Arama sonuçlarınız

1. mrdnmz

20 Yasındayım, Tek Basıma Kamp Yapmayı Planlıyorum!?

Likya yolunu 1 kerede bitirebilirsin. Hem yolda yalnız olmazsın hem de hayal edemeyeceğin güzellikler görürsün. Ancak aşırı sıcaklara hazır olmalısın. 508km lik bir yoldur. Yol üzerinde bir iki nokta dışında su proniblemi yok. Mis gibi dağ suyunu içe içe yürürsün. Fethiye den Geyikbayırı na...

2. mrdnmz

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Kapalı yazmıyor ise ve siz kapatırsanız da sıkıntı güzel yurdumda ama çözüm basit tabi açar muayeneye gider dönünce kapatırsınız. Böyle mevzuata böyle çözüm ✌ Takipteyiz bizde. Başarılar. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. mrdnmz

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Ruhsata dikkat etmenizde fayda var. Tente yi iptal ettirmeniz projeye kadar uzayan bir sürece dönüşebilir. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. mrdnmz

Serifender Bizon

O askerlerin bir de kıyafetleri olur ama daha göremedik SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mrdnmz

Serifender Bizon

Alışkanlık yapmasın bu yatışlar ☺☺ SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. mrdnmz

Yeni Aracim Tata Xenon 4x4

Manavgat'ta 15 é var Defender aklında olsun SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. mrdnmz

Hayırlısı olsun. Ya da geçmiş olsun mu demeli bilemedim. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. mrdnmz

Sahibinden Satılık Temiz Kullanılmış 1987 Model Orjinal Ingiliz Defender

Yenisini bekliyoruz :) SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mrdnmz

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Tabi. Artık başka 4 çekerler çok zor...

10. mrdnmz

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Aracımız satılmıştır. Bir süre mola veriyoruz.

11. mrdnmz

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Eylül den beri neler yaptın? Hiç yazmamışsın :) SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. mrdnmz

Sahibinden Satılık Temiz Kullanılmış 1987 Model Orjinal Ingiliz Defender

Güncel... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. mrdnmz

Uzunca bir süre yatan bir araç olduğunu unutmamak lazım. Yine de iyi gidiyorsun... bizi de haberdar et ☺ SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. mrdnmz

Nedir Son durumlar? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mrdnmz

Abs bir alışkanlık ancak çok işe yarayan bir özellik aynı zamanda. Defender kullanan biri olarak abs olsa nolur olmasa nolur SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. mrdnmz

Hususî amaçlı kullanılan bulunabilirse gerçekten kullanışlı bir araç. Fakat motoru çok hassas yani kaliteli mazot kullanmak lazım sürekli. Onun dışında işletim maliyeti gerçekten düşük ve parça sorunu yok. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. mrdnmz

Land Rover Defender Pickup Projesi

Takip SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. mrdnmz

Bugün 2 tane Xenon denedik. İkiside 100000km de 2011 modeli. Biraz hırpalanmışlar. Belli ki çok hırpalanmaya gelmiyor. Hususî kullanılmış bulursam onu da deneyeceğim. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. mrdnmz

1 haftada hangi araç satılıyor ki. Ben de boş durmadı İsotlar ı aradım. Buyrun bekleriz dediler. Bir gidelim görüşelim bakalım... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. mrdnmz

Bu arada satılık gibi gördüm hayırdır? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR