Arama sonuçlarınız

1. M

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Bende bahsettiğinize benzer bir kitap okumuştum ama kitabın ismini şuan hatırlamıyorum , aborjinlerin yaşamlarıyla ilgiliydi . Çölde hayatta kalabilmeyle ilgili çok önemli bilgiler veriyordu . Bulursam ismini paylaşırım , kafam duruyor bazen böyle offf ...

2. M

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Çok güzelmiş bu sözler .
  3. M

En Son Hangi Filmi İzledik?

Bu tür filmlerde boğazı düğümleniyor insanın , yutkunamıyor , konuşamıyor . Hayatın gerçekleri sonuçta ama çok ağır geliyor bana .

4. M

Ciğer Yiyebileceğiniz En İyi Adresler

Ynt: Ciğer Yiyebileceğiniz En İyi Adresler Ciğerci Apo var birde ...
  5. M

Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları Kitaplardan okuyarak ya da belgesel izleyerek eğitmiştim ben köpeğimi . Şu bildiğimiz klasik yat kalk getir götür , bu tür şeyler öğretmiştim , dışarı çık dediğimde koltuğun altına saklanırdı :) bir tek ona alıştıramadım . Mesela saldırı...

6. M

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları Kendi köpeğimi eğitmiştim , ama bana geldiğinde daha bebişti , çok küçüktü , gözünü açtı beni gördü diyebilirim . Maraş'tan bir polis merkezinden gelmişti ; polis köpeğiydi ve safkan alman kurduydu . Yemek verdikten sonra gider önünden...

7. M

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları Kangallara bayılıyorum çok akıllılar , ürkütücüler biraz , yemeklerini yerken de fazla yaklaşmamanızı öneririm . Bir de arkadaşımın köpeği vardı , kangal - alman çoban köpeği kırması , hayatımda bu kadar çılgın bir köpek daha görmedim . O...
  8. M

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa içimdeki doğa - sarıkamış http://www.youtube.com/watch?v=mClx-YmT7eI
  9. M

Ben miiii :) seri katilll ??? ben seri olarak karınca bile öldüremem , yolda yürürken yerlere bakıyorum karınca görürsem zıplaya zıplaya gidiyorum basmamak için .

10. M

Evet seviyorum , izlemekten alamıyorum kendimi . Tek izlemem zaten , kapatırım hemennn .

11. M

Yok o kadar da değil , tamam söylerim ... Gün Batımından Şafağa vardı birde , o bu güne kadar izlediğim en korkunç filmdi :S birkaç filmden oluşuyordu galiba , bir tanesini daha doğrusu bir kısmını tek başıma izlemiştim , uzun süre etkisinden kurtulamadım . Paranormal Activity vardı birde , o...
  12. M

Hatırlamıyorum ismini , dvd'den izledik , ama konusu şöyleydi , vampirlerden oluşan bir grup küçük bir kasabaya saldırıyor ve bütün insanları öldürüyorlar , içlerinden yalnızca küçük bir çocuk kurtuluyor , o çocuk da büyüyor ve intikam almaya çalışıyor .

13. M

Vampirli bir film izledim , daha doğrusu yarıda bıraktım , adını hatırlamıyorum hatırlamak da istemiyorum , kuzenim uyuyakalınca tek başıma izlemek istemedim :) elimle gözlerimi kapatıp sağa sola çarpa çarpa gittim tvnin yanına ve fişini çektim :-\
  14. M

En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :)

Ynt: En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :) Bu 118 reklamlarının hiçbiri aklımda kalmadı , daha iğrenç olmaları gerekiyor . Ama şafak sezerin şu reklamına bayılıyorum : ) http://www.youtube.com/watch?v=svffkfsPoos&playnext=1&list=PL7864604780F65F25
  15. M

Çocukları ve Gençleri Okçuluk Sporuna Heveslendirmek Adına

Ynt: Çocukları ve Gençleri Okçuluk Sporuna Heveslendirmek Adına Üniversitede okçu arkadaşlarımız var , ordan geçerken hep korkuyorum bi taraflardan ok gelecek diye : ) birde Taner abi var özel harekatçı hakkaride , onlar da da ok var , çok ilginç gelmişti : ) son teknoloji silahların yanında...

16. M

Bısıklet Kaskı

Ynt: Bısıklet Kaskı Öncelikle ince davranışınız için teşekkür ederim . Bir süre öncesine kadar aktif olarak bisiklet kullanıyordum , bazı nedenlerden dolayı soğudum ve ara verdim . Son günlerde tekrar heveslendim . Ülkemiz insanları hala tam olarak bisiklet sporuna alışık değiller . Kask takan...
  17. M

Ayıya önlem olmazmış

Ynt: Ayıya önlem olmazmış Bu ayıcık o balı sonuna kadar hakediyor :)
  18. M

Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri

Ynt: Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri İlgi ve saygı bekler tabiki müşteri . Camları silmesinler sadece , sohbete dalmasınlar . Onlara da birşey denmiyor ama çok ağır şartlarda çalışıyorlar .

19. M

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli 1- Elini kornanın üzerinde hazır bekletenler 2- Uzun farlarını açıp arkanızdan ya da karşınızdan gelenler 3- Araç solladığınız sırada arkanıza yanaşıp selektör yapanlar 4- Şerit ihlali yapanlar , özellikle göbeklerde 5- Geçiş önceliğine...
  20. M

Bu Araca Bayıldım

Ynt: Bu Araca Bayıldım Bu araçların balataları nasıl yanmıyor ? sadece bunu merak ediyorum , ve aktarma organları nasıl bu kadar eziyete dayanabiliyor , çok ilginç ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,147
Kayıtlı Üye Sayımız
167,036
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz fidan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.