Arama sonuçlarınız

1. mrdnmz

Defender Karbüratör Benzinde Gaz Kesince Stop Etme Problemi Yardım

10.5 lt SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. mrdnmz

2.5 benzin den Tdi à geçiş yapmıştım. Fakat bilmek güzeldir. V8 é de sanırım aynı uygulama Sıkıntı yaratmayacaktır. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. mrdnmz

3.5 V8 için tavsiyeler nedir bu durum için? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. mrdnmz

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

Ahahha. Görücez bakalım Kasım da.. çöp bulamazsın ardımızda... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mrdnmz

Overland Ekibi Ve Izlenimler

Sağ ön aks rulmanı değişiyor. Bu teknik detay 3 saatlik bir gecikmeye sebep oldu fakat hiç kimse ama hiç kimse bir sorun emaresi göstermedi. Hedef olarak "Sagalassos" u belirledik. ve yol üstünden Eğirdir Gölü kenarında kısa bir öğle molası verdik. Son olarak Sagalassos ta gruptan...

6. mrdnmz

Bu Paul... Hem takım lideri hem de iyi bir mekaniker... Ancak ne hikmetse Toyota kullanıyordu... Bu da Paul'ün LC80 inin kokpiti... Ekipmanlar süper... Bu da Nigel...

7. mrdnmz

yukarıdaki araç benim çalışma odamdan daha derli toplu idi. Fakat bu adamlar dünyayı geziyorlar...
  8. mrdnmz

sonradan öğreniyoruz bu yolun devamında baraj çalışması varmış. Tüm bu alet edevat ı da açıklıyor tabi bu durum. Buyrun nerelere gitmişler... Stickerlara dikkat... devamında da araç ve hazırlıklarını görsellemeye çalıştım.
  9. mrdnmz

Onlar da hava kararınca kamp attıkları için açıkçası bulundukları mekan inşaat ekipmanlarının yanı olduğundan pek rahat değildi.

10. mrdnmz

Hep merak etmişimdir bu internette görüp bazen örnek bazen de ilham aldığımız araçları yakından görmeyi, inlemeyi ve sahipleri ile görüşüp fikir alış verişinde bulunmayı. En sonunda davetli olarak katıldığımız bir organizasyon ile tüm bu konuları kısa bir zaman diliminde de olsa giderdik. En...

11. mrdnmz

Norveç'te Kuzey Işıkları Ve Doğa Gezisi Hak. Soru

Burada fazlasıyla detay var. Arctic Adventure Tours - Day Tours (Tromso, Norway): Address, Phone Number, Attraction Reviews - TripAdvisor Yine burada da aradığınızdan fazlası mevcut. Northern Lights Norway: Tours-Cruises-Short holiday breaks | Fjord Travel Norway Bende planlıyorum kısmetse...
  12. mrdnmz

110 2.5 Benzin & Lpg + Hidrolik Direksiyon

İşte o problemler olmayanlar da biraz daha fazla ediyor... Kısmet... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. mrdnmz

Kaporta en masraflı yeridir. Boyası değil ama parçaları para eder. Yağ kaçakları için aklıma "yağ kaçırmıyorsa bitmiştir" sözü geldi. Burada oranı önemli tabi. Hayırlısı... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. mrdnmz

Bu muydu araç? 234794032 SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mrdnmz

Hangi araç ve neden Size gelmediğini de paylaşırsanız referans olabilir. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. mrdnmz

Defender camper projem

takip...
  17. mrdnmz

Defender 110 Westfalia Tavan

takip...
  18. mrdnmz

200tdi Overland Aracı...

güncel

19. mrdnmz

Benzinliden dizel é geçmiş biri olarak diyebileceğim Offroad ve ağır arazi koşullarında aradaki iki fark var 1 su geçişlerinde ki elektrik problemi. 2 tork farkı Bunun dışında bir fark ı yok... Düz dizel ve 4 silindir benzin için geçerli tabi bu yazdıklarım. Onun dışında benzin çok çok...
  20. mrdnmz

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Selamlar. Eylül ayın da aynı yolu takip ederek Murmansk à kadar çıkmayı planlıyorum... gümrük kapısı ve moskova ya kadar olan yol hakkında daha detaylı bilgi paylaşabilir misin? Teşekkürler SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,036
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz fidan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR