Arama sonuçlarınız

1. black

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. gerçekten çok ilginç, bazı bilgisayar programlarında veya internet sitelerinde "easter egg" (paskalya yumurtası) olarak tabir edilen bazı sürprizler vardır. örneğin en yaygın sitelerden biri olan facebook'ta yukarı + yukarı + aşağı + aşağı + sol +...

2. black

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? :D :D bence gidip vergilerin düşürülmesi için bi baskın yapalım önce :)
  3. black

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? gerçekten de ağır bi baskın olur sanırım.. :)

4. black

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Ya bu arada ben araya girip bişi sorsam? Arabanın bakımı geldi benim, hatta baya bi masraf da çıkarıcak sanırım, ön takımların kötü durumda olduunu zannediyorum, bi de sanırım şanzıman yağı kaçırıyor. Asıl sorum, Ankara'da Akgün&Aydın'a götürmeyi...
  5. black

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 05-...

6. black

ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu Ben şöyle bir açıklamayla dahil olayım olaya :) Arkadaşlar, normal kullanımda üzerindeki ışığın YANMAMASI gerekir. Yani günlük kullanımda, efendime söyliyim bakkala giderken, sinemaya giderken, pikniğe giderken vs. bu ışığın YANMAMASI gerekir...

7. black

Cherokee'de Ses Sistemleri

Ynt: Cherokee'de Ses Sistemleri Internette şöyle bişey buldum, Ama konsolu kestirmişler sanırım..
  8. black

Cherokee'de Ses Sistemleri

Ynt: Cherokee'de Ses Sistemleri Arkadaşlar selam, Bilen bilir, bende 97 Cherokee var. Benim arabamda orijinal kasetçalar var, CD çalar maalesef yok. Şimdi teybi değiştirmeyi ya da CD Changer bağlamayı düşünüyorum. Aslına bakarsanız CD changer yerine mp3 CD changer demek daha doğru olur...
  9. black

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Ergun Hocam ben de edindim en sonunda kullanım kılavuzunu, Tüm uğraşların için çok teşekkür ederim. Ustaların yanı sıra, özellikle benim gibi acemiler için çok faydalı bir kaynak olduğundan emin olabilirsin. Eylemlerinin devam etmesini...

10. black

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı ben de alırım ben de..!! :)

11. black

Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım Selam Barış, Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın umarım. Benim kasko ve LPG'yle ilgili sorularım olacak. Kaskoyu 1.000 ytl'ye yaptırdım dedin doğru mu? Benim 97 cherokee'ye 2.500 lira kasko fiyatı çekmişlerdi. Hangimizde yanlışlık...
  12. black

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Follow me home şöyle çalışıyor, eğer kontağı kapattıktan sonra farları kapatırsan, birkaç dakika boyunca farlar açık kalıyor, eve giderken önün aydınlansın diye. Ama önce farları kapatıp sonra kontağı kapatırsan, böyle bir şey olmuyor

13. black

97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Ateş, Yeni araban hayırlı olsun. Kazasız belasız binmen dileğiyle. Benim aracımda da aynı durum geçerli, folllow me home özelliği var ama farlarım gece kendiliğinden yanmıyor :) Follow me home şöyle çalışıyor, eğer kontağı kapattıktan sonra farları...
  14. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Baktım ben de, benimkinde de yokmuş..
  15. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Benimki de 97 model ama, belki donanımları farklı olabilir. Bugün binince biraz daha kurcalıyayım bakalım..:)

16. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Cüneyt bey teşekkür ederim bilgiler için. Bizim arabalarda follow-me-home (kontak kapatıldıktan sonra farların bir süre daha açık kalması) özelliği olduğunu biliyordum ama, far sensörü olduğunu bilmiyordum. Far düğmesini sola çevirin derken, nasıl...
  17. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Arkadaşlar selam, Ya ben yine bir soru soracağım ama? Benim Cherokee'de, göğsün üzerinde, ön camın altına gelen yerde iki tane sensör gibi şeyler var. Bunların ne olduğunu, ne işe yaradığını bilen var mı? Not: Fotoğrafta işaretledim, bu benim...
  18. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Arkadaşlar Selam, Benim bir sorum daha olacak ama.. Geçen gün kaputu açtım (anlıyormuşum gibi :)), şöyle bir baktım arabanın motoruna da.. Silecek suyu olarak normal su koyuyoruz tamamdır; peki engine coolant bölümüne su mu koyuyoruz yoksa özel...

19. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Sağol Özgür verdiğin bilgiler ve dileklerin için. Doğru söylüyosun bende bir anahtar daha var. Bir de onla deneyeyim bakalım ne olucak..:)
  20. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Herkese Merhaba, En sonunda, yaklaşık 2.5 aylık bir süre sonunda arabama kavuştum. Gerçekten çok özlemişim..:) Yine bir sorum olacak, Cherokee'yle ilgili daha fazla deneyime sahip arkadaşlara. Koltuk ve ayna ayarlarını Set + 1'le kaydediyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,040
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR