Arama sonuçlarınız

1. GezenGen

Forester için Kapalı bagaj çantası mı yoksa bagaj sepeti mi?

Ynt: Forester için Kapalı bagaj çantası mı yoksa bagaj sepeti mi? Barlar devamlı kalacaksa araç delinmeden onlar üzerine montaj yapılıp kabloda kapının lastiğinin oradan içeriye alınıyor.

2. GezenGen

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum Hayırlısı olsun güle güle kullanın :)
  3. GezenGen

2006 SUBARU FORESTER ATMOSFERİK 158 BG BİLGİ

Ynt: 2006 SUBARU FORESTER ATMOSFERİK 158 BG BİLGİ Bence de yeni kasa...

4. GezenGen

Forester için Lastik Yardım..

Valla şuanda tavsiye edebileceğim tek şey, lastiği ucuz bulursanız yılına dikkat etmeniz. Raf ömrünü tamamlamak üzere olanları çok daha ucuza veriyorlar çünkü.
  5. GezenGen

Ynt: Forester için Kapalı bagaj çantası mı yoksa bagaj sepeti mi? Portbagajlara yakından baktınız mı? Plastik kalitesi vs. açısından çok iyi değiller. Ayrıca kilitleri çok çabuk açılabiliyor. Bir sağlam zincir/kilit alıp stepne bagaj demirine de bağlanabilir. Ama açıkta oluyor tabi. Bir de...

6. GezenGen

Forester için Lastik Yardım..

Ben yine aynılarından almıştım, özellikle sıcaklarda çok ötüyor bu lastikler ama yüksek hızlara çok dayanıklı. Hız indeksine dikkat ederek alın derim. 205-75-15 michelin kullanıyordum kış için, onlarla çamurda da daha iyi gidiyordum.

7. GezenGen

Ynt: Forester için Kapalı bagaj çantası mı yoksa bagaj sepeti mi? kapalı çantaların çoğu çarpışma testlerinden geçemiyorlar. Sağlam olanlar ise pahalı bulunduğu için tercih edilmiyor. Thule'nin veya Mont blanc markasını tavsiye ederim. İleride ekstra far koyduracaksınız sepetler daha iyi...
  8. GezenGen

2006 SUBARU FORESTER ATMOSFERİK 158 BG BİLGİ

Ynt: 2006 SUBARU FORESTER ATMOSFERİK 158 BG BİLGİ Araç 156 HP diye biliyorum. Eski atmosferik 125 HP idi ve gerçekten büyük ilerleme var motorlar arasında. Fakat turbonun sağladığı düşük devirdeki tork yok haliyle. Alınabilir bir araç. Limited versiyonda koltuk ısırma ve cam silecekler için...
  9. GezenGen

2005 Forester soru

Ynt: 2005 Forester soru Hayırlısı olur inşallah :)

10. GezenGen

2005 Forester soru

Ynt: 2005 Forester soru Dediğiniz konularda olmaz ama airbaglerin bile değişmesi gerekir. Ayrıca yeni tip direksiyonda kumanda düğmeleri farklı yerde olabiliyor bazı modellerinde. O da önemli. Bence sadece görünüş açısından değiştirip o kadar masraf yapmaya değmez. Kaldı ki bunu yapabilecek bir...

11. GezenGen

Subaru Forester

Bunu ikinci el ilanlar bölümüne yazsan daha uygun olur.
  12. GezenGen

LPG de kalite farklılığı varmı?

Ynt: LPG de kalite farklılığı varmı? Göstergenin kendisi veya şamandıra bozulmuştur.

13. GezenGen

cruise control

Ynt: cruise control Aramıza hoşgeldiniz. Forester'da hız sabitleme mevcut. Limitli hız mevcut değil. Yani 100 km hız limiti belirleyip o hıza kadar istediğiniz hızda gidip sonra belirlenen hıza geldiği zaman gaz kesme olayı yok. Ancak el gazı mevcut, gaza basmasanız bile kontrol kolundan...
  14. GezenGen

Subaru Forester

Hayırlısı olsun ;) Seneler önce KYB Excel- G'nin uygun olacağını konuşmuştuk, fiyatları da iyi gelmişti, şuan da uygun mu bilemiyorum ama o zamanlar kimse taktırma aşamasına gelmemişti.
  15. GezenGen

forester maceram bitti.genel değerlendirmem

Ynt: forester maceram bitti.genel değerlendirmem Bu araca alternatif gerçekten zor. Yeni Forester ben de çok düşündüm fakat dizel ve otomatik olmasını istedim, çünkü LPG ile kullanmak istemiyordum artık. O nedenle Forester ile yollarımız ayrıldı şuan için.

16. GezenGen

Discovery II TD5 Yardım

Ynt: Discovery II TD5 Yardım Bu konunun cevabı forumda mevcut. Discovery başlığı altına da bakarsanız tüm cevaplara ulaşırsınız.
  17. GezenGen

2003 forester ön tampon ve sol dikiz aynası lazım.

Ynt: 2003 forester ön tampon ve sol dikiz aynası lazım. Geçmiş olsun. Umarım çok hasar yoktur.
  18. GezenGen

TD5 otomatik vites dip gaz sorunu

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Ebay'de ucuzları var evet ama orjinalleri ve orjinale çok yakın OEMleri de mevcut. Orjinallerinin fiyatları bile çok uygun buraya göre.

19. GezenGen

TD5 otomatik vites dip gaz sorunu

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Ben ebay'den ısmarladım, 1 haftadan kısa sürede geldi. Kendim taktım, fiyatı da gayet uygundu. Fişi çekmek sadece deneme amaçlı olabilir, aksi halde çok yakıt tüketir ve yurtdışı forumlarda detaylı kullanmama nedenleri de yazıyordu. Bahsettiğiniz sorun %99...
  20. GezenGen

Acil Yardıma İhtiyacım Var. LR Disco 2 Arka Süspansiyon Sorunu

Ynt: Acil Yardıma İhtiyacım Var. LR Disco 2 Arka Süspansiyon Sorunu Eğer bu sorunla uğraşmak istemezseniz normal sisteme de çevirebilirsiniz. Daha hissedilir oluyor arkada oturanlar için ama kafanız rahat olur.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.