Arama sonuçlarınız

1. onat

Gördüğüm en iyi Defender

Aracta yapılanlar sayfa sayfa aşağıda verdiğim link te var bana helal olsun dedirtti ve muhtemelen gördüğüm en iyisi bu :) bizim için uzak bir hayal tabi ama yeni araç toplayacaklar için fikir olabilir.. http://www.lro.com/forum3/viewtopic.php?f=18&t=54110 1. sayfadan itibaren incelemenizi...

2. onat

anadolu yakasında defender toplantısı önerisi

Ynt: anadolu yakasında defender toplantısı önerisi Sticker işi şimdilik bu şekilde ama gerekli sponsoru bulursak daha tasarımsal bişeyler düşünüyoruz tabi araç giydirme ile birlikte..sticker lar sponsorlar sonuçta yapıştırmamız şart oluyor kimse benzin ve yiyecek parası haricinde bir para...
  3. onat

anadolu yakasında defender toplantısı önerisi

Ynt: anadolu yakasında defender toplantısı önerisi Konuyu açmanızdan bir gün sonra 26sında biz Land Rover Adventure Türkiye ekibi olarak anadolu yakası koşuyolu kirpi restorantta buluştuk ankara dan kütahyadan tüm ekip üyeleri katıldı..ekip başvurusu yaparsanız birdahaki buluşmalara...

4. onat

defender kuş misali sesler çıkartmaya başladı

Ynt: defender kuş misali sesler çıkartmaya başladı Tamamdır abi teşekkürler
  5. onat

Ynt: defender kuş misali sesler çıkartmaya başladı Masraflımıdır peki tamiri abi?

6. onat

Defender sorgu

Ynt: Defender sorgu Senin araba satılıkta mı ki abi görmedim?

7. onat

Defender sorgu

Ynt: Defender sorgu araç 2.5 td klasmanında motor gücü +100hp gözüküyor ama açıklamada düz dizel deniliyor..sinir oluyorum şunu yapanlara yav biraz araştırılıp konulsa keşke ilanlar..
  8. onat

Defender sorgu

Merhaba herkese http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-110td-1988-full-restore-edilmis-baris-tan-82788701/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-encar-dan-defender-110-td-orjinal-ingiliz-el-yapimi-emsalsiz-73427739/detay...
  9. onat

Ynt: defender kuş misali sesler çıkartmaya başladı teşekkürler kaça patlar bu bize peki sıkıntı yaşayıp yaptıran varmı?

10. onat

Araç özellikle rampa aşağı viteste motor freni ile inerken yani ayağmı gazdan çektiğimde frenede basmadan sadece motor freni ile inerken viyk viyk viyk şeklinde sesler çıkartıyor..biri şaft dedi biri el freni dedi (el frenim tutmuyor sıfır) sizce sebebi nedir? normal giderken ses yok boşa...

11. onat

Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :)

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) hatırladım sıkıntı yok :D
  12. onat

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) Ooo abi sen buradamıydın :))

13. onat

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) Birkaç yeni fotoğraf :) 2013 rota belli oldu Bulgaristan/Makedonya/Kosova son başvuru 1 mart.. Buyrun 2012 Gürcistan gezisinden birkaç foto daha
  14. onat

275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? abi sonuçta kalıp aynı kalıp çıkan tüm dodikler aynı..gürcan abinin aracı biliyorsun onunkilerde natua dan 15gün dip dibe gittik gürcistana cihangir abi ile hiç dikkatimi çekmedi kaportanın gözüktüğü hatta...
  15. onat

Tepe Lambası-Kablosuz Uzaktan Kumandalı (Eğlenceli Ürün):)

Ynt: Tepe Lambası-Kablosuz Uzaktan Kumandalı (Eğlenceli Ürün):) takip

16. onat

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? taktı abi (romorklu araç) 200tl dodik iyiymiş bi bakayım ben ona :)
  17. onat

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! abi merak ettiğimden soruyorum yanlış anlama..bd30 lar nasıl işletildi ruhsata?
  18. onat

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! lt77 ile uyuyor abi..takan kişi ile görüşmedeyim sürekli montajı çok kolaymış..1.67 dişli oranı ile kullanıyormuş bu bile harika diyor..motor fiyatını ben söylemiyim şimdi ters olabilir ama bd30 civarı diyim :)

19. onat

GT Wheels Off Road jantların Defender uyumu?

Ynt: GT Wheels Off Road jantların Defender uyumu? birazcık kıskanabilirler sanki :P
  20. onat

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? umut abi cihangir abinin aracındaki dodikleri siz taktınız sanırım gayet iyi duruyordu yakın zamanda alıcam bende inşallah puma kaput + dodik

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,148
Kayıtlı Üye Sayımız
167,039
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler

Geri