Arama sonuçlarınız

1. forester

Yalovadan Türkiyenin Kuzeyine Yolculugumuz.

Ynt: Yalovadan Türkiyenin Kuzeyine Yolculugumuz. İsmail Bey, Elinie sağlık, belli çektiğin kareler gibi güzel bir gezi olmuş, eminim LC ile gitmediğine çok pişman olmuşssundur. Böyle güzel bir gezi için darısı başımıza diyorum. Saygılar Ersan

2. forester

CB Telsiz de FM & AM arasındaki fark nedir ?

Ynt: CB Telsiz de FM & AM arasındaki fark nedir ? Şenol Bey, Avrupa'da ki bazı ülkelerde CB telsizler FM de 4 W, AM de 1 W çıkışa sahip. İki hafta önce Almanya'dan aldığım telsizin kullanım kılavuzundaki listeyi ekliyorum, orada görebilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de kullanılan frekans...
  3. forester

Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin.

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. Cemal Bey, Aklımdasınız, ilk kampa çağıracağım sizi. Saygılar Ersan

4. forester

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? İyi günlerde kullanın Feroza'nızı Saygılar Ersan
  5. forester

BOLOFF ile Buluşma ve Boludan dagyolundan ABANTA parkur.

Ynt: BOLOFF ile Buluşma ve Boludan dagyolundan ABANTA parkur. Bu güzel gezide göstermiş oldukları samimi misafirperverlikten dolayı bütün BOLOFF üyelerine çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gündü, sizleri tanımış olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Saygılar Ersan

6. forester

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. Kampımız Kampımızın manzarası

7. forester

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. Dündar Beyin Yayladaki evinin manzarası ve çocukluğunda oynadığı ağaç evi
  8. forester

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. Kahrımızı çeken araçlarımız
  9. forester

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. İsmail Bey sizin profesyonelce çekilmiş fotoğraflardan sonra benimkileri yüklemekte biraz tereddüt ettim bilesin. İzleyenler kusuruma bakmaz umarım. Acelle Yaylasından

10. forester

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Araçta çekiş problemi olmasının pek çok nedeni olabilir, benim Feroza'mında motoru çok iyi durumda ve çekiş problemi yaşamıştım, usta sübap ayarı yaptıktan sonra 2. viteste çıktığım yokuşu 4 viteste çıkar olmuştum. Yedek parça ile ilgili söylenene...

11. forester

Daihatsu Feroza Arazi

Ynt: Daihatsu Feroza Arazi 1996 Model Feroza enjektörlü bir motora sahiptir, benim 1991 model Ferozam var, karbüratörlü LPG ile 30 krs/km, benzin ile 45 krs/km yakıyor. Tabii arazide bu rakkamlar artıyor. Enjektörlüde daha düşüktür diye biliyorum. Arazideki kabiliyeti bana göre beklenenin...
  12. forester

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Sayın Wolfart, Teşekkürler Ersan

13. forester

Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak ..

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. İsmail Bey, Bu pazar ufak bir keşif turuna çıktım, tam İnönü Yaylası tabelasını geçerken aradınız. İnönü yaylasına kadar gitmedim ama yol açılmış, ama hala etrafta meşrubatları soğuk tutmaya yetecek kadar kar var. ;)
  14. forester

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 2004 model 4x4 Ranger'ime yeni sis farları takmak ve içeriden kumanda edebileceğim sviçler koymak istiyorum. Direksiyonun solunda ve sagındaki sviç gruplarının içinde boş olan yerler var, ileride oralara sviçler konsun diye boş bırakıldığını düşünüyordum onları sökene...
  15. forester

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail Bey, Feroza sevdanız, sanırım size bir Feroza aldıracak, onu filika gibi LC'nin askasina takacak aparatı ben yaparım :) Saygılar Ersan

16. forester

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Benim Ranger'e 235/85R16 lastik takmak için yükseltmeyi düşünmüştüm ve yükseltme kiti araştırmıştım, böyle bir kit var, Tayland'da üreticisi 2,5 inçlik kit olduğunu söylüyor, bu linkten görebilirsiniz http://www.zaw4x4liftkit.com/index.php?lay=show&ac=article&Id=539185938...
  17. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. Yükseltelim, o gün yarım saat yattık altında, boşa yatmış olmayalım bari
  18. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. Feroza'yı sattım, o yüzden artık resmini koymayayım dedim, pençe hangi canlıya ait bilmiyorum, sanırım Jack Wolfskin'in logosu hoşuma gitmişti Feroza'nın yerine koyayım dedim.

19. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. Uğraşalımda, yok ki bir eksiği.
  20. forester

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. Bende bu hafta sonu tavana sepetle öne arkaya tampon yapayım o zaman

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR