Arama sonuçlarınız

1. ddilek

21 Kasım Haftasonu Büyükada kaçamağı

Ynt: 21 Kasım Haftasonu Büyükada kaçamağı Devam...Biz yürüyoruz...

2. ddilek

21 Kasım Haftasonu Büyükada kaçamağı

Bayram bitti,hiçbir yere kaçamayınca haftanın son günü ne zamandır gitmedik bir Büyükada yapalım dedik. Kahvaltıdan kalkınca oğlum dersaneye biz Bostancı iskeleye yollandık.Son anda 09:45 vapuruna yetişince ver elini Büyükada. İnince yorulmadan doğru Aya Yorgiye çıkalım dedik. İskeleden çıkış...
  3. ddilek

Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010)

Ynt: Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010) inşallah ,teşekkür ederim...

4. ddilek

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km kesinlikle.. :)
  5. ddilek

Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide FOTOLA HARİKA,BU YAZKİ PROGRAMDA GEÇERKEN 1 GÜNÜMÜ AYIRMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA GALİBA BENİM HESAPLAR ŞAŞACAK GÖZÜKÜYOR. :)

6. ddilek

Amasya Boraboy gölü

Ynt: Amasya Boraboy gölü Haklısınız ,genelde uzaktaki yerler bilinir , dibimizdeki yerleri ya bilmeyiz ya da erteleriz hep... Bu arada bu sabah ifadelerini aldım... :D :D

7. ddilek

Doğu Anadolu Gezimizden (Temmuz 2009)

Ynt: Doğu Anadolu Gezimizden (Temmuz 2009) Şenol Bey sayenizde gezmiş gibi olduk valla,emeğinize sağlık.Baran beyin dediği gibi bu fotolar harika kartpostal koleksiyonu olarak saklamalık...
  8. ddilek

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Tabii bizim araba da binek böyle olunca bazı yerler zorlar diye düşündüm ,bakalım yaza kadar belki arabayı değiştirebilirsek, kismet işte...
  9. ddilek

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Planda 2 hafta kadar bir süre var.1 haftasını doğuKaradeniz ,diğer 1 haftada batı ve orta karadeniz gibi.Daha önce gittim ama klasik bir turdu.Bu sefer ailece daha önce gidemediğim yerleri şöyle özgürce dağı ,bayırı , yaylası biraz kamplı bir...

10. ddilek

mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum keyfinize sağlık ,buralar birgün bize de kısmet olur inşallah...

11. ddilek

Hafta sonu İstanbul çevresi Kulakçayırı gezisi

Ynt: Hafta sonu İstanbul çevresi Kulakçayırı gezisi of offf yani afiyet olsun :D :D yediğiniz içtiğiniz sizin olsun sadece gezip gördüklerinizi anlatın denilemez yani.fotolar harika ellerinize sağlık...
  12. ddilek

Amasya Boraboy gölü

Ynt: Amasya Boraboy gölü Amasyalı arkadaşlar hep davet ediyorlar ama Borabay gölü ve sarıçiçekten bahsetmemişlerdi,bu harika fotoğraflardan sonra ifadelerini almak farz oldu artık.

13. ddilek

Gideros Koyu

Ynt: Gideros Koyu Çok güzel bir yer.İsmini duymuştum ama fotoğraflardan sonra mutlaka görmek istiyorum artık.ellerinize sağlık...
  14. ddilek

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Aydın Bey ,bu güzel rotaya binek araçla başlasam da belli bir yerden araç kiralasam bana sorun olur mu.Çünkü İstanbuldan oraya gelene kadar da 1 haftalık bir program ayarlamaya çalışıyorum,biraz batı karadeniz yenice,valla kanyonu civarı,Sinop...
  15. ddilek

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar bu keyifli siteye hoşgeldiniz. :) :) :) :)Dikkat edin bağımlılık yapıyor...

16. ddilek

Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010)

Ynt: Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010) Son kareler doğru havaalanı...Başka bir sefere kadar hoşçakal güneydoğu diyoruz...
  17. ddilek

Ynt: Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010) Ve son gecemiz Sahanda son yemek ve ayrılık vakti geliyor....
  18. ddilek

Ynt: Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010)

19. ddilek

Ynt: Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010) Parfüm şişeleri...
  20. ddilek

Ynt: Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010) Çengelli iğneler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR