Arama sonuçlarınız

1. black

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Selam arkadaşlar, Sanırım kasko konusu konuşuluyor. Aracım 1997 Grand Cherokee Limited 5.2. İsviçre sigortanın bana verdiği fiyat 2.500 YTL...

2. black

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 Selam Acemi_Myca, Eski arabam Opel Frontera'da düz sistem lpg vardı. Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Bujileri değiştirdim vs. fayda etmedi. Götürdüğüm bir servis, mutlaka sıralı sistem taktırmam gerektiğini söyledi. Bir diğeri sadece lpg beynini...
  3. black

Grand Cherokee 5.2 Hakkında Yardım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Hakkında Yardım Cherokee'lerin yan aynaları kumandayla kapanıyor muymuş??

4. black

97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Sağol Hocam, Ben de öyle dedim zaten, ne kadar erken verirseniz o kadar iyi olur dedim. Sigorta şirketiyle de konuştum, durumu anlattım, fatura geldikten sonra ödemeyi hızlandırmalarını rica ettim ama, ne kadar dinlerler beni bilemiyorum...
  5. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Vallahi Arslan Bey, Söyledim aslında ama son dakikaya kadar ekstra masraf çıkabilir, o yüzden erken fatura veremeyiz dediler :(

6. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Sağol Özgür, Umarım başka kimsenin başına gelmez böyle birşey. Bu kazadan sonra benim fark ettiğim şey; kazada senin hiçbir suçun olmasa bile mağdur durumda kaldığın. Hem hayati tehlike atlatıyorsun, hem arabandan uzak kalıyorsun, hem de bunları...

7. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Herkese tekrar merhaba, Öncelikle kazadan sonra bana gösterdiğiniz ilgiden ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. En sonunda arabamı bir servise verebildim. Ankara Koluman'a bıraktım, Gölbaşı'na.. Herhangi bir yerde yaptıracak, parça...
  8. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Yaw miktar çok yüksek, Ufak tefek bişi olsa alıcam ama 5-6.000 YTL :(
  9. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Evet şu anda öyle yapıcaz sanırım, Benim anlamadığım nasıl tamirciyse tanıdık parçacı bulamadı, parçacıya güven veremedi, alamadı parçaları. Ben bu işin böyle olacağını bilseydim araba ilk kaza yaptığı gün parayı verip yaptırırdım, sonra sigortadan...

10. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Maalesef sorun orda zaten, Karşı tarafın da kaskosu yokmuş, yeni bir tır'dı ama yaptırmamışlar. Karşı tarafın trafik sigortasından yaptırılacak..

11. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Koç Allianz.
  12. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Selam Çağlar, Aynen dediğin gibi, benim götürdüğüm adamların parası yokmuş, abi parçaları sen al biz takalım sonra sen sigortadan paranı alırsın diyolar. Başka servislerle de görüştüm, kimse bu işe girmek istemiyor, çünkü parçalar 3.000 Euro kadar...

13. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Elbette, Tekrar teşekkür ederim ilginiz için..
  14. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Gerçekten çok iyi olur, en azından yan sanayi kapı mı takıyolar gibi dertlerimiz olmaz..
  15. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Gerçekten çok sağolun, O zaman ben her ihtimali değerlendirip yarın bir telefon edeyim, belki şansım yaver gider :)

16. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Yüksel Hocam teşekkür ederim ilgin için. Yalnız ben Ankara'dayım, buraya alabilir miyiz ki??
  17. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım arabayı götürdüğüm servis sigortanın parayı 1 ay sonra ödeyeceğini, ancak 1 ay sonra parçaları alıp işlemlere başlayabileceklerini söyledi. ya da ben şimdiden parayı verecekmişim onlar yapacakmış, 1 ay sonra sigortadan parayı alacakmışım. ancak...
  18. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Herkese merhaba, Merak edenler vardır diye söylüyorum, yaptığım kazada 8/8 karşı taraf kusurlu çıktı, ki bu arkadaşlar kazadan sonra başıma toplanıp dünyanın neresinde olursa olsun sen kusurlusun diyen insanlardı :) Şimdi bildiğim kadarıyla karşı...

19. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım çok sağol özgür, tek temennimiz o zaten. biraz daha alçak bi araba olsaydı tırın kasası kafamıza girecekti :)
  20. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım :) anladım..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,040
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR