allah kıymetini bilenn birine nasip eder inş. Bende durumum müsait olsaa hemen alacağım. Yine de beklemedeyim. Nasipte varsa döner...

6. teginalp

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Biraz önce araç sahibiyle konuştum. galerici tam esnaf. Anasını boyar babasına satar valla :) Araç akislerinden özellliklede araziye alınca ses geliyormuş. Sanırım akslerde sorun var. Koltukta yırtık varmış. Ufak tefek bakıma ihtiyacı var diyor. Başka bir...

7. teginalp

mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum Benim şuan araba yok zaten :) 2 aydır sürekli sahibinden.com dayım. Uygun bir araba bulsam alacağım. inş. yaza kadar zaten almış olurum Sen ne zaman geliyosun izinden
  8. teginalp

mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum Valla özlem hanım alabalık yiyemedik ama jolo çok fazlaydı. İki gün boyunca jolo yemekten normal yemek yiyemedim :) Bu yaz yine kaçış yaparız inş. Pek sık olduğunu söyleyemem işin aslı. Ama en azından bu yaz yine yaylaya çıkmayı planlıyoruz...
  9. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Haklısınız üstadlar. Ben şu şekilde değerlendirdim. Şuanda ölüsü bile en düşük 15.000 tl ye satılıyor. Bu ilan biraz garip geldi. Yoksa şu kapora alıp dolandırıcılık yapanlardan mı diye? İşin aslı arayıp sormadım da. Biraz önce tekrar baktım ilana. 12.500 tl...

10. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Üstadlar slm, Şu ilana bi bakabilirmisiniz? Bi yanlışlık var gibime geliyr. fiyat çok uygun http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-sahin-oto-dan-satilik-pajero-pinin-43447122/detay

11. teginalp

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 göktuğ bey slm, siteye üye olduğumdan beri sizin serilerinizi takip ederim :) Karadenizden antepe gidişinize kadar olan tüm gezilerinize bizzat katılamasamda bilgisayar başında katılmış kadar oluyorum. Valla niye yalan söyleyeyim. Bu ilanı gördüğümden beri çok...
  12. teginalp

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 içim gidiyor araca. Almak istiyorum. Sonra diyorum o parçaları nasıl taktıracağım. Kaça mal olacak. Onun yerine pajero yada vitara jlx mi alsam hem asfaltta da kullanırım diyorum.. Bu arada sesli düşünüyorum.. Bu fırsat kaçmaz.. ağır offroad yapıpta bu aracı...

13. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz mehmet evet birbirimize destek olmalıyız. Pinin 2004 modelleri hariç gdı motor olduğu için lpg uygulanamıyor. Ama pajero keyfi de başka. Arazi şanzumanı harika. Sadece modifikasyona kapalı. Vitaralar ise daha uygun gibi duruyor. Ama sonuçta suzukii. Bir...
  14. teginalp

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Mehmet bey slm. Size burada da rastladım :) Güven bey her konuda yardımcı olur. sizde aynı benim durumumdasınız. Dediğim gibi aslında kısa 93 pajero istiyoruz. Ancak aynı zamanda şehir içerisinde aile vs ile de kullanılacağını düşünerek çok da eski bir araba almak...
  15. teginalp

Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ?

Ynt: Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ? biraz geç oldu ama hayırlı uğurlu olsun diyorum. Nasıl araçtan memnun musunuz? Bol çamurlu günlerde binmeniz dileğiyle :)

16. teginalp

1993 Pajero ?

Ynt: 1993 Pajero ? Hadi bakalım bir işarette ben koydum :) Hayırlı uğurlu olsun.
  17. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Ben birkaç araç için görüşme yaptım. 90 model araçlarda hidrolik direksiyon var. Ama sahibinden sitesinde yayımlanan ilanlardan hid. direksiyon olmayan da var. Bildiğim kadarıyla sonradan takılıyor. Ancak temini konusunda bilgim yok. Ben genelde zaten hid...
  18. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz çok sık uzun yol yaptığım söylenemez. Yani sürekli yoldayım ama şirket aracıyla ve işim gereği. ama kendi aracım olduğu zaman uzun yol yapacağımı söyleyemem. Neden?

19. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Turgay bey yinede çok tşk ederim. ben sizin yazmış olduğunuz bilgileri 3 aydır bulamadım. Sizlerin bizler için araştırıp bulması da çok güzel bir şey. ve verilen bilgilerin değerinde bir kayıba sebebiyet vermiyor. ister siz yapmış olsun ister sizler...
  20. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz güven bey aslında dediğim gibi sadece terzi işleriyle de rahat bir şekilde ağır off road yapmadan bozuk yollarda ilerleyebilir isem aracı cok fazla modifikasyona tabi tutmama gerek yok. Şuanda şirket aracı kullanıyorum. Aslında birazda şunu düşünüyorum. tüm...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,146
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

Geri