Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız
Annem Avignonun rüzgarlı havası ve Alplerin soğuğuna dayanamadı. Hipertansiyonuda olunca baş dönme ve bulantısını her ne kadar rakım yüksekliği ve rüzgara bağlasakta yinede hastaneye götürdük. Şükürki önemli birşeyi yokmuş. Havayı Iseo gölünde yağmurlu...
Yarın Pireneler bölgesine geçeceğiz .Orada göl kenarında le Roustau adlı bir kamping bulduk.Yerleri de varmış .Hava çok sıcak .Akşamüstü Avignon'u gezeceğiz .Kamping dört yıldızlı ama Ren nehrinin iki kolu arasında adacık gibi bir yerde .Akşam ancak iphone 'un...
Güzellikler bitmiyor .gelirseniz lavanta balıda alın.Bu sabah denedik çok güzeldi.Enes içinde lavanta tohumu ve fideleri aldık
:)
Dün Saault ve Gördes arası köy yolları çok güzeldi .Bir ülkeyi köyü kasabası ile gezmek bence bu .Bu şeklini daha çok seviyorum seyehatin .Büyük şehirlerde görülmeli ama gerçek ülke bence küçük yerlerde gizli .
Rotanız nasıl? Biz4 temmuzda orada olacağız inşallah. Siz bu taraflara gelin .ay sonunda da Garda yakınında lgo de Iseo'da olacağız.siz gelin
Saint Remy'de gezdiğimiz müze yöre gelenek ve yaşayışı ile ilgili idihttp://www.avignon-et-provence.com/museums/alpilles-museum/#.UcVBNGQayc0
http://en.wikipedia.org/wiki/Saint-Paul_Asylum,_Saint-R%C3%A9my_(Van_Gogh_series)
Saint Remy'deki bu hastanede iken çizdiği resimlerinden bazıları bahçenin köşelerine yerleştirilmiş
Hüseyin abicim çok teşekkür ediyoruz ..
Bugün Van Gogh'un tedavi olduğu ve kulağını kestiği müze hastanede idik. Bahçesindeki mini lavanta bahçesinde yakaladığım güzellikler
Sevgili Bülent, Mustafa fotoğrafının çekilmesinden hoşlanmaz. Hatırım için verdiği pozlar ile ancak bu kadar oluyor. Sırfben seviyorum diye katlanması bile hediye bana..
İki arada bir derede yazdığımdan yazım hatalarımınkusuruna bakmayın. Net bağlantım olduğu sürece cevap veririm seve seve.