Arama sonuçlarınız

1. forester

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Cemal Bey, Teşekkürler, donanımlarıyla ilgili aracı almadan önce bayağı çalıştım, ama bu Feroza kadar kolay olmayacak, ama mümkün olduğunca çok fotograf çekmeye çalışacağım. Zaten Rıdvan Usta'nın orada karşılaşırız diye ümit ediyorum. Saygılar Ersan

2. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Salih Bey, İyi dilekleriniz için teşekkürler, Feroza'yı satmayı düşünüyorum içim sızlayarak, şu aralar yurtdışından misafirlerim var, onlar gidince ilan vereceğim. Saygılarımla Ersan
  3. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail Bey, Daha çok geleceğim Değirmendere'ye bundan sonra gelmeden seni arayacağım, daha çok keşfedilecek gizli yaylalar var orada :) Saygılar Ersan

4. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail Bey, Bire bir aynısı, benim fotograf çekmeme gerek kalmadı, sadece kilometre ve devir göstergesi siyah renk.
  5. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail Beyciğim, Yok o araç değil, o 2006 modeldi, ben hep beyaz istiyordum o gri renkteydi, onu görmüş beğenmiştim, tam bir saat sonra almak için aradım, sahibi "sattım şu an bankaya parasını yatırıyorum" dedi. bu 2004 model, 201.000 km de, motoru çok iyi...

6. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Teşekkürler İsmail Bey, Daha 6 gün oldu alalı, ama çok işi var ve Feroza kadar kolay olmayacak gibi, birazda işlerim yoğun, bu ay pek bişey yapamayacağım sanırım. İlk iş yükseltmek, sonra MT lastikler, öne arkaya tampon ve öne vinç, vs vs. Sanırım Hazirana...

7. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Halef Selef
  8. forester

Ranger Yakıt Tüketimi?

Ynt: Ranger Yakıt Tüketimi? 6 gün önce aldığım Ranger'in yakıt tüketimini ölçtüm. 6 günde dizel'e 2 kere zam geldi. Şehir içi kullanımda 330,7 km de 34,63 Litre yakıt tükettim ve 125 TL ödedim, 100 km de 10,47 litre yakıt tüketimi ve kilometrede 0,38 TL yakıt maliyeti çıktı Şehir dışı...
  9. forester

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım 1-Erhan Akyıldız (erhanranger) 2004 xlt 2-Taylan Seden (ytseden) 2004 model 4x4 xlt 3-Aquadigio / FORD RANGER Thunder 4x4 (2008) 4-mahmut pehlivanlar rager 2003 warn 8000 vinç all band telsiz 5-Cengiz Kemal Şahin 2004 Model Ranger 4X4...

10. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Eski modellerde karbüratörlü, daha sonraki modellerde ise enjektörlü motor var. Enjektörlü 5 HP daha fazla güç üretiyor diye biliyorum, Bence her iki motorda Feroza'ya yetiyor. Eski modellerdeki porya kilitleri manuel, yeni modellerde otomatik. Benim şahsi...

11. forester

Tek Kat Çadırı Çift Kata Dönüştürmek?

Ynt: Tek Kat Çadırı Çift Kata Dönüştürmek? İki katmanlı çadırların içte kalan katmanının kuması üsttekinden çok farklı, pamuklu kumaş gibi ve çok geçirgen, yada benim şimdiye kadar gördüklerim öyle. Sizin mevcut çadırın kumaşı ise geçirgenliği azdır, böyle oluncada siz gene soğuk havalarda...
  12. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Cevdet Bey, Yanlış hatırlamıyorsam, sizin Feroza'da hidrolik direksiyon yoktu, size bayağı bir kas yaptırmıştır, yol bittiğindeki dönüşler, aracın kısalığı daracık yollarda geri dönmeyi kolaylaştırıyor ama unutmamak lazım ki, geri vitesleride var Saygılar Ersan

13. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Ben beyazı tercih ederim
  14. forester

Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular Ali Bey, Geçmiş olsun, servisinin getirtmesi güzel bir şey, ben 2 sene önce ana servisle konuşmuştum, motor üst kapağı için, 225 TL fiyat vermişlerdi, stoğumuzda bitmiş ama 3 haftada getirtiriz demişti, bir çıkmacıda iki yeri kaynaklısına 250 TL...
  15. forester

yedek parca

Ynt: yedek parca Gürsel Bey, Eğim ölçer bulmak sadece Feroza'da değil, diğer araçlarda da zor gibi, tek bir tane ve bedeli (nakliye dahil) 200 $ geçmemek kaydıyla ebay ve benzeri sitelerden eğim ölçer bulursanız getirtebilirsiniz, gümrükle ilgili sorununuz olmaz. Saygılar Ersan

16. forester

yedek parca

Ynt: yedek parca Gürsel Bey, İyi günler, benim arabadaki eğim ölçerde bozuktu, ben servise yenisini sormadım, oraya uygun ölçüde metal bir parçayı lazerde kestirtip, Ölçüsan marka üç adet hararet, voltaj ve şarj ölçer gösterge koydum. Araçta vinç olduğundan şarj durumunu gösteren gösterge...
  17. forester

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular Rıza Usta'nın cebini bilmiyorum mağlesef, yarın bir oto camcısını uğrayıp soracağım sizin için, Bende Kemal Bey gibi yapılabileceğini düşünüyorum. Saygılar Ersan
  18. forester

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular Ali Bey, Tezerler'den Rıza Ustayı bir arayın, telefonu 212 276 99 40, merkez servisin stoklarını görebiliyor, bazı servisler Feroza'yı bilmiyor bile, Rıza Usta benim pek çok parça sorunumu çok kolay halleti. Saygılar Ersan

19. forester

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular Ali Bey, Daihatsu'nun ana merkezini arayıp sordunuzmu? 2 sene önce gitmiştim, her türlü parçayı stokluyoruz, stokta olmayanıda 25 günde getiriyoruz demişlerdi. Saygılar Ersan
  20. forester

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

İsmail Bey, Aslında bu haftasonuna tam bir aktivite planlıyordum ki, pazar günü benim kızın okulda gösterisi varmış. İlk fırsatta alo deyip geleceğim oralara, bu arada izliyorum senin arabayı, dehşet birşey olmuş. Ersan

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

Geri