Arama sonuçlarınız

1. black

97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Çok sağolun Çağlar Bey, İşte tam olarak bu cevabı arıyordum ben de. Çünkü işin içinde art niyet var, gerçekten de orada ne yapacağımızı bilemeden formu doldurucaz diye uğraşırken böyle bir şey olmuş. Kazayı tırla yaptım, kazadan 10 dakika sonra...

2. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Selam Çağlar Bey, Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ancak benim asıl sorunum, bu kendi tuttuğumuz tutanakla ilgili. Karşı taraf kendisinin suçsuz olduğunu söylüyor, ben de öyle.. Bu durumda değerlendirme nasıl yapılacak? Araştırdığım...
  3. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım çok sağolun..

4. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Herkese selam, Maalesef yeni aldığım Cherokee'mle kaza yaptım. Sağa dönüşte bir tırın dorsesi yan tarafa girdi. Bu arada, biz anlaşmadığımız halde polis bize kendi aramızda tutanak tutturdu, kendisi zabıt tutmadı. Ben haklı olduğumu düşünüyorum...
  5. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım bu arada söz lastikten açılmışken, nitrojen basıyolarmış lastiklere, nedir bunun olayı? şöyle birşey diyorlar: lastikler hava yerine azotla şişiriliyor, böylece lastik ısınınca basıncı değişmiyor, daha yumuşak oluyor, ömrü uzuyormuş.

6. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım tavan üstüne stepne çirkin durmaz mı sence de? bende frontera vardı, onun bagaj kapağının üstündeydi ama kapak yana doğru açılıyodu. cherokee'lerde bagaj penceresi de ayrı açıldığı için bagaj kapağına olacağını zannetmiyorum zaten..

7. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım valla senin rakamların çok iyiymiş, umarım aynı rakamları yakalarım ben de :) bu arada tank konusu sorun yaratacak sanırım bende de, 60 litrelik tank taktılar stepneden dolayı. stepneyi çıkar istersen daha büyüğünü takalım dediler ama, lastik...
  8. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım umarım öyle olur :) bu arada senin araban ne kadar yakıyor şu anda?
  9. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Herkese merhaba, Bugün arabama Atiker marka LPG kiti taktırdım. Tankı doldurdum, bir hafta içinde şehir içinde ne kadar yaktığımı size bildireceğim. Yapılan uygulamanın fotoğraflarını da ekliyorum..

10. black

Grand Cherokee 5.2 97 Model

Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model 97 grand cherokee, 5.2 limited

11. black

Grand Cherokee 5.2 97 Model

Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model Selam Ercüment Bey, Ben de arabama Atiker Lpg taktırmaya karar verdim. Nerede ve ne kadara taktırıyorsunuz? Ankarada bana 2.200 lira fiyat verdiler ve iki beyin falan takılacağından bahsettiler. Teknik konulara çok hakim olmadığım için tam bilemiyorum...
  12. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Herkese Merhaba, Fiyat karşılaştırması sonucunda, Atiker LPG taktırmaya karar verdim. Neredeyse diğer ürünlerin yarı fiyatı. Haftaya taktırmayı düşünüyorum. Örneğin Prins marka LPG'ye 3.500 YTL fiyat istiyorlar. Kaba bir hesaplamayla 3.500 ytl benzin...

13. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım İlginiz için gerçekten teşekkür ederim, Akgün Oto'nun telefonunu veya iletişim bilgilerini alabilir miyim? Bir de selam sölememiz gerekir mi? Söliceksek kimin selamını söleyelim? :))
  14. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım selam wolverine, cevabın için teşekkür ederim. daha önce de söylediğim gibi, arabaya yabancı olduğum için (genel olarak arabalardan anlamadığım için diyebiliriz :) ), herşeye temkinli yaklaşmak zorunda hissediyorum kendimi.. ama anladığım kadarıyla...
  15. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Ankara'da iyi bir servis önerebilir misiniz?

16. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Çok sağolun yardımınız için, Arabayı İstanbul'dan aldım ama Ankara'da yaşıyorum :) Yakın zamanda gelebileceğimi de sanmıyorum. Artık Ankara'da iyi bir servis arayacağım. Daha önceki arabamda (Frontera) çok sorun yaşadım, bu arabada sorun yaşamak...
  17. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Vallahi Uğur Bey, Sorularımla sabrınızı zorluyorum biliyorum ama, Daha önce otomatik kullanmadığım için neyin düzgün neyin farklı tepki olduğunu anlayamıyorum :)
  18. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Anladığım kadarıyla benimkinde bir sorun yok o zaman. Peki otomatik viteste sorun olduğunu nasıl anlarız? Atıyorum manüelde vites zor geçiyorsa mesela baskı balatada sorun olduğunu anlıyoruz, otomatik viteste böyle belirtiler var mıdır? Ya da araba...

19. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Sağolun, Tahmin ettiğim gibiymiş demek ki :) Peki bu araçların normal vites değiştirme devri nedir? Benimki bazen 2000 devirde değiştiriyor, bazen de 3000-4000 devire kadar çıkıyor. Normal midir bu? Bir de şanzımanın doğru çalışıp çalışmadığını...
  20. black

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Cevaplarınız için teşekkür ederim. Daha önce 96 model Opel Frontera kullanıyordum, o yüzden yüksek araba kullanmaya alışkın sayılırım. Ancak söylediğim gibi arabaların aksamları hakkında hiç bilgim yok. Kullandıkça öğreniyoruz :) Arabayı ilk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,040
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR