Arama sonuçlarınız

1. M

Evren (Gezegenlerin Büyüklüğü)

Ynt: Evren (Gezegenlerin Büyüklüğü) Korkutucu

2. M

Kapıdan alınn yunan ad.vizesi hakkında kritik soru

Ynt: Kapıdan alınn yunan ad.vizesi hakkında kritik soru O kapıda verdikleri vize 15 günlük geçici bir vize , sadece adalar için ... Schengen transit vize değil , schengen olsaydı anlaşma dahilindeki diğer avrupa ülkelerine de gidebilirdiniz .
  3. M

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? http://www.youtube.com/watch?v=QlmS4PBc0j0&feature=player_embedded#! Alttaki , bi yemek ısmarlasan da yesek : )

4. M

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları Bende küçükken kedileri pek sevmezdim : ) hayvanların genelini sevmezdim , çok felaket yaramaz bi çocuktum : ) aslında hayvanları sevmemek demeyelim de aşırı sevgi diyelim : ) aşırı sevgime maruz kalırlardı :D
  5. M

Kampçılar İçin Müthiş Bir Ocak - İsveç Ocağı - Nasıl yapılır izleyin....

Ynt: Kampçılar İçin Müthiş Bir Ocak - İsveç Ocağı - Nasıl yapılır izleyin.... Evet : ) en basiti 2-3 tane taşı yan yana dizip ortasına ağaçları dalları koyup yakarız , Türk ocağı : ) Hatta gerek bile kalmayabilir , muhtemelen aracın bagajında mangal vardır : )

6. M

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Bağırabilirim : ) Aşağıdaki , Kadıköy - Beşiktaş seferi yapan vapurdan denize atlayabilir misin : )

7. M

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Kesinlikle evet , 1 torba mı olur 10 torba mı olur bilemiyorum , çöp görürsem alırım hemen , almazsam rahatsız olurum ... Aşağıdaki , hiç su içmeden 40 km yürüyebilir misin ?
  8. M

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Hayırrr duramammm : ) eminim durabilecek olan vardır . Alttaki , 1000 parçalık yapbozu 1 haftada birleştirebilir misin : )
  9. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

Kesinlikle bıçak çok gerekli bir alet , bugün yeni aldığım t-shirt'ün etiketini sökebilmek için dakikalarca bıçak aramak zorunda kaldım :D

10. M

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Tarihi Değiştiren Suikastler - Fatih Bayhan

11. M

Kampçılar İçin Müthiş Bir Ocak - İsveç Ocağı - Nasıl yapılır izleyin....

Ynt: Kampçılar İçin Müthiş Bir Ocak - İsveç Ocağı - Nasıl yapılır izleyin.... Videoyu izleyemedim ama ilk tutuşturma normal ateş yakar gibi çıra ile kuru dallar ile kütüğün tam ortasından yapılıyor . Özelliği ; kütüğü ocak gibi kullanabiliyor olmanız . Yani üzerine tava tencere kap...
  12. M

Fotoğraf Makinesi - Nikon D3100

Ynt: Fotoğraf Makinesi - Nikon D3100 Kimsenin bilgisi yok galiba konuyla ilgili olarak . Bende aldım zaten makinayı :) toplamda 1200 TL'ye mal oldu . Kurcalıyorum şimdilik , çok karmaşık . Türkçe menüsünün olması kurtarmıyor : ) Fotoğrafçılık kursuna da gidiyorum ama yinede zor .

13. M

Fotoğraf Makinesi - Nikon D3100

Bugün veya pazartesi günü bu makineyi almayı düşünüyorum . Türkçe menüsünün olması hoşuma gitti . Özellikleri başlangıç seviyesi için yeterli gibi görünüyor . Kullanan arkadaşlar varsa veya tavsiye edebileceğiniz başka bir makina varsa fikirlere açığım ... Çeşit DSLR Görüntü sensörü...
  14. M

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? http://www.youtube.com/watch?v=_k3oelLO464&feature=player_embedded
  15. M

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Tabi yapabiliriz güzel bir organizasyon . Her ne kadar İstanbul'lu olmasak da geliriz yine ...

16. M

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Birlikte kamp yapmak gibi mi ... Bana uyar .... ama Serdar Kılıç'ı bir daha nerde nasıl bulabiliriz orası muamma : ) tabi birde kabul etmesi lazım , yeni projeleri vardı yanlış hatırlamıyorsam , zamanı olmayabilir ...
  17. M

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Evet ballıyım biraz : )
  18. M

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Hep Serdar Kılıç'la tanışabilmeyi isterdim , soracağım ilk soru da birkaç kişi birlikte kamp yapabilir miyiz olacaktı . veya programlarından birine konuk olarak beni götürürmüsünüz diyecektim : ) Geçen akşam öyle kendi kendime basketbol oynarken saha...

19. M

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri Doğada Tek Başına programı bile en az 2 kişi ile çekiliyor , düşünün yani :P ( Kameraman ve teknik ekiptekiler )
  20. M

Mersin Yemekleri

Ynt: Mersin Yemekleri .............................. pardon yanlışlık oldu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,148
Kayıtlı Üye Sayımız
167,036
Kaydolan Son Üyemiz