Arama sonuçlarınız

1. forester

ranger yükseltme

Ynt: ranger yükseltme Korkut Bey, Benim 2004 model Rangerimde Federal Couragia MT 235/85R16 var, sadece önleri torsiyondan biraz kaldırdık, direksiyonu sonuna kadar kırınca içteki davlumbaza sürtüyor, 20 mm lik flanşla tekerler biraz daha dışarı alınsa sürtmeyecek ama pek ihtiyaç duymadım...

2. forester

Sizce ne kadar vermeliyim?

Ynt: Sizce ne kadar vermeliyim? Az envel yani 24 Ekim 2011 tarihinde saat 20:00 civarlarında İZ TV de bir programda bir gazeteci (Ekranda adını yazarken altında polis muhabiri yazıyordu) elinde bir telsizle araç içinde polis telsizini dinliyordu, hatta bütün günümüz polis, itfaiye ve...
  3. forester

FEROZA-Jant-Lastik

Ynt: FEROZA-Jant-Lastik İsmail Bey, Maşallahı var senin vapurun, bu arada sepet yeni galiba.

4. forester

FEROZA-Jant-Lastik

Ynt: FEROZA-Jant-Lastik Müdürüm, Videodaki vapur Defender, bekledim ardından senin araç çıkacak diye :) Ersan
  5. forester

FEROZA-Jant-Lastik

Ynt: FEROZA-Jant-Lastik Cevdet Bey, Lastiklerini iyi ve bol çamurlu günlerde kullan, çok güzel olmuş Ferozada. Ersan

6. forester

FEROZA-Jant-Lastik

Ynt: FEROZA-Jant-Lastik İsmail ve Cevdet Beyler, Bu pazar yurt dışından misafirim gelme olasılığı var, henüz netleşmedi, bu hafta sonu için söz veremem :( Saygılar Ersan

7. forester

FEROZA-Jant-Lastik

Ynt: FEROZA-Jant-Lastik Müdürüm, Bir haftasonu Bolu, Mudurnu taraflarına gidelim, Cevdet Bey'in Feroza'sıyla Feroza hasretinimizi giderelim derim. Sultanpınar'da ki tepeyi benim GPS olmadan buluruz artık di mi? Ne dersin?
  8. forester

FEROZA-Jant-Lastik

Ynt: FEROZA-Jant-Lastik Güzel araçtı senin Feroza, Federallerde çok yakışmıştı
  9. forester

FEROZA-Jant-Lastik

Ynt: FEROZA-Jant-Lastik İsmail Bey, O çapta tekerle aracın kilometre saatinde gözüken 100 km/saat normalde 110 km/saatte tekabül ediyordur bence. Zaten Feroza için 100 km/saat bence en ideal yüksek sürat. Siz Torsiyon millerinden yükselmişmiydiniz o lastikleri takınca? Yanlış bilmiyorsam...

10. forester

FEROZA-Jant-Lastik

Ynt: FEROZA-Jant-Lastik Cevdet Bey, Selamlar, hayırdır çamurlara dalmaya niyetlisiniz galiba* İsmail Bey'in sattığı Feroza'da Federal'in MT lastikleri vardı, çok güzel duruyordu, bende Ranger'de Federalin MT lerin kullanıyorum, asfaltta sessiz olduğunu düşünüyorum, tavsiye ederim. isterseniz...

11. forester

Zor Şartlarda Ateş Yakma.

Yukarıdaki dealextreme.com web sitesinde satılanın aynısın siyah olanını Almanya'dan 3,5 Euro'ya almıştım, iyi çalışmıyor, tavsiye etmem. Saygılar Ersan
  12. forester

Doğu Karadeniz'de Günübirlik Yürüyüş Rotaları

Ynt: Doğu Karadeniz'de Günübirlik Yürüyüş Rotaları Eğer aracınız 4x4 se, veya binek aracınıza kıyabilirseniz (yolları çok kötü) Ayder'den Yukarı Kavrun ve Avuser Yaylalarına gidebilrseniz, her ikisinde de yürünerek gidilebilecek buzul göller var, Avuser'de ki göle ulaşma süresi daha kısa ve kolay.

13. forester

Ranger Differansiyel Kilidi

Ynt: Ranger Differansiyel Kilidi Yavuz Bey, LSD kilit tabiki ARB'nin ki gibi tam kilit değil, LSD'de tek teker havadayken kilitleme olmuyor, tekerlerden yukarda kalanın azda olsa temas etmesi lazım çalışabilmesi için. Eski aracım Feroza idi ve onda arka tekerlerden birinin yera az temas etmesi...
  14. forester

Ynt: Ranger Differansiyel Kilidi Leon Bey, Aracı 4L ye aldığınız zaman, eğer ön porya kilitlerinizde bir sorun yoksa kilitlenirler, yani ön tekerlerde ön diferansiyelden hareket almaya başlar, bu arda yeşil 4x4 ışığı ve sarı RWF ışığı yanar. Daha sonra 2H ye alldığınızda yeşil 4x4 ışığı söner...
  15. forester

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları Rize Yaylarından bazılarının GPS kayıtları ektedir. Verçenik Yaylası Huser Yaylası Palovit Şelalesi Elevit Yaylası Çiçekli Yayla Aydacur Yaylası [attachment=3] [attachment=2] [attachment=1]

16. forester

İngiltere Vizesi Hakkında?

Ynt: İngiltere Vizesi Hakkında? İngiltere bu işten çok iyi para kazanıyor, 5 yıllık için 1.500 TL ye yakın bir bedeli vize için alıyorlar, eğer 100 TL daha fazla öderseniz vize işlemleri sırasında VIP hizmeti alabilyorsunuz, vize almak için saatlerinizi harcayacağınız web sitesinde VIP...
  17. forester

Ynt: Ranger Differansiyel Kilidi Evet, Türkiye'de ve bazı Avrupa ülkelerinde satılan Ford Ranger'lar Mazda'nın Tayland'a ki fabrikasında üretilmekte, Mazda'nın BT-50 modeliyle aksesuarları dışında pek çok şeyi aynı diye biliyorum. Saygılar Ersan
  18. forester

Ynt: Ranger Differansiyel Kilidi Bildiğim kadarıyla Ford Ranger'in bütün modellerinde arka diferansiyelde sınırlı kaydırmalı kilit (LSD) mevcut, benim Ranger 2004 model de LSD mevcut, tek teker havada kalmadığı sürece çok işe yarıyor. Ranger'i almadan önce kilit araştırmıştım, ARB'nin arka için...

19. forester

Google Earth ve garmin etrex HC veya HCX ile realtime navigasyon yapabilirmiyiz.

Ynt: Google Earth ve garmin etrex HC veya HCX ile realtime navigasyon yapabilirmiyiz. Tarif ettiğinizi ben Garmin Etrex Legend HCX ile yapmıştım, Google Earth'de Araçlardan GPS'i seçiyorsunuz, oradan da "gerçek zamanlı" bölümden Garmin ve yolu otomatik izleyi seçip başlata tıklıyorsunuz, tabii...
  20. forester

FEROZA EL II (1991)

Ynt: FEROZA EL II (1991) Satılmıştır

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz