Arama sonuçlarınız

1. ddilek

Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010)

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010) Ağacın kökleri tablo gibiydi...

2. ddilek

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010) Veee mola verilen şelalenin olduğu keyif yeri...İster bir köşe bulup güneşe karşı oturun ,ister soğuk suda şelalenin altına girin...
  3. ddilek

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010) kayalar sular derken ilerliyosunuz...

4. ddilek

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010) Bir süre sonra suların içine iyice giriyorsunuz...Biz son anda bir kararla gittiğimiz için sırt çantası almadan gittik, biraz hareket zorluğu yaşatıyor,özellikle çekimlerde...Ama kolay bir parkur.Küçük bebekleriyle gelen bile vardı.Tabii onlara kaya...
  5. ddilek

Bu yaz Ağustos ayında Edremit Körfezi civarında bir gezimiz oldu. Dağ bayır,şelale derken suyun olduğu heryere gitmeye çalıştık.Bunlardan birisi de Altınoluk'un içindeki Şahinderesi Kanyonu.Bunaltan sıcak saatlerde soğuk sular harikaydı.Girişte bir ücret ödüyorsunuz ve keyifli bir yürüyüş başlıyor.

6. ddilek

Sadağ Kanyonu (10 Haziran 2007)

Ynt: Sadağ Kanyonu (10 Haziran 2007) Paylaşımınız için teşekkürler.Ne güzel bir yermiş....Bursa civarını bu sene kısa aralıklarla gezmeye çalışıyorum.Lebiderya bir şehir ama İstanbul Bursa arası ,iş güç derken anca oluyor.Siz yazın gitmişsiniz.Kışın gitmeye çalışsak sıcak sular iyi de ulaşım...

7. ddilek

Çilingoz

Ynt: Çilingoz Ne güzel bir yermiş,paylaşımınız için teşekkürler.Görüntülerden sanki biraz Kerpe kayalıklarını mı andırıyor diye düşündüm????
  8. ddilek

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Doğayı ve gezmeyi seven arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzz :)
  9. ddilek

Gideros Koyu

Ynt: Gideros Koyu Aynen Batı Karadeniz turuna tam zamanında oldu...

10. ddilek

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiiiniiizz...Bu sitede paylaşımlara doyulmuyor.

11. ddilek

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu müthiş :) harikasınız ya :D iyiy gezmeler...
  12. ddilek

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bağımlılık yapan bu sitenin artık misafir olarak takipçisi değil bağımlısı olarak hoşgeldiniz... :) :)

13. ddilek

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu üstelik kullanıcı değil satıcı haa... :D :D :D bu da suç valla...
  14. ddilek

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.... :) :) :)
  15. ddilek

Güver Kanyonu-Antalya

Ynt: Güver Kanyonu-Antalya Bu yaz Edremit körfezi civarındaydım ,biz de sıcak saatleri kanyon ,şelale gibi soğuk sularda atlattık.Sıcakta iyi oluyor. Bir ara onları da yüklememe lazım.Üzerinden zaman geçince fırsat yaratılamıyor nedense... tekrar güzel kareler için teşekkürler...

16. ddilek

21 Kasım Haftasonu Büyükada kaçamağı

Ynt: 21 Kasım Haftasonu Büyükada kaçamağı Yeni paylaşımlara.... :) :)
  17. ddilek

Ynt: 21 Kasım Haftasonu Büyükada kaçamağı Arife günü oğlum da Ukraynaya gitti,kendi makinesinin şarjını unutmuş,benimkini alıp gitti.bu durumda az şarjı olan makine de ben de kaldı.Yoksa ben tedbirliyimdir. :)Yine gider yine çekeriz ,arayı uzatmamak lazım uzak yer değil nasıl olsa.Ama insan da...
  18. ddilek

Ynt: 21 Kasım Haftasonu Büyükada kaçamağı Esra Hanım ben de girerken dikkat etmemiştim ,o yüzden de tereddüt ettim,çekmiyordum ama çekenleri görünce birkaç kare çektim.Çıkışta dış mekanı çekerken farkettim yasakmış .ama...

19. ddilek

Ynt: 21 Kasım Haftasonu Büyükada kaçamağı Rica ederim,Antepe İstanbul hatırası... :)
  20. ddilek

Cehennem Kanyonu

Ynt: Cehennem Kanyonu ben de ben de :D :D çizimler harika...ellerinize sağlık... Kanyon geçişine de söylenecek söz yok...suyunuz bol olsun..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR