Arama sonuçlarınız

1. teginalp

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Turgay bey vermiş olduğunuz bilgiler bana göre yeterince açıklayıcı. ve bu konuda aslında bir uzman olmanıza rağmen mütevazii bir şekilde davranmanızdan dolayı ayrıca tşk ederim. Sizin gibi değerli site üyeleri olduktan sonra bizlerin yanlış yapma olasılığı...

2. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz tşk ederim erkan bey, Bende yaklaşık olarak 3 aydır takipteyim. pininler görünüm olarak çok hoş araba, donanım olarak da bence rakiplerinden çok çok üstün. Aslında lpg takılmadan da cok tasarruflu olduğu yönünde bilgiler geliyor.yinede benzinin litresinin 4...
  3. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz ekrem bey ve turgay bey, Öncelikle değerli yorumlarınız için tşk ederim. 2004 model gdi olmayan motorların dışında bazı arkadaşlar gdi motorlara da lpg sistemi uygulanabildiğini yazmıştı. Gezenbilir üyesi bir arkadaş da buna dahil. kendi aracına lpg...

4. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz bu arada güven hocam bir soru daha aklıma takıldı. Eğer pinin i tercih edeceksem. 3k veya 5 k ? 1.8 veya 2.0 ? manuel yada otomatik? model farkı ? seçeneklerden hangisi öne çıkmalı. örneğin otomatik viteslerin arıza oranı nedir. sorun çıkarır mı? lpg...
  5. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Yazılarınızı her zaman dikkatle izlemişimdir. bu yorumunuz için de tşk ederim. Bundan önceki aracım modifiyeli bir lada nivaydı. Kendimce ağır off road yaptığımı düşünsem de sizlere göre ağır off road yapmış sayılmam herhalde :) sadece bir kere ladayı...

6. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz illaki 93 olsun dedim, kısa bulamayınca gözüm buna kaydı. aslında aracın normal kullanım için büyük ve ağır olduğunu biliyorum, arazi performansı da kısalar kadar değil. Bununda farkındayım.Ancak illaki 93 olsun takıntım beni bu hale getirdi. Ama siz...

7. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Evet haklısın hocam :) direksiyon değişmesi lazım. ancak aracın kilometresi kafamı karıştırıyor. Gerci daha aracı gidip gözümle görmedim. şöyle bi içine oturup da etrafıma bakmadım bile. Ama söz alırsam ilk iş direksiyon olacak :) Sizin araç ta 93 model...
  8. teginalp

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu merhaba arkadaşlar, Ad, Soyad: ishak özkul Doğum tarihi ve yeri: 1978 Sivas / Şarkışla Şuan Erzurumda yaşıyorum. 3 ay öncesine kadar 2006 model off road donanımlı bir nivam vardı. İlgilendiğim alanlar : off road, Doğa gezisi, Avcılık ve atıcılık Yakın zamanda...
  9. teginalp

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar, Nadide pajerocular arasına bende katılmak istiyorum. O kadar istiyorum ki pajero pinin bile alabilirim:) Yani pajero olsun çamurdan olsun diyenlerdenim. Yaklaşık 6 ay önce Niva mı satmak zorunda kaldım. 2006 model tam off road için donatılmış bir arazi...

10. teginalp

mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum tşk ederim tüm yorum yapan arkadaşlara, evet inş hepimize tekrar nasip olurç daha güzel günler ve anılar sizlerin olsun dostlar. Bu fotografları da gezenbilir üyeleriyle paylaşmak ayrı bir keyif

11. teginalp

1993 Model Suv Kasa Pajerom

Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom tekrar geçmiş olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin.. Ancak buradan çıkarmamız gereken ders, almamız gereken öğüt ne? yani bunların hepsi pajero yüzünden mi oldu diyosun. Tekrar geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış demekki.
  12. teginalp

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum dönüş yolunda ladayı zorlayan yerler.

13. teginalp

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum sabah saatleri ve mescit dagı zirvesinde günün ilk ışıklarıyla kahvaltı hazırlıkları. bulundugumuz rakım 2900-3000 metre arası ve havada bu yüzden bayağı serin. güneşte aynı zıtlıkta yakıcı
  14. teginalp

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum sonunda çadırı ayaga kaldırabildik...
  15. teginalp

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum şimdi kamp kurma zamanı. burası uygun bir yer. zirveye çok yakın. hem güneş alıyor. hem rüzgar almıyor. Suya yakın. birazda güvenli gibi duruyor

16. teginalp

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum ve işte mescit dağı zirve.. Türkiyenin en yüksek zirveleri arasında. 3240 metre...hemen altında ise balıklı göl. Tabii balıklar alabalık :)
  17. teginalp

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum burası mescit dağlarının zirveye yakın bölümü. tamamen çayırlardan oluşuyor. buz gibi suları ve irili ufaklı 7 tane gölü var. Tabii kırmızı benekli alabalık her akan derede mevcut.
  18. teginalp

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum sabah kahvaltısı için yaylaların hemen başlangıcında mola veriyoruz. sürbahan yaylası başlangıcı..ve taze çıkmış mantar sote kahvaltı için uygun olsa gerek ayrıca yük ladaya yakışmış. Akşam konaklama yapacağımız yere kadar daha çok yolu var.

19. teginalp

bu hafta sonu çok merak ettiğim mescit dağları yedi göllere gitmeye karar verdik.burası Erzurum ili tortum ilçesine bağlı bir tarafı d.anadolu bir tarafı ise karadeniz olan yüksek bir plato. rakım 2500 metreden başlıyor. geniş düzlükler ve otlaklar arasından soguk buz gibi dereler akıyor...
  20. teginalp

Erzurum'da 2010 Av Gezisi ve Lada

erzurumda 2010 yılında yapmış olduğumuz av gezisi. Ama video çekmek için hazırlıklı olmadığımız için cep telefonuyla çekmiş olduğumuz amatörden de öte videoyu sizlerle paylaşmak istedim. http://www.izlesene.com/video/arabalar-yine-lada-yine-erzurum-ve-kar/1570961...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,146
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

Geri