Arama sonuçlarınız

1. GezenGen

Subaranun motor sıkıntısı

Ynt: Subaranun motor sıkıntısı LPG'nin nereden alındığı, 1-2 sene içinde kaç bin km yapıldığı gibi faktörlerde önemli ama durumu kötü görünüyor gerçekten.

2. GezenGen

Yeşil test soketi

Ynt: Yeşil test soketi Yollarımız ayrıldı DII TD5'e geçince :)
  3. GezenGen

Yeşil test soketi

Ynt: Yeşil test soketi Araba bende olsa denerdim kesinlikle ;)

4. GezenGen

Yeşil test soketi

Ynt: Yeşil test soketi Ben hiç denememiştim. Değişik bir özellikmiş.
  5. GezenGen

GMC sierra stop ediyor

Ynt: GMC sierra stop ediyor Sorularınızı doğru yere açarsanız daha net cevaplar elde edersiniz. Ayrıca foruma yeni gelmişsiniz - hoş gelmişsiniz- ancak kendinizi bile tanıtmadan direk soru sormuşsunuz.

6. GezenGen

TD5 otomatik vites dip gaz sorunu

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Evet, aynen öyle ;)

7. GezenGen

Subaru için servis tavsiyesi.

Ynt: Subaru için servis tavsiyesi. sizde LPG var mı/eski aracınızda var mıydı?
  8. GezenGen

TD5 otomatik vites dip gaz sorunu

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Sorun MAF sensöründen kaynaklanıyormuş, yurtdışı sitelerinden okuyarak sorunu çözdüm. Başına gelen biri olursa ilk önce bu sensörü değiştirsin derim.
  9. GezenGen

Ynt: Subaru için servis tavsiyesi. Çok iyi yapmışsınız, LPG'den uzak durmak Boxer motor için çok yerinde. Aracınız otomatik mi manuel mi?

10. GezenGen

Ynt: Subaru için servis tavsiyesi. Araçta LPG var mı? Jaspa'ya aracımı ben de götürüyordum, daha önceki postlarımda olumlu görüşlerimi yazmıştım. Aramıza hoşgeldiniz.

11. GezenGen

Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi

Ynt: Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi Turbo olanlar daha çok tutuluyor performans ve donanım açısından, turbosuz olanlara göre biraz daha fazla yakıyor ama hakkını da veriyor.
  12. GezenGen

forester maceram bitti.genel değerlendirmem

Ynt: forester maceram bitti.genel değerlendirmem @rnk, öncelikle çok geçmiş olsun. Yazdıklarına katılıyorum. LPG Forester için hiç iyi bir seçim olmuyor ne yazıkki. Aracın kaza anında durumu nasıldı, yeterli koruma sağladı mı? Yeni araç olarak ne düşünüyorsun?

13. GezenGen

Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi

Ynt: Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi Bildiğim kadarıyla 2009 yılından itibaren ESP yeni kasalarda standart.
  14. GezenGen

Yeni Bir Forester...

Ynt: Yeni Bir Forester... Makyajlı kasa ile bir eski kasa arasında beygir gücü farkı ve yapı farkı var ama ikisi de boxer motor olduğundan ikisininde de subap ayarı gerekiyor zamanla ve masrafları yakın. Bir de 2002 kasa bambaşka bir kasa, 2003-2005 kasa olacak doğrusu. Servis bakımlı bir araç...
  15. GezenGen

Yeni Bir Forester...

Ynt: Yeni Bir Forester... Uzun araştırmalar sonucunda teleflex taktırdım aracıma. İlk başlarda - montajdaki hataları saymazsak- çok memnundum fakat zaman içerisinde sorunlar çıkmaya başladı (bunlar da forumda mevcut). Bu benzin fiyatlarıyla ya hergün kullanmayacaksınız, yada LPG taktırıp...

16. GezenGen

Yeni Bir Forester...

Ynt: Yeni Bir Forester... Aramıza hoşgeldiniz. Forumda bu konuda gerçekten çok bilgi bulunmakta. Olanlar haricinde daha spesifik bir sorunuz olursa seve seve yanıtlarız. Her araç gibi az km'de ve bakımlı olması önemli. Hiç LPG takılmamış olup LPG'siz kullanırsanız daha iyi olur. Hayırlısı olsun...
  17. GezenGen

2. el satış önerileriniz.

Ynt: 2. el satış önerileriniz. Forester alırken tok satıcı olmak gerekiyor ve daha sabırlı olup anlayan bir alıcı beklemek gerekiyor sanırım. Ancak o zaman normal fiyatına satılabilir. Alırken şans eseri çok ucuza alırsanız satışta kayıp daha az olur. Yetkili servis sıkıntısı nedeniyle...
  18. GezenGen

discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen

Ynt: discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen Hüseyin usta çok iyi bir usta, Land doktoru da denebilir hatta. Bu arada ben arka körükleri iptal ettirdiğimde yükseltme yapmadım, sadece orjinal yükseklik verecek kit ile arkaları değiştirdim, 5 ay kadar önce yaptırdım ve maaliyeti 600-700 TL...

19. GezenGen

subaru ımpreza sportwagon nasıl bir araçtı 2007 model tavsiye edermisiniz

Ynt: subaru ımpreza sportwagon nasıl bir araçtı 2007 model tavsiye edermisiniz NKNTR'nin dediklerine katılıyorum. Subaru'lara LPG çok uyumlu olmuyor maalesef. Ayrıca bu araçtaki 4x4 offroad için kesinlikle değil, esas amacı yol tutuşu ve karlı/bozuk yollarda/virajlarda yol tutuşunu ve güvenliği...
  20. GezenGen

discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen

Ynt: discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen Kürşad bey kesinlikle haklı, alır almaz ilk yaptığım iş bu oldu benimde.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR